Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Facebook

esertas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχω την εντυπωση πως αυτο ειναι απλως ενα αυτοματοποιημενο μηνυμα που το στελνουν ως απαντηση σε ολους...

Με ενα report ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να σε διαγραψουν (εκτος αν ο αλλος που σε εκανε report ισχυριστηκε κατι εντελως τρελο απο οσο μπορω να υποθεσω).

Μηπως υπαρχουν ατομα που σε εχουν κανει μαζικο report? Αν εγραφες σε κανενα ιδιαιτερο group για παραδειγμα?

Μπα,σε ότι γκρουπ ήμουν,δεν έμπαινα σχεδόν ποτέ.Δεν ξέρω :rolleyes: τί μπορεί να έγινε..Και όντως με ένα report δεν ξέρω τί μπορεί να έγινε.Να έβαλε κόσμο να με κάνει report ; πφφφ

Και δεν απαντάνε σε κανένα μήνυμα τώρα,λες επειδή είναι Σ/Κ ; Κάποιο άλλο email δεν έχουν να στείλουν;Μέχρι και αυτό τον μάρκ πώς τον λένε έψαχνα να στείλω(από προφίλ φίλου),αλλά κότα είναι και αυτός και τα έχει εντελώς κλειστή την πρόσβαση στο προφίλ του:lol: .Δεν φαίνεται να είναι διεγραμμένος,απλά απενεργοποιήμενος..Και πες ότι κάνω νέο προφίλ,αν βάλω το όνομα και είναι ίδιο θα το σβήσουν και αυτό; Γιατί δεν θέλω να βάλω άλλο όνομα εαν επιστρέψω..Βασικά θα το κυνηγήσω ακόμα,γιατί είναι λες και μου κλέψανε το κινητό και δεν έχω backup τις επαφές μου.:mad:

• Moderators
Δημοσ.
Μπα,σε ότι γκρουπ ήμουν,δεν έμπαινα σχεδόν ποτέ.Δεν ξέρω :rolleyes: τί μπορεί να έγινε..Και όντως με ένα report δεν ξέρω τί μπορεί να έγινε.Να έβαλε κόσμο να με κάνει report ; πφφφ

Και δεν απαντάνε σε κανένα μήνυμα τώρα,λες επειδή είναι Σ/Κ ; Κάποιο άλλο email δεν έχουν να στείλουν;Μέχρι και αυτό τον μάρκ πώς τον λένε έψαχνα να στείλω(από προφίλ φίλου),αλλά κότα είναι και αυτός και τα έχει εντελώς κλειστή την πρόσβαση στο προφίλ του:lol: .Δεν φαίνεται να είναι διεγραμμένος,απλά απενεργοποιήμενος..Και πες ότι κάνω νέο προφίλ,αν βάλω το όνομα και είναι ίδιο θα το σβήσουν και αυτό; Γιατί δεν θέλω να βάλω άλλο όνομα εαν επιστρέψω..Βασικά θα το κυνηγήσω ακόμα,γιατί είναι λες και μου κλέψανε το κινητό και δεν έχω backup τις επαφές μου.:mad:

Στειλε τους καποια μεηλ ακομα, δυσκολα θα βγαλεις ακρη ομως δυστυχως. Δεν ξερω κατα ποσο ασχολουνται τοσο πολυ με τα μεηλ αυτα για να ειμαι ειλικρινης.

Μπορεις ανετα να φτιαξεις νεο προφιλ (βασικα οσα θελεις μπορεις να εχεις) και να βαλεις το ιδιο ονομα. Φαντασου ποσοι Γιαννηδες Παπαδοπουλοι θα υπαρχουν :-)

Αυτο που δεν μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις το ιδιο μεηλ διοτι αυτο ειναι που μπλοκαρουν. Σπασιμο ειναι οντως, ειχε συμβει σε φιλο μου, αλλα εκεινον ειχαν πολλους λογους να τον μπλοκαρουν :lol:

Δημοσ.
Στειλε τους καποια μεηλ ακομα, δυσκολα θα βγαλεις ακρη ομως δυστυχως. Δεν ξερω κατα ποσο ασχολουνται τοσο πολυ με τα μεηλ αυτα για να ειμαι ειλικρινης.

Μπορεις ανετα να φτιαξεις νεο προφιλ (βασικα οσα θελεις μπορεις να εχεις) και να βαλεις το ιδιο ονομα. Φαντασου ποσοι Γιαννηδες Παπαδοπουλοι θα υπαρχουν :-)

Αυτο που δεν μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις το ιδιο μεηλ διοτι αυτο ειναι που μπλοκαρουν. Σπασιμο ειναι οντως, ειχε συμβει σε φιλο μου, αλλα εκεινον ειχαν πολλους λογους να τον μπλοκαρουν :lol:

ναι...τρελό σπάσιμο.Δεν ξέρω,ίσως κάνω μποϊκοτάζ :P .

Θα στείλω,από δευτερά,γιατί προφανώς τα παιδάκια αράζουν το ΣΚ,σαν company που είναι..

Πάντως απαράδεκτο,χωρίς καν καμία ειδοποίηση.Να χα τα χρήματα να πήγαινα νομικά..αλλά μούγκα και emails .Ναι με άλλο email σίγουρα.

Δημοσ.

Μη τρελενεσαι, και μενα ετσι ειναι καμια βδομαδα, για παρομοιο λογο :)

Λογικα θα ανοιξει αυτοματα μονο του μετα το περας του ban, απο 2-3 μερες εως κανα μηνα

Δημοσ.
Μη τρελενεσαι, και μενα ετσι ειναι καμια βδομαδα, για παρομοιο λογο :)

Λογικα θα ανοιξει αυτοματα μονο του μετα το περας του ban, απο 2-3 μερες εως κανα μηνα

ωω ρε φίλε:-(:-(..δεν τρώμε μπαν στα παιχνίδια επειδή είμαστε κύριοι και μας βλέπουν,και τώρα που πάλι κύριοι είμαστε αλλά δεν μας βλέπει κανείς μας μπανάρουν; :lol:

Αφού λέει ότι δεν θα επανέλθει ο λογαριασμός; Πάντως δεν έχω πάρει κάποια απάντηση από τα άλλα που τους έστειλα.

Δημοσ.

Αφού λέει ότι δεν θα επανέλθει ο λογαριασμός; Πάντως δεν έχω πάρει κάποια απάντηση από τα άλλα που τους έστειλα.

σε ποιό mail τους έστειλες?

τσεκαρε τα παρακάτω μέσα απο το help center τους

Ο λογαριασμός μου απενεργοποιήθηκε από την ιστοσελίδα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] χρησιμοποιώντας το e-mail που σχετίζεται με τον απενεργοποιημένο λογαριασμό σας, συμπεριλαμβάνοντας μια σύντομη περιγραφή του προβλήματός σας.

My personal Facebook account is disabled.

Please review Facebook’s Statement of Rights and Responsibilities to learn more about specific types of conduct and content that are not permitted on the site.

If you have not posted violating content or otherwise violated the Statement of Rights and Responsibilities, click here.

2. Security disabled

Accounts that have been reported or detected as hacked or phished may be disabled by Facebook. If you think your account was disabled for security reasons, refer to the Security section of the Help Center to find the correct contact form.

τέλος, τσέκαρε και εδώ

Δημοσ.

Μέσα από την φόρμα αυτή επικοινωνίας τους έστειλα.Αλλά στα αγγλικά.Να τους γράψω στα ελληνικά;Το email ήταν ένα ticket μάλλον αυτόματο με κατάληξη support-facebook.

Δημοσ.

http://www.facebook.com/group.php?gid=16929680703

ευτιχώς κάποιες σελίδες είναι προσβάσιμες. Και μιας δεν χρεισημοποιώ καθόλου το fb πια σκέφτηκα,αφού δεν με αφήνουν να μπω,ας σβήσω μια και καλή το account μoυ. ΚΑι έψαχνα να βρω http://suicidemachine.org/# εδώ τί παίζει και τι μπορώ να κάνω και πήγα στο πιο πάνω link.Ωστόσο δεν μπορώ να κάνε αίτηση για delete από ένα link που δίνουν εκεί μέσα.Αλλά αφού λέει ότι εαν μείνει απενεργοποιημένο για δύο βδομάδες,χωρίς καμία κίνηση..Σβήνετε τελείως.Θα ισχύει και στην περίπτωση μου;

Over n out,πλέον έχω άπειρο χρόνο να κάνω ότι θέλω,χωρίς fb.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...