Προς το περιεχόμενο

Windows 7 και Διπλά Μενού

Waldo_Vrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το φορητό της αγαπημένης B) μου αδερφής στα χέρια μου...

Έχει επάνω windows 7

Ενώ έχω εγκαταστήσει κάποια προγράμματα τύπου Photoshop - Premiere - After Effects και ειδηκότερα στο 3D's Max όταν τα ανοίγω τα μενού απο πάνω τα βλέπω 2 φορές το ένα σχεδόν πάνω στο άλλο...και στο 3D σαν να έχουν μεγαλώσει και τα κουμπιά στις επιλογές...κάνεις δεξί κλίκ και εκεί που στοχεύεις κάτι με το ποντίκι αυτό βρίσκετε κάτι εκατοστά παραπάνω...

Τι γίνετε και επικρατεί τέτοιο χάος?>...:rolleyes:

Δημοσ.

"Αν φορτώσεις σε έναν γάιδαρο πολλά και τεράστια κούτσουρα κάποια στιγμή θα γονατίσει.

Τότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να πάρεις ένα αγροτικό."

Δώσε τα χαρακτηριστικά του laptop.

Δημοσ.
"Αν φορτώσεις σε έναν γάιδαρο πολλά και τεράστια κούτσουρα κάποια στιγμή θα γονατίσει.

Τότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να πάρεις ένα αγροτικό."

Δώσε τα χαρακτηριστικά του laptop.

Είναι καινούργιο με i5 και την ATI4970 με 1G μνήμη...Ram 4G

DELL Studio XPS

Στην αρχή νόμιζα πως μπορεί να έφταιγε το σύστημα το 64bit αλλά και η έκδοση π.χ. του 3D's Max που έβαλα κοίταξα να είναι για 64bit

Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει???>>...

Δημοσ.

Ίσως να φταίει η ανάλυση της οθόνης σου. Σε τι ανάλυση δουλεύεις;

Μπορεί για κάποιο λόγο να συμπιέζεται η οθόνη των προγραμμάτων (μια σκέψη κάνω, δεν το λέω σίγουρα) με αποτέλεσμα να πέφτει το ένα πάνω στο άλλο.

Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot να δούμε τι εννοείς;

Δημοσ.

Δεν προκαλείτε απο το ένα πρόγραμμα στο άλλο... το καθένα μόνο του αν το ανοίξεις τα μενού επάνω τα βλέπεις 2 φορές και μέσα τα κουμπιά είναι λίγο μεγαλύτερα απο το κανονικό...τι λίγο δηλαδή...

Η οθόνη του είναι High Definition

Θα ανεβάσω φωτό το πρωί οπωσδήποτε...ψάχνω λύση γιατί με καίει το θέλω για δουλειά.

Ανέβασα φωτό..δές τα μενού επάνω πως τα βγάζει και κάτω μου πάει το πρόγραμμα μέσα στη γραμμή της έναρξης...και τα κουμπιά μέσα στο πρόγραμμα είναι τεράστια τα μισά δε τα βλέπω...τι γίνετε??

Και αυτό συμβαίνει και στα άλλα προγράμματα που ανέφερα.

post-51695-12906308919_thumb.jpg

Δημοσ.

Καίγομαι παλικάρια ξέρει κανείς τίποτα σχετικά με αυτό?...είχε κανείς παρόμιο πρόβλημα?.

Δημοσ.

Τώρα καταλάβαμε τι εννοείς.

Όπως είπε και ο maraklis, φαίνεται να είναι πρόβλημα του μεγέθους γραμματοσειράς.

Πήγαινε στις ιδιότητες της οθόνης και άλλαξε το μέγεθος dpi (προσαρμογή μεγέθους γραμματοσειράς DPI) και βάλτο στο 96 dpi (μάλλον θα είναι στο 120).

Μεγέθυνση ή σμίκρυνση του κειμένου στην οθόνη

Το κείμενο και τα άλλα στοιχεία που εμφανίζονται στην οθόνη σας, όπως τα εικονίδια, θα γίνουν πιο ευδιάκριτα αν μεγαλώσετε το μέγεθός τους. Αυτό γίνεται αυξάνοντας την τιμή της ρύθμισης κουκκίδες ανά ίντσα (dpi). Μπορείτε, επίσης, να μειώσετε την κλίμακα DPI για να μικρύνετε το μέγεθος του κειμένου και των άλλων στοιχείων στην οθόνη, ώστε να χωράει περισσότερες πληροφορίες.

1. Ανοίξτε την Εξατομίκευση κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33.png, έπειτα κάντε κλικ στον Πίνακα Ελέγχου, επιλέξτε Εμφάνιση και εξατομίκευση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην Εξατομίκευση.
  2. Στο αριστερό τμήμα παραθύρου, κάντε κλικ στην επιλογή Προσαρμογή μεγέθους γραμματοσειράς (DPI). 18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b.png Αν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση.
  3. Στο παράθυρο διαλόγου Κλίμακα DPI, κάντε ένα από τα ακόλουθα:

• Για να αυξήσετε το μέγεθος του κειμένου και των άλλων στοιχείων στην οθόνη, κάντε κλικ στην επιλογή Μεγαλύτερη κλίμακα (120 DPI)–πιο ευανάγνωστο κείμενο και έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί OK.
    • Για να μειώσετε το μέγεθος του κειμένου και των άλλων στοιχείων στην οθόνη, κάντε κλικ στην επιλογή Προεπιλεγμένη κλίμακα (96 DPI)–περισσότερες πληροφορίες και έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Για να εφαρμοστούν οι αλλαγές, κλείστε όλα τα προγράμματα και επανεκκινήστε τα Windows.

Δημοσ.

Φιλαράκι να σε καλά ευχαριστώ...κερνάω καφέ!!!:-D

Αύριο το ήθελα για εργασία οπωσδήποτε...να σε καλά!!!.

150% ήταν το έκανα 125% και ήρθε στα ίσια του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...