Προς το περιεχόμενο

Δωρεαν MobileMe?

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν είναι αλήθεια δεν πιστέω η Apple να το αφίσει έτσι. Σίγουρο με free πακέτο θα είσαι περιορισμένος.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Νομίζω θα πηγαίνει πακέτο μια light έκδοση του MobileMe με αγορά κάθε προϊόντος Apple :)

Άλλη μια εκδοχή είναι να το κάνει η Apple σε στυλ social network!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω θα πηγαίνει πακέτο μια light έκδοση του MobileMe με αγορά κάθε προϊόντος Apple :)

Άλλη μια εκδοχή είναι να το κάνει η Apple σε στυλ social network!!!

Και το Social Network καλη ιδεα.

Πιστευω πως το "light" version θα εχει πχ. μονο email και 1gb χωρο..

Παντος οσο καιρο ειχα mobileme δεν ηταν και ασχημο αλλα ηθελε 70ευρο τον χρονο και το σταματισα :shock: Αν ηταν φτηνοτερα θα το ξανα σκευτομουν

Και το Social Network καλη ιδεα.

Πιστευω πως το "light" version θα εχει πχ. μονο email και 1gb χωρο..

Παντος οσο καιρο ειχα mobileme δεν ηταν και ασχημο αλλα ηθελε 70ευρο τον χρονο και το σταματισα :shock: Αν ηταν φτηνοτερα θα το ξανα σκευτομουν

40e απο ebay και πραγματικά αναντικατάστατο!

40e απο ebay και πραγματικά αναντικατάστατο!

Όντως αναντικατάστατο. Δοκίμασα τις αντίστοιχες δωρεάν υπηρεσίες της Google όταν πήρα Nexus One και τελικά πήραν πόδι. Και οι υπηρεσίες και το Nexus... I <3 iPhone & MobileMe Cloud :P

btw από το eBay σου δίνει κάποιο κωδικό; Μπορείς να κάνεις ανανέωση του υπάρχοντος αγοράζοντας από το eBay?

Όντως αναντικατάστατο. Δοκίμασα τις αντίστοιχες δωρεάν υπηρεσίες της Google όταν πήρα Nexus One και τελικά πήραν πόδι. Και οι υπηρεσίες και το Nexus... I <3 iPhone & MobileMe Cloud :P

btw από το eBay σου δίνει κάποιο κωδικό; Μπορείς να κάνεις ανανέωση του υπάρχοντος αγοράζοντας από το eBay?

2 φορές έχω αγοράσει απο ebay, τη δεύτερη έκανα ανανέωση. Και τις δύο φορές μου έστειλε τον κωδικό μόνο ο πωλητής, μέσα σε λίγες ώρες. Αξίζει, όταν εδώ το πουλάνε 80-90ε

πιστεύω ότι το mobileme θα έπρεπε να χρεώνετε, η τιμή που έχει τώρα όμως δεν αξίζει. Τουλάχιστον ας ήταν μαζί με το iwork.com

---------- Προσθήκη στις 15:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:39 ----------

διάβασα και την είδηση και είναι αλήθεια ότι το σκεφτόμουνα και εγώ. αφού η apple έκανε τόσο μεγάλο data center σημαίνει ότι μπαίνουν σοβαρά στο cloud.

:-D:devil::-D:devil::-D:devil:

η μάχη στον nasdaq είναι τόσο μεγάλη που γουστάρω και μόνο να την παρακολουθώ, και ας μην αγοράζω τίποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...