Προς το περιεχόμενο

κατι σαν το NetBalancer

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για οσους δεν το ξερουν, μια περιγραφη του NetBalancer :

Το πρόβλημα το έχουμε αντιμετωπίσει όλοι: Βάζουμε ένα πρόγραμμα να κάνει πολλά downloads ταυτόχρονα και το αποτέλεσμα είναι από κάποια στιγμή και μετά η ταχύτητα πλοήγησής μας σε σελίδες να αρχίζει να πέφτει. Τα video του YouTube βρίσκονται συνεχώς σε κατάσταση buffering και μόνη λύση είναι είτε να κάνουμε προσωρινή παύση των downloads μας ή να περιμένουμε να τελειώσουν ώστε να συνεχίσουμε τις υπόλοιπες δραστηριότητές μας στο Internet.

Τη λύση στο πρόβλημα αυτό έρχεται να δώσει η δωρεάν εφαρμογή NetBalancer. Χάρη σ’ αυτή μπορείτε να καθορίσετε τη μέγιστη ταχύτητα αποστολής και λήψης δεδομένων για κάθε πρόγραμμα στα Windows, χρησιμοποιώντας τα προκαθορισμένα σετ ρυθμίσεων που διαθέτει ή να δημιουργήσετε δικά σας.

----

εχετε να προτεινετε καποιο αλλο παρομοιο προγραμμα με περισσοτερες επιλογες;

αν και ψαχνω δεν εχω βρει κατι .

αυτο που θελω ειναι να εχω περισσοτερα επιπεδα προτεραιοτητας,

αλλα κυριως

οταν "τρεχω" μια εφαρμοφη να βαζει ορια στο upload - download αλλων προγραμματων.

για παραδειγμα εχω ανοιχτο το μtorrent και κανει upload με οριο αυτο της γραμης μου, εγω τωρα θελω μολις θελησω ανοιγοντας μια εφαρμογη για να σερφαρω το οριο του upload να μειωθει.

καμια ιδεα;

καλο το προγραμμα αλλα δεν με καλυπτει. αν κανω full upload η γραμη σερνεται και το download μου ειναι ανυπαρκτο :-(

Δημοσ.

QoS απο το ρουτερ σου μπορεις να κανεις και να ορισεις με αυτο τον τροπο ενα μεγιστο ή ενα ελαχιστο bandwidth που θα καβατζωνει πχ για http?

Δημοσ.
QoS απο το ρουτερ σου μπορεις να κανεις και να ορισεις με αυτο τον τροπο ενα μεγιστο ή ενα ελαχιστο bandwidth που θα καβατζωνει πχ για http?

ναι εχω. . .

μεχρι την στιγμη που απαντησες δεν ηξερα καν την χρησιμοτητα του :-). μετα απο διαφορα αρθρα που διαβασα κατεληξα εδω:

778.PNG

( με τικαρισμενο "Allow More" )

τι λετε για αυτη την σειρα; ειναι κατι λαθος; να διορθωσω κατι;

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...