Φωτάρας Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 υπαρχει προγραμμα για ραδιοφωνικο στατημο στο ιντερνετ που να μπορουν 2 ατομα συγχρονως να κανουνε εκπομπη?
DJ_XLR8 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Νομίζω πως το Sam Broadcaster θα καλύψει τις ανάγκες σου.
DJ_XLR8 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Νομίζω πως το Sam Broadcaster θα καλύψει τις ανάγκες σου.
Φωτάρας Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Νομίζω πως το Sam Broadcaster θα καλύψει τις ανάγκες σου. αυτο εχω αλλα οταν ειναι ο αλλος συνδεμενος μου βγαζει disconect κ λεει error.. αν ξερεις κατι γι αυτο πες μου σε παρακαλω... ευχαριστω..
Φωτάρας Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Νομίζω πως το Sam Broadcaster θα καλύψει τις ανάγκες σου. αυτο εχω αλλα οταν ειναι ο αλλος συνδεμενος μου βγαζει disconect κ λεει error.. αν ξερεις κατι γι αυτο πες μου σε παρακαλω... ευχαριστω..
DJ_XLR8 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 χμ.. το πιθανότερο να έχεις κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις. Μη νομίζεις, κι εγώ όταν το είχα χρησιμοποιήσει είχα παιδευτεί κι αυτό γιατί δε τα πάω καλά με τις έννοιες των δικτύων κτλ. Αν θες όμως μπορώ να μεταφέρω το θέμα στο forum των εφαρμογών μήπως το έχει δουλέψει κανένας και σου πει.
Φωτάρας Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 χμ.. το πιθανότερο να έχεις κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις. Μη νομίζεις, κι εγώ όταν το είχα χρησιμοποιήσει είχα παιδευτεί κι αυτό γιατί δε τα πάω καλά με τις έννοιες των δικτύων κτλ.Αν θες όμως μπορώ να μεταφέρω το θέμα στο forum των εφαρμογών μήπως το έχει δουλέψει κανένας και σου πει. αν θελεις στειλε μου και το λινκ απο αυτο το forum που λες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.