ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δουλεύω το τελευταίο διάστημα στο δικηγορικό γραφείο της αδερφής μου , και υπάρχει εδώ και καιρό βέβαια η ανάγκη να αρχειοθετηθούν ηλεκτρονικά οι υποθέσεις και η πορεία τους καθώς και να μπορείς να βάλεις σημειώσεις , τηλέφωνα κλπ κλπ. Υπάρχουν βέβαια αρκετά προγράμματα για δικηγόρους αλλά λόγω της κρίσης προσπαθούμε να περιορίσουμε τα έξοδα και ψάχνουμε κάτι σε open source η κάτι άλλο το οποίο μπορεί να βοηθήσει. Έχω προσπαθήσει να φτιάξω κάτι σε excel μιας και access δεν γνωρίζω . Ευχαριστώ
isay Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Χρειάζεσαι κάποιο λογισμικό διαχείρισης project (project management). Δεν θυμάμαι κανένα δωρεάν αυτή τη στιγμή.
Members gsarig Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δωρεάν προγράμματα για project management είναι το OpenProj και το Ganttproject. Νομίζω πως το πρώτο μου αρέσει περισσότερο. Επίσης, ενημερωτικά αναφέρω πως το MS Project είναι ίσως το πιο γνωστό στην κατηγορία, αλλά φυσικά είναι εμπορικό.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Τα κοίταξα λίγο και τα εγκατέστησα αλλά δεν καταλαβαίνω πως θα φτιάξω αυτό που θέλω.Εκτός και αν υπάρχει κανένα έτοιμο template για να το φορτώσω. Θα κάτσω να τα κοιτάξω λίγο από κανά tutorial . Ευχαριστώ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.