Προς το περιεχόμενο

usb ports προβλημα δεν τα αναγνωριζει ο υπολογιστης μου

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μερα!!

http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650725

βασικα δεν ξερω αν ειναι εδω που επρεπε να ανοιξω αυτο το 8εμα αλλα....

προσφατα εχω αλλαξει το κουτι του υπολογιστη με ενα καινουργιο.Και τα ενωσα κανονικα στην μητρικη καρτα αλλα δεν μου τα ανγνωριζει καν..εχω ακόμη ένα παλιο υπολογιστή και εβαλα την παλιο μου σε αυτο..(ειναι λιγο συνχισμενο το ξερω:P)...πριν να αλλαξω το κουτι μου με το παλιο κουτι δουλευε το ενα μονο usb μπροστά και τωρα κανενα...μηπως φταιει το κουτί ?επιασα και το e-shop τηλεφωνο και μου λενε οτι πρεπει να το παρω εκει και βασικα πρεπει με λιγα λογια να τα βγαλω ολα απο το κουτι και να τους το παρω..και θα δουμε ποσες μερες θα θελουνε...εσεις τι λετε να κανω?

ευχαριστω...B)

Δημοσ.
Αποκλείεται να τα έχεις τοποθετήσει ανάποδα;

δεν νομιζω να τα εχω βαλει αναποδα γιατι ειναι 2 ενωμενα και δεν νομιζω να τοπο8ετουνται αναποδα. μηπως πρεπει ν ακνω καμια ρυθμιση στα bios?

Δημοσ.

Μηπως συνδεεις τπτ συσκευες που θελουν και εξτρα ρευμα ? Πχ σκληρους δισκους ?

Δοκιμασες ενα απλο φλασακι και δεν δουλεψε ? Αν οχι τοτε μηπως συνδεσες αντι για USB σε i1394 ?

Δημοσ.
Μηπως συνδεεις τπτ συσκευες που θελουν και εξτρα ρευμα ? Πχ σκληρους δισκους ?

Δοκιμασες ενα απλο φλασακι και δεν δουλεψε ? Αν οχι τοτε μηπως συνδεσες αντι για USB σε i1394 ?

και φλασακι και και to mouse τιποτα και φισικα ρε φιλε δεν το εβαλα στο i1394...αλλα πιο ειναι το προβλημα τωρα δεν ξερω:cry::cry:

Δημοσ.
Δεν μπαινεις στο BIOS και να κανεις ενα reset to defaults για παν ενδεχομενο?

μπηκα φιλε και το εκανα αλλα τιποτα...

---------- Προσθήκη στις 11:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:47 ----------

Φιλε δεν σου δουλευει η usb θυρα του κουτιου η δεν σου παιζει καμμια (και της μητρικης πχ ) ?

του κουτιου της μητρικης κτυπα ξυλο δουλευουν.../

Δημοσ.
του κουτιου της μητρικης κτυπα ξυλο δουλευουν.../

Του κουτιού της μητρικής. Μάιστα. Τελικά ποιες λειτουργούν και ποιες όχι;

Δημοσ.

Μέσα στο BIOS κοίτα αν έχει μενού για ενεργοποίηση του "Front USB". Λογικά by default θα είναι Off οπότε άλλαξέ το σε On...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...