mihalakis Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 χμμμ την κοπέλα τη ρώτησες αν θέλει κάποιο άλλο λειτουργικό;
kalmik Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μονάχα η Dell έχει επίσημη πολιτική για το προεγκαταστημένο λειτουργικό και αν δεν κάνω λάθος διέθετε ορισμένα μοντέλα laptop "γυμνά " χωρίς λειτουργικό για χρήστες Linux. Το ίδιο νομίζω και η Hewlett Packard για κάποια desktop.
SV1EOD Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Οταν το αγόρασες δεν ήξερες οτι αυτο που πληρώνεις είναι και το λειτουργικό;πραγματικά μου κάνει τρομερη εντύπωση αυτο το ποστ .Με τι λογική μπαίνεις σε αυτη την διαδικασία;Θές να σου πιστώσουν το ποσό του λειτουργικού και να κρατήσεις το μηχάνημα;Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω καμια εταιρία και πόσο μάλλον την fujitsu ΑΛΛΑ πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο,και στο λέω γιατι δουλεύω σε service υπολογιστών καταστήματος δεν έχει τύχει ποτέ πελάτης με τέτοιες ιδιαιτερότητες.. Το ότι δεν σου έχει τύχει ποτέ πελάτης με (όπως τις λες εσύ) ιδιαιτερότητες δεν σημαίνει ότι οι καταναλωτές δεν έχουν το δικαίωμα της αποζημίωσης(χρηματικής ή όχι) για κάτι που δεν επιθυμούν να αγοράσουν. Στο εξωτερικό τουλάχιστον έχω διαβάσει στο net κάμποσες περιπτώσεις που πήραν χρήματα πίσω για windows που δεν χρησιμοποίησαν. Και πάντα η τυπική απάντηση των υπεύθυνων που έρχονταν σε πρώτη επαφή μαζί τους ήταν το στερεότυπο "δεν γίνεται". Όταν όμως επέμεναν, τους έβαζαν να το ψάξουν λίγο παραπάνω και τους κόλλαγαν στην μούρη τα ψιλά γράμματα ως δια μαγείας(και αφού πέρναγε κάμποσος καιρός για επικοινωνία με τα κεντρικά) έβρισκαν λύση στο πρόβλημα τους και έπαιρναν ένα ωραίο τσεκ.
katsikoula Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Οταν το αγόρασες δεν ήξερες οτι αυτο που πληρώνεις είναι και το λειτουργικό;πραγματικά μου κάνει τρομερη εντύπωση αυτο το ποστ .Με τι λογική μπαίνεις σε αυτη την διαδικασία;Θές να σου πιστώσουν το ποσό του λειτουργικού και να κρατήσεις το μηχάνημα;Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω καμια εταιρία και πόσο μάλλον την fujitsu ΑΛΛΑ πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο,και στο λέω γιατι δουλεύω σε service υπολογιστών καταστήματος δεν έχει τύχει ποτέ πελάτης με τέτοιες ιδιαιτερότητες.. εμενα να δεις ποσο εντυπωση μου εκανε που διαβασα το post σου! αν ειναι δυνατον δηλαδη!!!
SocialNetUsr Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 δεν στο δινει η fujitsu αλλα η microsoft η αδεια χρησης ειναι τις microsoft και οχι τις fujitsu και μαλλον σε αυτην θα επρεπε να κανεις τα παραπονα σου Η Microsoft είναι καλυμμένη "By using the software, you accept these terms. If you do not accept them, do not use the software. Instead, contact the manufacturer or installer to determine its return policy for a refund or credit". Επικοινώνησα με MS και μου είπαν ότι είναι θέμα του κατασκευαστή για ΟΕΜ εκδόσεις. χμμμ την κοπέλα τη ρώτησες αν θέλει κάποιο άλλο λειτουργικό; για σχεδόν ένα χρόνο χρησιμοποιούσε μόνο ubuntu (ταινίες, office, internet) οπότε είναι εκπαιδευμένη Μονάχα η Dell έχει επίσημη πολιτική για το προεγκαταστημένο λειτουργικό και αν δεν κάνω λάθος διέθετε ορισμένα μοντέλα laptop "γυμνά " χωρίς λειτουργικό για χρήστες Linux. Το ίδιο νομίζω και η Hewlett Packard για κάποια desktop. Όντως η Dell το έχει πάρει απόφαση και έχει βρεθεί σε αυτή την θέση με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να έχει κάνει επέκταση εγγύησης
Bandura Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Windows = Εκπτωτικο κουπονι ??? Αυτο ειναι μαγικο!!! Απο SV1EOD Στο εξωτερικό τουλάχιστον έχω διαβάσει στο net κάμποσες περιπτώσεις που πήραν χρήματα πίσω για windows που δεν χρησιμοποίησαν. Και πάντα η τυπική απάντηση των υπεύθυνων που έρχονταν σε πρώτη επαφή μαζί τους ήταν το στερεότυπο "δεν γίνεται". Όταν όμως επέμεναν, τους έβαζαν να το ψάξουν λίγο παραπάνω και τους κόλλαγαν στην μούρη τα ψιλά γράμματα ως δια μαγείας(και αφού πέρναγε κάμποσος καιρός για επικοινωνία με τα κεντρικά) έβρισκαν λύση στο πρόβλημα τους και έπαιρναν ένα ωραίο τσεκ. Πω ρε πολυ καλη φαση αυτη...γιατι για φανταστειτε να μπορει καποιος μετα την αγορα ενος laptop, να παρει πισω περιπου 100 ευρω, ηδη σε κανει να σκεφτεσαι να αγορασεις το επομενο μοντελο με μολις 50-100 ευρω διαφορα, αντι για 200 ευρω που ηταν αρχικα.
SocialNetUsr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ακομαααα??? φυσικά ακόμα περιμένω..... η τελευταία δικαιολογία είναι ότι ο υπεύθυνος για το θέμα μου έχει πάρει άδεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.