Προς το περιεχόμενο

Ram triple channel ddr3??

asteris777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!

θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη μνημων για triple channel ddr3 6gb.

στο μηχανημα θελω να κανω ενα αξιολογο overclock για αυτο θελω να εχουν επανω chip d9-xxx (gtr?).

το μηχανημα εχει επανω εναν i7 930 και mobo asus p6t deluxe...

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη B)

Δημοσ.

δεν εχω θεσει καποιο οριο παντως κατω απο 200 ευρω μην το ξεφτιλισουμε.... ειναι και οι καιροι δυσκολοι.....:rolleyes:

Δημοσ.

Έριξα μια ματιά εδώ σε συνδυασμό με μερικά καταστήματα για D9GTR, αλλά δεν κατέληξα κάπου σίγουρα.

Περίμενε να postάρει κάποιος που ξέρει περισσότερα.

Δημοσ.

και εγω μια απο τα ιδια εκει ειχα κοιταξει δεν εβγαλα ακρη και απευθυνθηκα εδω...B)

Δημοσ.

και εγω μια απο τα ιδια εκει ειχα κοιταξει δεν εβγαλα ακρη και απευθυνθηκα εδω...B)

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας αλλα μαλλον ξεφευγουμε σε τιμη πολυ...

αμα μας κανει κατι απο εδω γιατι τα παιρνω χωρις φπα επειδη δουλευω στην infoquest θα βοηθουσε.

αλλιως πλάισιο - eshop κατω απο 220 αν γινετε... δεν με πολυενδιαφερει η συχνοτητα τους αρκει να αναβαινουν καλα για να μπορεσω να αναιβασω την cpu...

Δημοσ.

Ώπα κάτσε.. πόσο θες ν' ανεβάσεις τη cpu; Γιατί να μη σε καλύπτουν τα περισσότερα kits;

Γι' αυτό δεν υπάρχουν οι διαιρέτες;

Δημοσ.

ναι αλλα καποια στιγμη και 1:1 να τους εχεις βαλει εχουν ανεβει πιο πανω απο την ονομαστικη συχνωτητα των μνημων.τουλαχιστων στο 775

Δημοσ.

Καλά τη μυρίστηκα τη δουλειά.. :Ρ

Δεν τίθεται τέτοιο θέμα στο s1366 (στο s775 όντως έτσι ήταν εν μέρει), μπορείς να παίξεις και με μεγαλύτερους διαιρέτες.

Απλά αρχικά έδωσες την εντύπωση ότι θες ν' ασχοληθείς με τις μνήμες περισσότερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...