Προς το περιεχόμενο

Γραμματόσημα: Μην τα πετάτε!!!

salonico

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σε όλους από τη Θεσσαλονίκη!!!

Σήμερα καθώς επέστρεφα το βράδυ στο σπίτι μου πέρασα δίπλα από έναν κάδο απορριμάτων και είδα πεταμένο ένα άλμπουμ γραμματοσήμων. Ηταν παλιό και κάποιος το είχε πετάξει, μαζί με τα γραμματόσημά του. Εγώ τυχαίνει να μαζεύω γραμματόσημα και το πήρα. Μέσα είχε περίπου 200 ελληνικά γραμματόσημα, τα περισσότερα από τα οποία τα είχα ήδη. Στενοχωρήθηκα όμως που κάποιοι άνθρωποι θεωρούν σκουπίδια αυτά που για άλλους είναι χόμπι:-(. Θέλω λοιπόν να πω να μήν πετάτε ούτε τα άλμπουμ, ούτε τα γραμματόσημά που τυχόν έχετε, ανεξάρτητα από την αξία τους. Αν έχετε άλμπουμ ή γραμματόσημα που δεν χρειάζεστε, ενδιαφέρομαι, μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να σας στείλω τα έξοδα αποστολής ΕΛΤΑ για να μου τα στείλετε, αντί να καταλήξουν στην ανακύκλωση!!!:-)

salonico

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα λίγο ρακοσυλλέκτης, αλλά ήταν κρίμα να τα φάει το σκουπιδιάρικο!!!:-)

Επειδή είμαι καιλίγο καινούριος εδώ, αυτά τα offtopic τι είναι ακριβώς και πώς μπορούν να με βοηθήσουν;;;

Δημοσ.

off topic είναι αυτό που λέγετε σε ένα θέμα αλλά κανονικά δεν ανήκει στην ενότητα αυτή

(είσαι σπαμ)

δηλαδή ότι έκανα εγώ τώρα, εσύ ρώτησες για γραμματόσημα αλλά εγώ σου λέω για το off topic

Q)

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι!!!

Μαζεύω γραμματόσημα και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κανένα σάιτ που μπορώ να βρω πληροφορίες για να τα οργανώσω, φίλους για ανταλλαγή κλπ. Αν υπάρχει και καμία ομάδα ή φόρουμ εδώ μεσα, αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει!!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ, αν ξέρεις και κανένα blog σχετικό, που να μπαίνουν φιλοτελιστές κλπ. πες μου!!!

Δημοσ.

Ιδέαν δεν έχω, που έλεγε και η Σαπφώ Νοταρά στην "Χαρτοπαίχτρα".

Χρησιμοποίησε την αναζήτηση του Google, με όρους όπως "φιλοτελισμός"

"blog και φόρουμ για φιλοτελιστές"

"πάμε σπίτι μου να σου δείξω τη συλλογή μου από γιαπωνέζικα γραμματόσημα;"

κτλ...

Δημοσ.
Ευχαριστώ, αν ξέρεις και κανένα blog σχετικό, που να μπαίνουν φιλοτελιστές κλπ. πες μου!!!

http://www.silogomania.com/forum-f6/

Όποιος συμφορουμίτης θέλει μια αρκετά έγγυρη (από διεθνή κατάλογο) εκτίμηση γι αξία γραμματοσήμων που πιθανών έχει (πριν τα ξαποστείλει τζάμπα σε κανά salonico κι έτσι), ανεξαρτήτου χώρας προέλευσης, ας μου στείλει σε ΠΜ μια φωτό από σκαν. (Αλλά για κανά 5άρι έτσι, όχι καμιά αρμαθιά!)

Δημοσ.

Ευχαριστώ!!! Ωραίο και ενημερωμένο σάιτ!!! Αν ασχολείσαι κι εσύ και ξέρεις κι άλλα, πες μου!!! Θέλω επίσης να ρωτήσω αν κανένας έχει κάνει ανταλλαγές γραμματοσήμων δι'αλληλογραφίας με άτομα από εξωτερικό. Πώς τους γνωρίζουν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...