Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Facebook

esertas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ένα πρόβλημα η γυναίκα μου στο Facebook. Ότι και να στείλει στον τοίχο της πάνε μόνο στον τοίχο του προφίλ της και όχι στον κεντρικό τοίχο. Και δεν μπορούμε να βρούμε τι άλλαξε ξαφνικά και έγινε αυτό, αφού μέχρι εχθές ή μέχρι σήμερα το πρωί δούλευε κανονικά. Καμιά λύση κάποιος;

Δημοσ.

ενας τοιχος υπαρχει, αυτος του προφιλ.

το αλλο ειναι σαν μια σελιδα με συγκεντρωμενα νεα και ειδοποιησεις απο κινηση φιλων κλπ.

Εχει αλλαξει προσφατα το fb, κοιτα να το συνηθισετε - δεν μπορειτε να κανετε κατι

Δημοσ.

ενας τοιχος υπαρχει, αυτος του προφιλ.

το αλλο ειναι σαν μια σελιδα με συγκεντρωμενα νεα και ειδοποιησεις απο κινηση φιλων κλπ.

Εχει αλλαξει προσφατα το fb, κοιτα να το συνηθισετε - δεν μπορειτε να κανετε κατι

Δημοσ.

Στον κεντρικό τοίχο φαίνονται μόνο τα links που βάζεις όπως θα γνωρίζεις.Τώρα για να μην το δείχνει ,η έχει προσωρινά πρόβλημα το FB ή άλλαξε κάτι στο απόρρητο.Πήγαινε εκεί πάνω δεξιά στο Λογαριασμός,πάτα ρυθμίσεις απορρήτου,μετά προσωπικές πληροφορίες και δημοσιεύσεις και κάπου στην μέση γράφει Δικές μου δημοσιεύσεις...αν από δίπλα γράφει Μόνο φίλοι,έχει πρόβλημα το FB.Αν γράφει μόνο εγώ,άλλαξέ το και βάλε μόνο φίλοι.

Το FB συχνά αλλάζει της ρυθμίσεις απορρήτου,αν εσύ βάζεις να δουν κάτι μόνο φίλοι μπορεί την άλλη μέρα να είναι στην ρύθμιση "όλοι" ή "μόνο εγώ".

Δημοσ.

Να ρωτησω και γω κάτι; Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει οτι στο παραθυρο των συνομιλιών μου εμφανίζει ένα όνομα το οποιο δεν έχω στους φίλους μου ούτε γνωρίζω. Αυτό εμφανίζεται για δευτερόλεπτα συνήθως όταν κάνω refresh την σελίδα και μετά εξαφανίζεται. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος ιος; Δοκίμασα να αποκλείσω το όνομα αυτό από τις ρυθμίσεις απορρήτου αλλά και πάλι δε βλέπω να γίνεται τίποτα. Έχει κανείς κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι;

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα,είναι ένα τελείως άσχετο όνομα και από οτι είδα, ψάχνοντας για το όνομα αυτό, έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα. εμφανίζεται δηλαδή το συγκεκριμένο όνομα για κάποια δευτερόλεπτα στις συνομιλίες

Δημοσ.
Όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα,είναι ένα τελείως άσχετο όνομα και από οτι είδα, ψάχνοντας για το όνομα αυτό, έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα. εμφανίζεται δηλαδή το συγκεκριμένο όνομα για κάποια δευτερόλεπτα στις συνομιλίες[/μπορείς να μας πείς το όνομα ίσως σημαίνει κάτι..........
Δημοσ.

Από το μεσημέρι βγάζει αυτό όταν πάω να συνδεθώ:

Ο λογαριασμός είναι ανενεργός.

Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί. Εάν έχετε τυχόν απορίες ή προβληματισμούς, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα Συχνών Ερωτήσεων εδώ.

Και δεν ξέρω τί παίχτηκε,αφού στις 7 το πρωί ήμουν μέσα,και στις 17.00 εμφανίστηκε αυτό το μήνυμα..Βάζω κανονικά email και κωδικό(τον αλλάζω κάθε μήνα) ...Και δεν ξέρω τί να κάνω..Τους έστειλα email ,και το επιβεβαιωτικό που ήθελε,και περιμένω.

Τί μπορεί να έγινε; :-(

• Moderators
Δημοσ.
Από το μεσημέρι βγάζει αυτό όταν πάω να συνδεθώ:

Και δεν ξέρω τί παίχτηκε,αφού στις 7 το πρωί ήμουν μέσα,και στις 17.00 εμφανίστηκε αυτό το μήνυμα..Βάζω κανονικά email και κωδικό(τον αλλάζω κάθε μήνα) ...Και δεν ξέρω τί να κάνω..Τους έστειλα email ,και το επιβεβαιωτικό που ήθελε,και περιμένω.

Τί μπορεί να έγινε; :-(

Σου ειχαν κανει καμια συσταση? Σκεφτομαι μηπως σε "banαραν". Συνηθως αυτο συμβαινει αν σε κανουν report πολλα ατομα ή αν στελνεις ασυστολα invites, friend requests, messages κλπ.

Ή σου πηραν κωδικους και σε διεγραψαν...

Δημοσ.
Σου ειχαν κανει καμια συσταση? Σκεφτομαι μηπως σε "banαραν". Συνηθως αυτο συμβαινει αν σε κανουν report πολλα ατομα ή αν στελνεις ασυστολα invites, friend requests, messages κλπ.

Ή σου πηραν κωδικους και σε διεγραψαν...

Δεν πήρα καμία σύσταση,από κανέναν..Πολλά f request δεν κάνω..τα συνηθισμένα(πέρσι αν ήταν να γίνει γιαυτό θα γίνοταν) .Όπως και μνμτ,δεν στέλνω πουθενά..Report γιατί;Ποιόν πείραξα;

Δεν διαγράφονται τα προφιλ του fb,μόνο απενεργοποιούνται(εκτός και αν τα κάνεις suicide ).Και όπως είπα,βάζω κανονικά τον κωδικό και το email ,και δεν μου λέει ότι βάζω λάθος στοιχεία αλλά ότι είναι απενεργοποιημένος ο λογαριασμός.Τώρα να βρήκαν τον κωδικό μου λίγο απίθανο,γιατί προσέχω που μπαίνω και τον αλλάζω τον συγκεκριμένο κάθε μήνα..Και αυτό είναι που με τρελαίνει,στο άκυρο να γίνει αυτό.

PS ,μόλις έμαθα ότι ένας φίλος,με έκανε report για απειλή..Τί κάνουμε τώρα;Δεν το πιστεύω τί έκανε..

• Moderators
Δημοσ.
Δεν πήρα καμία σύσταση,από κανέναν..Πολλά f request δεν κάνω..τα συνηθισμένα(πέρσι αν ήταν να γίνει γιαυτό θα γίνοταν) .Όπως και μνμτ,δεν στέλνω πουθενά..Report γιατί;Ποιόν πείραξα;

Δεν διαγράφονται τα προφιλ του fb,μόνο απενεργοποιούνται(εκτός και αν τα κάνεις suicide ).Και όπως είπα,βάζω κανονικά τον κωδικό και το email ,και δεν μου λέει ότι βάζω λάθος στοιχεία αλλά ότι είναι απενεργοποιημένος ο λογαριασμός.Τώρα να βρήκαν τον κωδικό μου λίγο απίθανο,γιατί προσέχω που μπαίνω και τον αλλάζω τον συγκεκριμένο κάθε μήνα..Και αυτό είναι που με τρελαίνει,στο άκυρο να γίνει αυτό.

Χμμμ δεν μου ερχεται κατι αλλο δυστυχως. Offtopic, τι εννοεις suicide? Διαγραφονται, αλλα η επιλογη ειναι κρυμμενη καπου στο help section.

Δημοσ.
Χμμμ δεν μου ερχεται κατι αλλο δυστυχως. Offtopic, τι εννοεις suicide? Διαγραφονται, αλλα η επιλογη ειναι κρυμμενη καπου στο help section.

Να όπως αυτό το site που λέγετε suicide web2.0 κάπως έτσι..

Στο fb μόνο μέσω αίτησης στα σβήνουν.

Ναι,ο φίλος μου είπε ότι με έκανε report απειλής, για πλάκα....:-( Τί μπορώ να κάνω τώρα;

Δημοσ.

Η απάντηση που έλαβα πριν λίγο:

Hi Terpandros,

>

> Your account was disabled because your behavior on the site was identified as harassing or threatening to other people on Facebook. Prohibited behavior includes, but is not limited to:

>

> • Sending friend requests to people you don't know

> • Regularly contacting strangers through unsolicited Inbox messages

> • Soliciting others for dating or business purposes

>

> After reviewing your situation, we have determined that your behavior violated Facebook's Statement of Rights and Responsibilities. You will no longer be able to use Facebook. This decision is final and cannot be appealed.

>

> Please note that for technical and security reasons, we will not provide you with any further details about this decision.

>

> Thanks,

>

> Liam

> User Operations

> Facebook

δεν έλαβα,καμία ειδοποίηση.Δεν έκανα τίποτα από τι λέει..Δεν μπορώ να καταλάβω,με ποιά λογική έγινε αυτό,μετά από το report ΠΟΥ έκανε ο άλλος..

Τί μπορώ να κάνω;;

• Moderators
Δημοσ.
Η απάντηση που έλαβα πριν λίγο:

δεν έλαβα,καμία ειδοποίηση.Δεν έκανα τίποτα από τι λέει..Δεν μπορώ να καταλάβω,με ποιά λογική έγινε αυτό,μετά από το report ΠΟΥ έκανε ο άλλος..

Τί μπορώ να κάνω;;

Εχω την εντυπωση πως αυτο ειναι απλως ενα αυτοματοποιημενο μηνυμα που το στελνουν ως απαντηση σε ολους...

Με ενα report ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να σε διαγραψουν (εκτος αν ο αλλος που σε εκανε report ισχυριστηκε κατι εντελως τρελο απο οσο μπορω να υποθεσω).

Μηπως υπαρχουν ατομα που σε εχουν κανει μαζικο report? Αν εγραφες σε κανενα ιδιαιτερο group για παραδειγμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...