naias Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Στην εργασία μου έχουμε ένα κεντρικό δίκτυο που είναι επάνω όλα τα pc που χρειαζόμαστε... Server στην ουσία δεν υπάρχει, απλά βλέπουμε κοινόχρηστους καταλόγους που επιτρέπετε. Στο Θυρωρείο λοιπόν υπάρχουν 2 pc τα οποία θέλουμε και να τα αυτονομήσουμε ως ένα ξεχωριστό δίκτυο και να του βάλουμε και κοινόχρηστο internet αλλά ταυτόχρονα να βλέπουν και το υπόλοιπο δίκτυο. Επειδή ότι ξέρω τα έχω μάθει στην πράξη και διαβάζοντας θα σας πω την ιδέα που μου κατέβηκε αλλά να μην με κράξετε και όποιος μπορεί να συμβουλέψει αρκετά αναλυτικά... Δεν θα πειράξω τίποτα αλλά θα προσθέσω στο κάθε ένα pc από μία usb κάρτα δικτύου, έτσι ώστε να δημιουργήσω ένα δεύτερο δίκτυο. Στην συνέχεια να βάλω στον ένα internet stick στον ένα από τους δύο και μετά να κάνω την σύνδεση κοινόχρηστη. Ισχύσει αυτό που λέω, θα λειτουργήσουν τα δύο δίκτυα ταυτόχρονα ή λέω κοτσάνες;
Dark_son20 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Σ να του βάλουμε και κοινόχρηστο internet αλλά ταυτόχρονα να βλέπουν και το υπόλοιπο δίκτυο. από αυτά που λες το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θέλετε απλά να περνούν internet από αλλού αυτά τα 2 pc? και όχι από το δικό σας? τότε κανεις το δίκτυο κανονικά και στον έναν στο gataway το αφήνεις κενό, αυτό που θα έχει το internet stick (τι εννοείς με αυτό??? 3g?) και στον άλλο σαν gataway θα βάλεις την ip του πρώτου αφού έχεις κάνει την σύνδεση κοινόχρηστη. και πάλι όμως αυτό που είπα είναι long shot. εξήγησε καλύτερα τι θες
naias Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 θέλουμε να βάλουμε 3g internet και να το βλέπουμε και να το διαμοιραζόμαστε μόνο εμείς οι 2 και κανείς άλλος στο δίκτυο...
_Anonymous_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Θα κανεις ics μονο τα 2 pc και στα αλλα απλα δε θα βαλεις gateway
naias Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Λίγο ανάλυση σε αυτό γιατί είμαι λίγο έως αρκετά άσχετος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.