donpaganistis Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Σκεφτομαι να αγορασω το PT Chrysler επειδη μου αρεσει παρα πολυ εξωτερικα. Ρωτησα στην αντιπροσωπεια ποσο κοστιζει το καινουριο και μου ειπαν πως δε βγαινει αλλο και μπορω να βρω μονο μεταχειρισμενο μεχρι το 2007 που κυκλοφορουσε. Επειδη ειμαι ασχετος με τα του αυτοκινητου, αξιζει το συγκεκριμενο μοντελο; Αποτι ξερω ελαχιστα κυκλοφορει στην Ελλαδα και δεν ξερω καποιον να μου πει αν τον ικανοποιει. Πλεονεκτηματα/μειονεκτηματα Το μοντελο 1.600 κυβικων και 118 αλογων. μοντελο 2006 με 50.000χλμ αξιζει γυρω στα 8..500 ευρω ή οχι; Τι γινεται με τη καταναλωση βενζινης γιατι ξερω πως τα αμερικανικα γενικα την καινε πολυ την βενζινη!
dark Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Σόρρυ που το λέω αλλά το θεωρώ από τα πιο άσχημα αυτοκίνητα
donpaganistis Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Σόρρυ που το λέω αλλά το θεωρώ από τα πιο άσχημα αυτοκίνητα Η εξωτερικη εμφανιση ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο. Αφου δεν γνωριζω απο αυτοκινητα διαλεξα το αμαξι αυτο αποκλειστικα με κριτηριο την εμφανιση.Αυτο που με νοιαζει, και θελω να μαθω απο καποιον πιο εμπειρο, ειναι το κοστος καταναλωσης/συντηρησης, η αξιοπιστια, η ανεση του συγκεκριμενου μοντελου τα οποια ειναι περισσοτερο αντικειμενικα. απαραδεκτο.... μην το σκεφτεσαι ΚΑΝ!!! Μπορεις φιλε μου, αν εχεις περισσοτερο χρονο, να μου εξηγησεις γιατι το θεωρεις απαραδεκτο;
Septum Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Φιλε μου επειδη εδω δεν νομιζω να παρεις καμια σοβαρη τεχνικη απαντηση μπες στο φορουμ http://www.4tforum.gr/phpBB3/ και ρωτα.
elvisjedi Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 εξωτερικα εγω προσωππικα το βρισκω πανεμορφο! αλλα δυστηχως τα αρνητικα του ειναι παρα πολλα (συμφωνα με γνωμες που εχω ακουσεει απο ιδιοκτητες) κακη ποιοτητα υλικων και ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ανταλακτικα - σερβις. τωρα απο αποψη αξιοπιστιας παιζει ρολο και πως το μεταχειριζεσαι το αυτοκινητο. απο αποψη καταναλωσης ειναι σαν ενα τυπικο 1600 (8-10/100)
djskoufos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Έχω μπεί πολλές φορές μέσα σε pt cruiser και όντως τα υλικά του σαλονιού ήταν ψιλοψεύτικα. Αποδόσεις κτλ δεν γνωρίζω αλλά και μόνο από την εξωτερική εμφάνιση ούτε που θα το κοίταγα!
De@th L0rd Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ναι είναι vintage retro αισθητική και ή σου αρέσει πολύ ή καθόλου. Προσωπικά αν ήθελα σύγχρονη ρετρό σχεδίαση θα πήγαινα ή σε mustang ή σε charger.
linkin Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Εχει απιστευτα ακριβη συντηρηση και το εσωτερικο του ειναι κακοκατασκευασμενο.μακρια.
AreTeos Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 μην το σκεφταισε.................... καθόλου καλη επιλογή αν θες κατι σοβαρο τετοιου τυπου , σου προτήνω ενα lancia delta νομιζω ειναι αυτό που ψαχνεις................... εχω δικιο???
Tenshi Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μάλλον εννοείς την παλιά Delta,γιατι για την νέα και με αυτό το budget, δέν ...
donpaganistis Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Φιλε μου επειδη εδω δεν νομιζω να παρεις καμια σοβαρη τεχνικη απαντηση μπες στο φορουμ http://www.4tforum.gr/phpBB3/ και ρωτα. εξωτερικα εγω προσωππικα το βρισκω πανεμορφο! αλλα δυστηχως τα αρνητικα του ειναι παρα πολλα (συμφωνα με γνωμες που εχω ακουσεει απο ιδιοκτητες) κακη ποιοτητα υλικων και ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ανταλακτικα - σερβις. τωρα απο αποψη αξιοπιστιας παιζει ρολο και πως το μεταχειριζεσαι το αυτοκινητο.απο αποψη καταναλωσης ειναι σαν ενα τυπικο 1600 (8-10/100) Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες! Εχει απιστευτα ακριβη συντηρηση και το εσωτερικο του ειναι κακοκατασκευασμενο.μακρια. Αυτο εμαθα και εγω και αποφασισα να ρωτησω. Κακα τα ψεματα το κοστος συντηρησης εχει γινει σημανικοτερο πο την αξια αγορας του αυτοκινητου. μην το σκεφταισε....................καθόλου καλη επιλογή αν θες κατι σοβαρο τετοιου τυπου , σου προτήνω ενα lancia delta νομιζω ειναι αυτό που ψαχνεις................... εχω δικιο??? Σε ευχαριστω πολυ. Πολυ εναντιον του εισαι ομως βρε φιλε μου!
freedubus Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Εγώ θα το αγόραζα, μαύρο. Τέτοιο θα οδηγούσε ο Αλ Καπόνε αν ζούσε σήμερα.
4saken Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Εγώ θα το αγόραζα, μαύρο. Τέτοιο θα οδηγούσε ο Αλ Καπόνε αν ζούσε σήμερα. Και οταν πεθαινε με τετοιο θα τον μετεφεραν...Σαν νεκροφορα ειναι...Απο τα πιο ασχημα αυτοκινητα ever!
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Και οταν πεθαινε με τετοιο θα τον μετεφεραν...Σαν νεκροφορα ειναι...Απο τα πιο ασχημα αυτοκινητα ever! Υποκειμενικα πραγματα τα looks. Σαν αυτοκινητο ομως ειναι μετριοτατο σε ολα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.