Haldol Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Καλησπέρες. Εδώ και αρκετές μέρες έχω ένα περίεργο θέμα με το χέρι μου. Σε περιοχή 2-3 cm εμφανίζει άτακτα κοκκινίλα και θύλακες πύον. Με φαγούρα κιόλας ανά διαστήματα. Όταν πρωτοεμφανίστηκε πήγα σε φαρμακοποιό υποθέτοντας ότι είναι κάποια αλλεργία και μου έδωσε μία κρέμα "Celestoderm-V with Garamycin". Ύστερα από εφαρμογή 2-3 ημερών τη διέκοψα διότι κατάλαβα ότι το μόνο που έκανε ήταν να αυξάνει το πύον. Τώρα που βλέπω ότι η... «παραγωγή» δε σταματάει (ενώ έχει περάσει πάνω από εβδομάδα) άρχισε να με ανησυχεί. Έχετε καμιά ιδέα από τι μπορεί να προκλήθηκε κάτι τέτοιο; Και τι θα μπορούσα να κάνω; Ναι, ξέρω, σε γιατρό θα έπρεπε να απευθυνθώ αντί για εδώ... αλλά ως φοιτητής αυτά τα > 50€ δεν είναι και η ευκολότερη υπόθεση δυστυχώς.
gerr Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 φίλε μου είναι το λιγότερο ανεύθυνο να κάνει κάποιος διάγνωση μέσω internet ή να σου πει πάρε την τάδε αλοιφή που πήρε και ο μπάρμπας μου όταν είχε το ίδιο. Ακόμα και ο φαρμακοποιός που σου έδωσε την κρέμα κακώς σου την έδωσε αφού δεν ήξερε τι ήταν και θα έπρεπε να σου πει να απευθυνθείς σε δερματολόγο. Πήγαινε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, νομίζω ως φοιτητής έχεις δωρεάν περίθαλψη. Ή τουλάχιστον κλείσε ραντεβού στο ΙΚΑ.
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Είχα βγάλει ένα τέτοιο πριν από χρόνια κοντά στον ώμο. Έκζεμα το είχε αναφέρει ο δερματολόγος. Δεν θυμάμαι θεραπεία. Στάνταρ συμπεριελάμβανε μπενταντίν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.