WizeMan Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Εγώ γιατί περιμένω από την πέμπτη; Sent from my iPhone using Insomnia.app Δεν χάνεις και τίποτα, εγώ όπως το έβαλα -> το έβγαλα. 1) δεν μου αρέσει οπτικά, έχει λίστα με μεγάλους φακέλους (inbox, sent, trash κτλ) το οποίο δεν μου αρέσει γιατί παίρνει αρκετό από το real estate της οθόνης, 2) φαίνεται σαν ξεχωριστό webapp στο mobileme και όχι integrated όπως είναι κανονικά. Και επειδή δεν πολυχρησιμοποιώ το web-mail (τα βλέπω από το mail.app του mac μου ή μπαίνω από το iPhone που μου έρχονται και απευθείας με push)
@_zerocool Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Και εγω έτσι δουλεύω αλλά θέλω τα rules για να έρχονται οργανωμένα στο iphone τα mails.
WizeMan Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Και εγω έτσι δουλεύω αλλά θέλω τα rules για να έρχονται οργανωμένα στο iphone τα mails. μμμ... αυτό δεν είχε περάσει από το μυαλό μου... λολ και τώρα πως ξαναενεργοποιώ το beta?
@_zerocool Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 παιδια τι ακριβωσ κανει το mobileme ? http://www.apple.com/mobileme/
dream21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Εγώ γιατί περιμένω από την πέμπτη; Sent from my iPhone using Insomnia.app δεν εχει παρει κανενας ακομη το email οποτε μην ανχωνεσε. το mobile me δεν το βλεπω για δωρεαν μιας και επειδη την προηγουμενη εβδομαδα μου ηρθε email που μου ζηταει να ανανεωσω την πιστωτικη μου καρτα για να γινει το billing στις 16 ιουνιου 2010.
georgeadams Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Κάτσε να δούμε, σε 2 εβδομάδες (7 Ιουνίου) ξεκινά η WWDC με εναρκτήρια ομιλία του Steve. Αν είναι να αλλάξει κάτι στο MobileMe, λογικά θα γίνει τότε...
@_zerocool Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 δεν εχει παρει κανενας ακομη το email οποτε μην ανχωνεσε. το mobile me δεν το βλεπω για δωρεαν μιας και επειδη την προηγουμενη εβδομαδα μου ηρθε email που μου ζηταει να ανανεωσω την πιστωτικη μου καρτα για να γινει το billing στις 16 ιουνιου 2010. Μπήκα οκ, αλλά έχει λίγα rules, μονο για move, delete και forward.
kpartsi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Όποιος μπει στις ρυθμίσεις του mobile me θα δει ότι τώρα ξεχωρίζει δύο τύπους members, full και basic. Ίσως αύριο ανακοινώνεται η χρήση για basic members δωρεάν!!!!!
Cue Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Εμένα πάλι γιατί δεν με προσελκύει καθόλου? Gmail > Mobile ME Google Calendar, Dropbox, Flickr? Γιατί κάποιος να προτιμήσει το mobile me? Για το flickr ίσως έχει να κάνει με το integration που σίγουρα το mobile me έχει καλύτερο με το iPhoto. Το Google Calendar μια χαρά το δουλεύω τόσα χρόνια με caldav. Το Dropbox από την στιγμή που μοιράζεσαι φακέλους με άλλους (free) γιατί να μπλέξω με mobile me? :/ Γενικά δώστε λίγο feedback. (αν και ο Steve μια χαρά θα το "πουλήσει" αύριο, for that I am sure )
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Όποιος μπει στις ρυθμίσεις του mobile me θα δει ότι τώρα ξεχωρίζει δύο τύπους members, full και basic. Ίσως αύριο ανακοινώνεται η χρήση για basic members δωρεάν!!!!! χαχαχα kpartsi nice avatar!!!! :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.