Προς το περιεχόμενο

iPhone dead ?

johnfish0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παλικάρια ,

Έχω ενα iPhone 3GS 32Gb.

Εχθές ,ενώ ήμουν έξω , χρησιμοποιούσα το πρόγραμμα GPS, NAVIGON , η μπαταρία μειωνόταν επικυνδυνα (γύρω στο 20% ) κ έτσι συνέδεσα μια εξωτερική μπαταρία που είχα αγοράσει, κ μέχρι στιγμής δούλευε χωρίς προβλήματα ..

Μετά απο μερικά δευτερόλεπτα το iPhone δονάει κ βγάζει ενα μήνυμα το οποίο έγραφε (δεν θυμάμαι ακριβώς κιόλας) η συσκευή δεν είναι compatible με την εφαρμογη...

Δεν έδωσα σημασία (δυστυχώς για εμένα) κ μετα απο άλλες δύο παρόμοιες δονήσεις το τηλέφωνο ΕΚΛΕΙΣΕ.

Μετά απο αυτό κ όταν γύρισα , το φόρτισα , προσπάθησα πατώντας τα κουμπιά Home k Power, όπως κ ανοιγοκλείνοντας το mute πριν πατήσω το Home k Power .

Δεν ανοίγει ΚΑΘΟΛΟΥ :(((((

Το iPhone μου ειναι jailbreaked .

Aν θέλω νομίζω μπορώ να πάω στη Vodafone κ να πάρω καινούριο αλλά δεν θέλω αν δεν προσπαθήσω πρώτα τα πάντα.

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ???

Κάτι τελευταίο , στο iTunes υπάρχει ένα back-up του iPhone μου, έχω δύο απορείες .

-Μπορώ να βρω τις επαφές μου κάπως ?

- Αν παρω καινούριο iPhone μπορώ να το συγχρονίσω με το παλιό back-up ??? Αν ναι, τι δεδομένα θα περαστούν ?

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας , οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να αποδείχθει πολύτιμη! :-)

Δημοσ.
Γειά σας παλικάρια ,

Έχω ενα iPhone 3GS 32Gb.

Εχθές ,ενώ ήμουν έξω , χρησιμοποιούσα το πρόγραμμα GPS, NAVIGON , η μπαταρία μειωνόταν επικυνδυνα (γύρω στο 20% ) κ έτσι συνέδεσα μια εξωτερική μπαταρία που είχα αγοράσει, κ μέχρι στιγμής δούλευε χωρίς προβλήματα ..

Μετά απο μερικά δευτερόλεπτα το iPhone δονάει κ βγάζει ενα μήνυμα το οποίο έγραφε (δεν θυμάμαι ακριβώς κιόλας) η συσκευή δεν είναι compatible με την εφαρμογη...

Δεν έδωσα σημασία (δυστυχώς για εμένα) κ μετα απο άλλες δύο παρόμοιες δονήσεις το τηλέφωνο ΕΚΛΕΙΣΕ.

Μετά απο αυτό κ όταν γύρισα , το φόρτισα , προσπάθησα πατώντας τα κουμπιά Home k Power, όπως κ ανοιγοκλείνοντας το mute πριν πατήσω το Home k Power .

Δεν ανοίγει ΚΑΘΟΛΟΥ :(((((

Το iPhone μου ειναι jailbreaked .

Aν θέλω νομίζω μπορώ να πάω στη Vodafone κ να πάρω καινούριο αλλά δεν θέλω αν δεν προσπαθήσω πρώτα τα πάντα.

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ???

Κάτι τελευταίο , στο iTunes υπάρχει ένα back-up του iPhone μου, έχω δύο απορείες .

-Μπορώ να βρω τις επαφές μου κάπως ?

- Αν παρω καινούριο iPhone μπορώ να το συγχρονίσω με το παλιό back-up ??? Αν ναι, τι δεδομένα θα περαστούν ?

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας , οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να αποδείχθει πολύτιμη! :-)

θα αρχίσω από τα εύκολα... :-)

Οι επαφές σου βρίσκονται στο πρόγραμμα που διάλεξες να τις συγχρονίζεις μέσω iTunes. Αν είσαι σε Windows μάλλον στο Outlook, σε Mac στο Adress Book. Σε περίπτωση που πάρεις καινούργιο, με συγχρονισμό θα περάσουν μερικά ή όλα, ανάλογα με τις επιλογές σου κατά τον συγχρονισμό, τα δεδομένα από επαφές, σημειώσεις και τα διάφορα libraries (music, videos, photos, podcasts).

Στα δύσκολα τώρα.... :-)

Η εγγύηση δεν καλύπτει jailbroken συσκευές! Αυτό σημαίνει ότι αν παραδόσεις την συσκευή έτσι όπως είναι και στο service ανακαλύψουν ότι έχει γίνει jailbreak θα σου ζητήσουν να πληρώσεις για την επισκευή της...

Πρέπει οπωσδήποτε να ανακτήσεις την συσκευή από το brickάρισμα που έχει πάθει και να τις κάνεις ένα υποτυπώδες restore στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πριν την παραδόσεις για service.... Προσπάθησες να την ανοίξεις ενώ είναι συνδεδεμένη στο φορτιστή;;;;

Δημοσ.

Βαλε το στο charger αφησε το , για αρκετη ωρα, και θα ξανα ανοιξει. Μην ανησυχης, απλα το ειχες πεθανει εντελως. Δεν ειναι τιποτα..δεν εχει παθει κατι το κινητο σου. Απλα αστο στην πριζα μην αγγιξεις τιποτα...και απο μονο του θα ξανα επανελθει. Αυτο το μυνημα που σου εβγαλε δεν ειναι τιποτα...το κανει σε ολα τα 3rd party accessories. Δεν εχει να κανει με τιποτα.

Δημοσ.

Παιδιά να στε καλά για τη γρηγορη ανταπόκριση .

Φίλε kpartsi εχω δοκιμάσει όλα τα κόλπα ενώ ήταν πάνω στο φορτιστή.

Ειναι δυνατόν να καταφέρουν να το ανοιξουν απο την Apple αν δεν μπορώ εγω ? Εγώ εχω την εντίπωση οτι κάηκε η συσκευή...

Όσο για τις επαφές, το Outlook που έχω δεν ήταν ουσιαστικά ενεργοποιημένο... Δεν το είχα ρυθμίσει.

-Φίλε dr@pa , To έχω αφήσει στο ρεύμα κ δν έγινε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ... Για αυτό κ ανυσηχώ :P

Δημοσ.
Οταν το συνδεεις στο pc σου το αναγνωριζει το itunes?Αν ναι τοτε κανε ενα restore...

nope ... δεν το αναγνωρίζει ...:cry:

Δημοσ.

Ειναι δυνατόν να καταφέρουν να το ανοιξουν απο την Apple αν δεν μπορώ εγω ?

Βεβαίως και μπορούν, εξαρτάται βέβαια από την βλάβη..... Το θέμα είναι αν θελήσουν να δουν αν είναι jailbroken και όχι αν καταφέρουν να το ανάψουν...

Αν τους το πας έτσι παίρνεις μεγάλα ρίσκα! :fear:

Δημοσ.
Εγώ εχω την εντίπωση οτι κάηκε η συσκευή...

Όσο για τις επαφές, το Outlook που έχω δεν ήταν ουσιαστικά ενεργοποιημένο... Δεν το είχα ρυθμίσει.

-Φίλε dr@pa , To έχω αφήσει στο ρεύμα κ δν έγινε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ... Για αυτό κ ανυσηχώ :P

εγώ μπορώ να σου επιβεβαιώσω οτι όταν είχε χαλάσει κάτι μέσα στην συσκευή(τι δεν έμαθα ποτέ), μου έκανε παρόμοια κόλπα.. αν και εμένα άνοιγε, έδειχνε το μηλαράκι, απλώς δεν μπορούσες να κάνεις το οτιδήποτε, ούτε restore ούτε τίποτα.. απτην άλλη μερικές φορές το iphone τρώει κολήματα και εκεί που νομίζεις οτι δεν κάνει τίποτα αν περιμένεις λίγο τσούπ, ανοίγει.. οπότε δοκίμασε να πατας τα κουμπάκια του με διαφορετικούς τρόπους... μπορεί να το ξεμπλοκάρεις.

και αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω ξανά jailbrake, όταν μου χάλασε είχα την τύχη να το έχω κάνει restore σε original.. και μου δώσαν καινούριο λίγες μέρες πριν λήξει η εγγύηση του πρώτου. καλη τύχη πάντως ;)

Δημοσ.

Δοκίμασες πατημένα Home+Sleep για 10+" μπας και κάνει restart? Αν όχι δοκίμασε : πατάς Home κ κρατάς πατημένο, σε 2" πατάς και το sleep πατημένo και αυτό για 10" μαζί με το Home, αφήνεις το Home κ συνεχίζεις με το sleep για άλλα 10" τουλάχιστον. Αν στο αναγνωρίσει το itunes είσαι σε DFU mode και πας για restore

Δημοσ.

@Giorgos_K - τα δοκίμασα όλα ... αλλά τίποτα .

@Luciddream- thanks ,έχω βαρεθεί να "πατάω τα κουμπάκια του" - μακάρι κ εμένα να άνοιγε ...θα μπορούσα να κάνω τουλαχιστον κάτι ..

@kpartsi - Τι να σου πω ρε φίλε .. δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω..

Έχετε ακούσει για παρόμοια περιστατικά τι έκαναν όταν βρήκαν jailbroken συσκευή ?

Εννοώ, ότι αν καταφέρουν να την ανοίξουν, εγώ δεν θα θέλω καμία περαιτέρω επισκευή....

Ας μου την στείλουν πίσω .. Δούλευε τέλεια μεχρι να γίνει όλο αυτό ..

Δημοσ.

Σε παρόμοια περιστατικά απλώς πληρώνεις το κόστος της επισκευής (ανταλλακτικά αν χρειαστούν + εργατικά)...

Δημοσ.

Σε παρόμοια περιστατικά απλώς πληρώνεις το κόστος της επισκευής (ανταλλακτικά αν χρειαστούν + εργατικά)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...