Προς το περιεχόμενο

Αγορα PT Chrysler, αξιζει;

donpaganistis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά, ένας άνθρωπος που να "συμπαθεί" αυτό το αυτοκίνητο δεν βρέθηκε (πλην του τοπικ στάρτερ) στο τόπικ.

Εγώ όταν το βλεπω στο δρόμο να κυκλοφορεί, πάντα κοιτάω τον οδηγό του με ύφος "What you were thinking mate????" , αλλά είπαμε.... γούστα είναι αυτά.

Δημοσ.

Στις Η.Π.Α. έχει το παρατσούκλι "PT Loser" (αντί για PT Cruiser).

Γενικά στην ίδια χώρα την τελευταία 10ετία μόνο το Pontiac Aztec έχει χειρότερη φήμη σαν αυτοκίνητο.

Δημοσ.

σαν εμφανιση εγω το γουσταρω απιστευτα και ιδιως την ανοιχτη εκδοση (η οποια παιζει να μην εχει ερθει στην ελλαδα)

το σκεφτομουνα και εγω για αγορα πριν παρω το δικο μου αλλα οι συζητησεις με κανα δυο ιδιοκτητες , με μηχανικους και η ερευνα στο δικτυο με αποθαρυναν τελειως (το πρωτο suggestion στο gooogle για chrysler pt cruiser ειναι "problems" και μετα "reviews"!!!!)

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω το Pt εδω και 3 σχεδον χρονια (το δικο μου ηταν απο τα τελευταια 1600αρια που εισαχθηκαν), το αγορασα καινουριο, και θα προσπαθησω να σε βοηθησω...

Κατ' αρχας ουτε ακριβα ανταλλακτικα εχει, ουτε ακριβα service, ισα-ισα, ειναι φθηνοτερα απο αυτα του Golf πχ..

Το μονο προβλημα που ειχα ολο αυτο τον καιρο ειναι μια ασφαλεια που καηκε, κατα τ'αλλα ολα μια χαρα, αν και εχω κανει 60.000 χλμ, με πολλαααααααα - ξαναγραφω πολλαααα κουβαληματα, ταξιδια με 5 ατομα (να καθονται ανετα) & αποσκευες πανω απο 4-5 φορες τον μηνα, και αλλες ταλαιπωριες. Αν θελεις χωρους και πορτ μπαγκαζ, τους βρηκες.

Γενικα εγω θα το αποκαλουσα πολυ σκληρο αυτοκινητο, αν και εχω διαβασει απο αλλους για βλαβες, δεν εχω παθει το παραμικρο.

Τωρα, για τα αρνητικα :

Καιει λιγο παραπανω απο τα υπολοιπα 1600αρια,

Δεν σου κανει αν θελεις γκαζια, επιταχυνσεις κλπ. Ειναι οτι ακριβως λεει: cruiser.. για βολτες, ταξιδια κλπ...

---------- Προσθήκη στις 00:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:03 ----------

Και μια παρατηρηση αν μου επιτρεπετε για το εσωτερικο...

Τα αμερικανικα εχουν αλλη φιλοσοφια σχεδιασης, το οτι εχει διαφορετικα χρωματα η υλικα απο τα ευρωπαικα δεν σημαινει αυτοματως οτι δεν ειναι ποιοτικο...

Η ηχομονωση του ειναι κορυφαια (μονο σε Mercedes εχω αντιστοιχη εμπειρια) και απο τριγμους... μηδεν..

Κι εμενα με ξενιζε στην αρχη, αλλα ειναι αλλης σχεδιαστικης φιλοσοφιας.

Σου ευχομαι να βρεις αυτο που σου αρεσει, σου ταιριαζει και θα σε βολεψει περισσοτερο, μη βιαστεις.

Ψαξε, διαβασε, ρωτα. Και οτι αλλο θες εδω ειμαστε.

Δημοσ.

εγω παντως ξερω αλλους 2 ανθρωπους που τρελαινονται γι αυτο το αμαξι. υποκειμενικο εινια το θεμα μου αρεσει/δεν μου αρεσει. για εμενα ειναι απλα ενα διαφορετικο σχεδιαστικα αυτοκινητο, σχετικα ευχαριστο στο να το βλεπω αλλα δεν νομιζω να το αγοραζα ποτε. η κοπελα μου παντως (ο ενας απο τους δυο που ειπα οτι ξερω) οποτε το βλεπει κολλαει :P

για τα πλαστικα κτλ...εχετε μπει σε cherokee (οχι το grand, το μικρο)? ε, ιδια σκληρα και αχαρα πλαστικα εχουν, αμερικανικη νοοτροπια, that's all.

Δημοσ.

Καλά σε άλλον αρέσει και σε άλλον δεν αρέσει...αυτά είναι γούστα...

Το μοναδικό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι αυτό που γράφτηκε για τα ανταλακτικά...

Άσε ρε φίλε...φτηνό ανταλακτικό = μεταχειρισμένο

Γιατί αν πας στην Chrysler να αγοράσεις καινούργιο κάτι μη με πεις ότι είναι φτηνά..γιατί θα κοροιδευόμαστε...πιο ακριβά και απο την BMW είναι...

Δημοσ.
Σαν αυτοκινητο ομως ειναι μετριοτατο σε ολα του.

Ποια ακριβως σημεια του θεωρεις μετρια και σε συγκριση με ποια, αντιστοιχης αξιας,μοντελα ;

Τελικά, ένας άνθρωπος που να "συμπαθεί" αυτό το αυτοκίνητο δεν βρέθηκε (πλην του τοπικ στάρτερ) στο τόπικ.

Εγώ όταν το βλεπω στο δρόμο να κυκλοφορεί, πάντα κοιτάω τον οδηγό του με ύφος "What you were thinking mate????" , αλλά είπαμε.... γούστα είναι αυτά.

Γουστα ειναι, συμφωνω απολυτα. Παντως δεν μπορεις να παραβλεψεις τον τελειως διαφορετικο καλουπι του (για καποιους θετικο/για καποιους αρνητικο).

Παντως σιγουρα δεν ειμαι ο μονος που του αρεσει!

Στις Η.Π.Α. έχει το παρατσούκλι "PT Loser" (αντί για PT Cruiser).

Γενικά στην ίδια χώρα την τελευταία 10ετία μόνο το Pontiac Aztec έχει χειρότερη φήμη σαν αυτοκίνητο.

Αυτα διαβασα και εγω, σκεφτηκα οπου υπαρχει καπνος λογικα θα υπαρχει και φωτια και αποφασισα να ρωτησω για να μαθω.

Καλησπερα!

Εχω το Pt εδω και 3 σχεδον χρονια (το δικο μου ηταν απο τα τελευταια 1600αρια που εισαχθηκαν), το αγορασα καινουριο, και θα προσπαθησω να σε βοηθησω...

Κατ' αρχας ουτε ακριβα ανταλλακτικα εχει, ουτε ακριβα service, ισα-ισα, ειναι φθηνοτερα απο αυτα του Golf πχ..

Το μονο προβλημα που ειχα ολο αυτο τον καιρο ειναι μια ασφαλεια που καηκε, κατα τ'αλλα ολα μια χαρα, αν και εχω κανει 60.000 χλμ, με πολλαααααααα - ξαναγραφω πολλαααα κουβαληματα, ταξιδια με 5 ατομα (να καθονται ανετα) & αποσκευες πανω απο 4-5 φορες τον μηνα, και αλλες ταλαιπωριες. Αν θελεις χωρους και πορτ μπαγκαζ, τους βρηκες.

Γενικα εγω θα το αποκαλουσα πολυ σκληρο αυτοκινητο, αν και εχω διαβασει απο αλλους για βλαβες, δεν εχω παθει το παραμικρο.

Τωρα, για τα αρνητικα :

Καιει λιγο παραπανω απο τα υπολοιπα 1600αρια,

Δεν σου κανει αν θελεις γκαζια, επιταχυνσεις κλπ. Ειναι οτι ακριβως λεει: cruiser.. για βολτες, ταξιδια κλπ...

---------- Προσθήκη στις 00:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:03 ----------

Και μια παρατηρηση αν μου επιτρεπετε για το εσωτερικο...

Τα αμερικανικα εχουν αλλη φιλοσοφια σχεδιασης, το οτι εχει διαφορετικα χρωματα η υλικα απο τα ευρωπαικα δεν σημαινει αυτοματως οτι δεν ειναι ποιοτικο...

Η ηχομονωση του ειναι κορυφαια (μονο σε Mercedes εχω αντιστοιχη εμπειρια) και απο τριγμους... μηδεν..

Κι εμενα με ξενιζε στην αρχη, αλλα ειναι αλλης σχεδιαστικης φιλοσοφιας.

Σου ευχομαι να βρεις αυτο που σου αρεσει, σου ταιριαζει και θα σε βολεψει περισσοτερο, μη βιαστεις.

Ψαξε, διαβασε, ρωτα. Και οτι αλλο θες εδω ειμαστε.

Φιλε μου σε Υπερευχαριστω για τις πληροφοριες. Η γνωμη σου μετραει για μενα πολυ γιατι μιλας με προσωπικη εμπειρια ως κατοχος του αμαξιου.

Για την διαφορετικη Αμερικανικη φιλοσοφια στη σχεδιαση/εσωτερικο με βρισκεις απολυτα συμφωνω.

Τα γκαζια ειναι το τελευταιο που με νοιαζει. Ωστοσο θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις ενδεικτικα πανω-κατω ποσο κοστιζει ενα φουλ-σερβις και καποια ανταλλακτικα γιατι ενας γνωστος-γνωστου που το εχει μου ειπε πως οποτε επισκεπτεται την αντιπροσωπεια φευγει με αδειες τσεπες!

Το μοναδικό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι αυτό που γράφτηκε για τα ανταλακτικά...

Άσε ρε φίλε...φτηνό ανταλακτικό = μεταχειρισμένο

Γιατί αν πας στην Chrysler να αγοράσεις καινούργιο κάτι μη με πεις ότι είναι φτηνά..γιατί θα κοροιδευόμαστε...πιο ακριβά και απο την BMW είναι...

Μπορεις μηπως να δωσεις ενδεικτικα που κυμαινονται οι τιμες για καποια βασικα ανταλλακτικα για να παρω μια εικονα;

Δημοσ.

Στην αντιπροσωπεια ενα απλο service κοστιζει 120 euro (μεχρι περισυ που το πηγαινα εκει) και το μεγαλο 600.

Οταν εμαθα την τιμη του full service το εκανα τελικα σε ενα φιλο σε συνεργειο με λιγοτερα απο 200, και ο ιδιος μου ειπε οτι τα ανταλλακτικα του ειναι φθηνα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...