cherryhead122 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Γεια σας παιδιά πριν κάνα 2μηνώ έκανα μια μικρή αναβάθμισή στο σύστημα μου, από e-shop πήρα cpu, mobo, και ram. Το στήνω τέλος πάντων το μηχάνημα και η μνήμες, το ένα dimm, είχα πρόβλημα και δεν άναβε καν, οπότε της γύρισα και μου δώσανε καινούργιες Όλα καλά μέχρι που είχα παρατηρήσει ότι στα καλά καθούμενα μονό του βαραγε BSOD, 2 φορές την ήμερα, μπορεί και να μην έκανα τίποτα στο pc, βαραγε restart από μονό του. Τρέχω ένα memtest και βλέπω πολλά fail, οπότε της γυρνάω πίσω στο e-shop και μετά από 2 μέρες μου δίνουν καινούργιες Της βάζω πάνω και τρέχω κατευθείαν memtest να δω αν αυτές είναι οκ. Όλα καλά μέχρι εδώ, κανένα fail όλα pass. Άλλα ακόμα BSOD. Έχω κάνει update στα πάντα όλα τα drivers είναι up to date έκτος από το bios που έχει βγει καινούργιο για να υποστηρίζει η mobo πιο καινούργιους cpu, έμενα δεν με ενδιαφέρει αυτό. Τη άλλο μπορεί να φταίει αν ξέρει κάνεις? Μπορώ να ανεβάσω και τα minidumps αν ξέρει κάνεις να τα διάβαση Τα specs του συστήματος μου είναι: ASUS M4A79XTD EVO OCZ OCZ3OB1600LV4GK 4GB (2X2GB) PC3-12800 OBSIDIAN BLACK XTC DUAL CHANNEL KIT AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ QUAD CORE BLACK BOX EDITION SAPPHIRE HD 3870 Seagate sataII 500gb Seagate sataII 250gb SONY OPTIARC AD-5240S DVD-RW BLACK BULK PSU Hyper 650W Windows 7 Ultimate 64bit
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Τα minidumps και το kernel dump μπορω να στα διαβασω,αλλα πρωτα θα πρεπει να ελεγξεις αν φταιει καποιο αλλο hardware part περα απο τις μνημες.Ελεγξε σκληρους,θερμοκρασιες,τασεις,gpu κλπ.Κατεβασε καποιο προγραμμα σαν το occt ή το burnintest για να κανεις τις δοκιμες σου. Αν βγεις καθαρος απο τα παραπανω,ανεβαζεις τα dumps και τα αναλυω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.