Heatspreader Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Έχω την αντλία της Swiftech MCP655. Η αντλία έχει ρύθμιση στροφών από το 1 έως το 5. Βέβαια μπορεί κάποιος να το βάλει και 3,5 3,6 3,7, θέλω να πω ότι δεν είναι σαν διακόπτης. Αυτό που θα ήθελα είναι, να το έχω πάντα τέρμα και με το παρακάτω εργαλείο να ρυθμίζω την έντασή του. Είναι λάθος? Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806325
sterizos Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 7W ανα καναλι δινει ο fan controller.Θα σε συμβουλευα να μην το κανεις.Ρυθμισε την στο 5 για να χεις τις καλυτερες δυνατες θερμοκρασιες.Η αυξηση της ροης συνεπαγει τη μειωση της θερμοκρασιας.Εγω εχω 2 mcp 655 και δουλευουν στο 5 απροβληματιστα.
Heatspreader Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ρώτησα και αλλού και τελικά δεν γίνεται. Στο τέρμα δεν την έχω. Δεν θέλω να τη πιέζω τόσο. 4,5 τη βάζω το πολύ.
sterizos Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δεν πιεζεται καθολου.Εμενα μια χαρα δουλευουν στο full εδω και ενα χρονο
Heatspreader Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Εσύ με τόση μεγάλη λούπα, επιβάλεται να την έχεις στο τέρμα. Εγώ έχω μόνο το CPU, οπότε...
sterizos Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Σε αυτη την |λουπα| που λες εχω 2 τετοιες.Μπορεις να κανεις μια μελετη.Να δεις τη θερμοκρασια εχει σε x χρονο λειτοουργιας σε 0-1% usage στο 1,στο 2, στο 3 κοκ.
Heatspreader Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ωραία την αντλία δεν θα τη βάλω πάνω στο Zalman. Όμως!!! Τους ανεμιστήρες του ψυγείου τους έχω σε ένα καλώδιο. Το ίδιο και μερικούς άλλους. Για παράδειγμα, στη θέση "1" τους Zalman, Θα βάλω το ψυγείο. Θα υπάρξει πρόβλημα με μυρωδιές σουβλατζίδικων? Με λίγα λόγια θέλω να πω, πειράζει αν σε κάποιο κανάλι είναι περισσότεροι από ένας ανεμιστήρες!?
sterizos Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Aυτο θα το κοιταξεις στα specs των ανεμιστηρων λαμβανοντας υποψη τα 7 W καθε καναλιου του fan controller.Αλλα νομιζω οτι θα υπαρχει γιατι 7W ειναι λιγα.2 ανεμιστηρες θα αποδιδουν πιο μεγαλη ισχυ.Παρε αλλον εναν fan controller.Και γω 2 εχω.(Το εναν κατω απο τον αλλον).
N.I.C Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 7W ανα καναλι δινει ο fan controller.Θα σε συμβουλευα να μην το κανεις.Ρυθμισε την στο 5 για να χεις τις καλυτερες δυνατες θερμοκρασιες.Η αυξηση της ροης συνεπαγει τη μειωση της θερμοκρασιας.Εγω εχω 2 mcp 655 και δουλευουν στο 5 απροβληματιστα. Ακριβώς έτσι. Η αντλία παίζει με Nominal power τα 24W, οπότε λογικό να μην μπορεί να την κουμαντάρει ο controller. Πάντως μην ανυσηχείς, δεν θα πάθει τίποτα αν παίζει στο full (τη ίδια έχω και γω, CPU-NB 5+ μήνες). Αν σκέφτεσαι το θόρυβο, μπορείς να βάλεις neoprene ή κάτι ανάλογο από κάτω, για την αποφυγή κραδασμών. Για τους ανεμηστήρες +1 sterizos, δες πόσα W ζητάνε οι ανεμηστήρες που έχεις, και βλέπεις. Στην τελική πας για ενα 2ο controller.
Heatspreader Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Αν σκέφτεσαι το θόρυβο, μπορείς να βάλεις neoprene ή κάτι ανάλογο από κάτω Όπως βλέπεις το κουτί είναι ντυμένο με μοκέτα, επίσης η αντλία είναι στον αέρα, την έχω βγάλει τη βάση. Για τους ανεμηστήρες +1 sterizos, δες πόσα W ζητάνε οι ανεμηστήρες που έχεις, και βλέπεις. Στην τελική πας για ενα 2ο controller Οι ανεμιστήρες που έχω είναι Scythe SF 21 G, δεν βρήκα κάτι με τα χαρακτηριστικά τους. Όταν λέτε δεύτερο Panel τι εννοείτε? Θέλω να τους βάλω όλους μαζί όχι επειδή θα έχω πρόβλημα με τις θέσεις, αλλά για να ρυθμίζω και τους τρεις του ψυγείου με έναν ροοστάτη. Δηλαδή να ξέρω ότι το #1, είναι το ψυγείο, #2 το πάνω μέρος του Case, #3 το HDD Case, κλπ...
sterizos Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Toυς ιδιους ακριβως ανεμιστηρες εχω και γω.Κορυφαιοι.εναν per channel συνδεσε Εγω εχω 2 fan controllers( scythe kaze master) τον εναν κατω απο τον αλλον και ξερω οτι στο 1 εχω τον πρωτο ανεμιστηρα του τριπλου ψυγειου,στο 2 τον δευτερο κτλ
Heatspreader Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Κάνε μου μία χάρη σε παρακαλώ, γιατί πρέπει να ξηλώσω πολλά πράγματα για να δω. Πες μου πόσα Ampere λέει πάνω ο ανεμιστήρας.
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Τελικά θα πάρω αυτό. Έχει 12W ανά κανάλι, οπότε με βολεύει. Ο κάθε ανεμιστήρας είναι 12V x 0.24A = 2.88W
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Γνωρίζει κανείς για ποιον λόγω οι Scythe ανεμιστήρες που έχω (3 στο ψυγείο) και δύο στο πάνω μέρος του κουτιού. Όταν δεν δουλεύουν στη μέγιστη ένταση, ακούγεται το πηνίο τους? Γενικότερα είναι πολύ δυνατή ανεμιστήρες 0,24Α. __________________
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.