Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε γλωσσα C

koala56

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

>#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
cout << "έχεις απόλυτο δίκιο αλλά έχω κουράστη ποια και προσπαθώ και δεν υπάρχει αποτέλεσμά δεν είναι οτι δεν έχω προσπαθήσει αλλά ειναι γέλιο να γράψω τι έχω κάνει και θέλω οτι διόρθωσής αφού αυτα που εχω κάνει δεν τρέχουν καν δεν ζητώ ολόκληρα προγράμματά άλλα μικρή βοήθεια............ ελπίζω να καταλαβαίνεισ ..............." << endl;
return 0;
}

Έτσι καλύτερα :P

Δημοσ.

είμαι δυσλεκτική ρε φίλε τι να σου κάνω δεν ξέρω να γράφω άλλα τρόπους σε αντίθεσή με εσένα έχω.............και μην κρίνεις χωρίς να γνωρίζεις για να φανείς .Σε ευχαριστώ πάντως που έκανες τον κόπο να μας φώτισης με τής γνώσης σου! :-)

Δημοσ.

είμαι δυσλεκτική ρε φίλε τι να σου κάνω δεν ξέρω να γράφω άλλα τρόπους σε αντίθεσή με εσένα έχω.............και μην κρίνεις χωρίς να γνωρίζεις για να φανείς .Σε ευχαριστώ πάντως που έκανες τον κόπο να μας φώτισης με τής γνώσης σου! :-)

Δημοσ.

Ε πες το από την αρχή... Όταν γράφω σε αγγλικά φόρουμ πάντα βάζω υστερόγραφο: Sorry for my bad english... ...

Δημοσ.

Ε πες το από την αρχή... Όταν γράφω σε αγγλικά φόρουμ πάντα βάζω υστερόγραφο: Sorry for my bad english... ...

Δημοσ.

Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις έναν ορθογράφο; Έτσι δεν είναι; :-)

Δημοσ.

Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις έναν ορθογράφο; Έτσι δεν είναι; :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...