Προς το περιεχόμενο

Ποια κάρτα είναι καλύτερη?

digimyth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το φόρουμ,

Αυτή τη στιγμή έχω 3 κάρτες γραφικών. Η μια είναι παλιά τύπου AGP (από τις καλύτερες όμως) και την έχω σε έναν P4. Οι άλλες 2 είναι PCI-E που τις έχω σε 2 sempron 3000+ 1.6GHz αντίστοιχα και θέλω να κρατήσω μία από τις 2, αλλά θέλω μια βοήθεια σε αυτό το θέμα καθώς δε μπορώ να αποφασίσω ποια να κρατήσω...

Θα παραθέσω παρακάτω τις φωτογραφίες και των τριών καρτών για να μου πείτε τη γνώμη σας.

ATI Radeon HD2600 Pro AGP

post-104962-129063087694_thumb.jpg

ATI Radeon X1950

post-104962-129063087707_thumb.jpg

NVIDIA GeForce 9500GT

post-104962-12906308771_thumb.jpg

Ευχαριστώ:-)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

την 2 ετσι οπως τα βλεπω πρεπει να ειναι πολυ καλυτερη απο τις αλλες 2 :rolleyes:

Δημοσ.
την 2 ετσι οπως τα βλεπω πρεπει να ειναι πολυ καλυτερη απο τις αλλες 2 :rolleyes:

Εννοείς την X1950; Δεν είναι περίεργο όμως που αυτή είναι και η παλαιότερη;!!:shock:

Δημοσ.

δεν νομιζω

ενα παραδειγμα μια 8800 ultra ειναι σαν μια 5750(δεν ξερω αν ειναι ακριβως)

μπορει οταν βγηκε η χ1950 να ηταν hi end καρτα ενω η 9500 ηταν μικρης κατηγοριας

Δημοσ.
9500Gt > x1950 pro > 2600 pro

Γιατί όμως η 9500? Είδες τις φωτό? φαίνεται αρκετά καλύτερη η Χ1950 παρόλο που υστερεί κατά 512ΜΒ από τη 9500GT:confused:

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να συγκρίνεις ξερά νούμερα/specs σε κάρτες διαφορετικής γενιάς με διαφορετική αρχιτεκτονική.

;)

Δημοσ.
Δεν έχει νόημα να συγκρίνεις ξερά νούμερα/specs σε κάρτες διαφορετικής γενιάς με διαφορετική αρχιτεκτονική.

;)

Κοίτα συμφωνώ ότι η 9500 είναι νεότερης γενιάς με άλλη αρχιτεκτονική αλλά τα νούμερα δε μετράνε; Αυτά δε μας δείχνουν τις επιδόσεις και τις δυνατότητες της κάρτας; :confused::confused:

Δημοσ.

Ναι, όπως είπα και παραπάνω, τις δείχνουν εν μέρει μόνο αν συγκρίνεις ίδιες αρχιτεκτονικές.

Ο πιο απλός και σίγουρος τρόπος είναι η σύγκριση επιδόσεων σε benchmarks και games.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς μήπως κάποιο καλό πρόγραμμα για να κάνω benchmark στις κάρτες ώστε να μπορέσω να αποφασίσω?

Thanks

Δημοσ.

Ξέρει κανείς μήπως κάποιο καλό πρόγραμμα για να κάνω benchmark στις κάρτες ώστε να μπορέσω να αποφασίσω?

Thanks

Δημοσ.
3Dmark ...

μπα δεν ειναι και οτι το καλυτερο...

καλυτερα να τρεξει 4-5 παιχνιδια

Δημοσ.
3Dmark ...

μπα δεν ειναι και οτι το καλυτερο...

καλυτερα να τρεξει 4-5 παιχνιδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...