Ozone Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 γεια σας Δουλευω σε μεγαλη εταιρια με υπολογιστες στην κυπρο. το Σαββατο ενω εγω ημουνα ρεπο ηρθε νεο στοκ. Σημερα πηγα στο καταστημα και ειδα στο νεο στοκ των cooler υπαρχει κατι το πολυ ομορφο για τα γουστα μου και παρομοιο οπως αυτο που ηθελα να αγορασω εδω και καιρο το iLAP. το προιν λεγεται The chair και ειναι της εταιριας Choiix!! Θυγατρικη της cooler master αποτι μου ειπαν. ολη ημερα το επεξαιργαζομουνα μαζι με τα αλλα κουλερς. τελικα λογω desgin κατελυξα σε αυτο και αφησα τα υπολοιπα στο ραφι ασχετος και εαν ειχαν ανεμηστιρακια και extra usb. ο λογος ειναι γιατι κανενα προιον δεν τηρα τις προδιαγραφες για macbook cooling αλλα ειναι καπως universal φαση. οσο για τα usb με ενα hub κανω τη δουλεια μου και καλυτερα. τα προιοντα που φερανε ειναι αυτα: αυτα: εγω ομως αρπαξα αυτο και ειμαι τρελαμενος μαζι του: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=LLxBOB1L1lk]youtube[/ame] η ιστοσελιδα και λιγες φωτο απο το δικο μου stant μαζι με το macbook: κοστος 30ευρο. καλη τιμη σε σχεση με τα iExpensive stant ε? να αναφερω οτι το ξυλο ειναι marine wood η αλιως κοντρα πλακε θαλασσης. α και κατι τελευταιο. επειδη ειναι ξυλο σκεφτομαι νακανω μετατροπη ση βαση και να βγαλω τρυπες και να βαλω 2 ανεμηστιρακια εκει που πρεπει με κοστος 10ευρο. αλλα θελει λιγη μελετη πρωτα..( ιδεες ? )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.