bi171184 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 καλησπερα..χρησιμοποιω τον bsplayer για αναπαραγωγη αρχειων τυπου .mkv,μερικες φορες ομως καποια αρχεια δεν μου τα ανοιγει..κατεβασα τον media player classic home cinema ο οποιος απ'οτι διαβασα χρησιμοποιει την gpu,οταν ανοιγω ομως ενα αρχειο matroska,ενω το εκτελει κανονικα,μου βγαζει πολλα προβληματα στην εναλλαγη εικονων..συγκεκριμενα μου γεμιζει pixels-τετραγωνακια στην οθονη και αλλοιωνει την εικονα!ξερετε τι φταιει γι'αυτο??στις ρυθμισεις,εχω επιλεξει αυτου του ειδους τα αρχεια..επισης εχω την τελευταια εκδοση του οπως και τους τελευταιους codecs..εχω windows 7 32bit και καρτα γραφικων ati 5850. ξερετε επισης καποιο αλλο προγραμμα αναπαραγωγης αρχειων .mkv που να κανει χρηση της GPU???
bi171184 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 το θεμα ειναι οχι ποιον player να δοκιμασω αλλα αν αξιζει το gpu acceleration με βαση το συστημα μου!
bi171184 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 το θεμα ειναι οχι ποιον player να δοκιμασω αλλα αν αξιζει το gpu acceleration με βαση το συστημα μου!
giogr4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Εάν το σύστημα σου είναι αυτό που αναφέρεις στην υπογραφή σου, τότε έχεις πολύ δυνατό μηχάνημα και σίγουρα μπορεί να ανταπεξέλθει με άνεση σε αναπαραγωγή .mkv αρχείων. Μήπως υπάρχει πρόβλημα σε αυτά τα αρχεία .mkv που προσπαθείς να δεις; Δοκίμασε και τον KM Player και τσέκαρε εάν υπάρχει διαφορά... Δες και αυτό το link για βοήθεια και κυρίως τις σελίδες 4 και 5 αυτού: http://www.guru3d.com/article/accelerate-x264-1080p-movies-over-the-gpu-guide/
giogr4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Εάν το σύστημα σου είναι αυτό που αναφέρεις στην υπογραφή σου, τότε έχεις πολύ δυνατό μηχάνημα και σίγουρα μπορεί να ανταπεξέλθει με άνεση σε αναπαραγωγή .mkv αρχείων. Μήπως υπάρχει πρόβλημα σε αυτά τα αρχεία .mkv που προσπαθείς να δεις; Δοκίμασε και τον KM Player και τσέκαρε εάν υπάρχει διαφορά... Δες και αυτό το link για βοήθεια και κυρίως τις σελίδες 4 και 5 αυτού: http://www.guru3d.com/article/accelerate-x264-1080p-movies-over-the-gpu-guide/
Tony_Montana Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Λοιπόν για MKV η καλύτερη λύση είναι MPC Home Cinema + CoreAVC PRO 2 XΙλιοειπωμένο και χιλιοδοκιμασμένο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.