Προς το περιεχόμενο

Multirama-HT X-Force I 4400 - ειναι καλο?

glyfadas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες το συγκεκριμμενο το εχει δει κανενας?ψαχνω πολυ καιρο τωρα να βρω ενα νετμπουκ με δυνατο επεξεργαστη και επεσε το ματι μου σε αυτο.ειναι απο τα πιο δυνατα που εχω δει μεχρι στιγμης...τουλαχιστον στην ελλαδα...γιατι στο εξωτερικο υπαρχουν πολλα περισσοτερα μοντελα.....μεγαλυτερη ποικιλια.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0447993&catid=010200

θα το εκτιμουσα αν μου λεγατε την γνωμη σας και αν εχετε εμπειριες απο το μοντέλο αυτο.δεν με νοιαζει η αυτονομια αφου συνεχεια θα ειναι στην μπριζα αλλα κυριως με νοιαζει να μπορει να τρεξει ενα προγραμμα ψιλοβαρυ και ταυτοχρονα ιντερνετ....

τα multirama τα θεωρείτε αξιόπιστα?

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής του σίγουρα είναι αρκετά ανώτερος από τα άλλα netbooks. Επίσης είναι καλό το οτι έχει μεγάλη οθόνη ( μεγαλύτερη από τα άλλα netbook). Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο μοντέλο. αλλά είχα αγοράσει ένα laptop multirama και δν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. 2 χρόνια τώρα..

Δημοσ.

Κι εμένα το multirama laptop που χρησιμοποιούσα εδώ και 2 χρόνια στα lan parties που κάνουμε, με την 9600 κάρτα γραφικών είναι ακόμα σε τέλεια κατάσταση.

Στο συγκεκριμένο που ζητάς, έχεις πολλά ατού, στα + τα 3 χρόνια εγγύηση. Να ξέρεις απλά ότι από το δεύτερο χρόνο σε χρεώνουν 50 ευρώ για εργατικά, αλλά αν σου κάτσει καμία motherboard ή κάρτα γραφικών συμφέρει απίστευτα. Φαντάσου να γίνει σε Acer.

Για την ιστορία το multirama δόθηκε στη γυναίκα μου και αντικαταστάθηκε από Turbo-X i7, πάλι για τις δικτυακές μας συναντήσεις, εδώ και μερικούς μήνες, πάλι κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
με μια εντυπωσιακή επίστρωση τύπου glare που αποδίδει ζωντανά και έντονα χρώματα αλλά ταυτόχρονα σας δίνει την δυνατότητα να εργαστείτε υποδειγματικά ακόμη κάτω και από έντονο φωτισμό με περιορισμένες αντανακλάσεις!

Ισχύει αυτό;

Δημοσ.

το αστειο της υπόθεσης για μένα ποιο ειναι?το γεγονος πως οποτε παω στα μουλτιραμα και συναντω τους ανικανους πωλητες που προσπαθουν να σου πλασαρουν οτι γουσταρουν, πεφτει στα ματια μου και η αξια του μαγαζιου.....και χανω την εμπιστοσυνη μου σε αυτο.Παραδοξως στο πλαισιο μονο μια φορα μου εχει τυχει να προσπαθουν να με πεισουν πως ενα Turbo-X netbook θα κανει την δουλεια που θελω....ειπαμε δεν ειμαι και τοσο ασχετος ρε γαμωτο...αλλα πολυ κοροιδεμα ρε παιδια.Τες πα μου φαινεται θα παω μια βολτα απο το μουλτιραμα μηπως το δω ζωντανα.εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα....3 χρονια εγγυηση που δεν εχει κανενα αλλο αν δεν κανω λαθος.....και ανταγωνιστικο του ASUS UL20 και του ASUS1201N που ηταν επισης επιλογες μου.

---------- Προσθήκη στις 23:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:32 ----------

στο cpu benchmark το Τ4400 εχει καλυτερη βαθμολογια απο το Τ8100.Βεβαια το δευτερο εχει 4 για μνημη,λιγο πιο βαρυ,λιγο μεγαλυτερο σκληρο....

Δημοσ.

Μπορείς να πάς να το δείς από κοντά σε κάποιο κατάστημα. Νομίζω οτι είναι η καλύτερη επιλογή. Τα τρια χρόνια εγγύηση σίγουρα είναι πολύ βασικό. Γιατί γενικά τα ανταλλακτικά στα notebooks/netbooks είναι αρκετά ακριβά οπότε καλό είναι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Και τα ASUS πάντως είναι αρκετά καλά μηχανήματα. Δεν ξέρω σε τι τιμές παίζουν

Δημοσ.

και το αρνητικο ειναι οτι το Dell εχει τα Vista.

---------- Προσθήκη στις 23:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:40 ----------

τα ASUS παιζουν απο 519(1201N) εως 671 το UL20

---------- Προσθήκη στις 23:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:41 ----------

http://www.skroutz.gr/s/263682/Asus-UL20A-2X007X.html

http://www.skroutz.gr/s/247178/Asus-Eee-PC-1201N.html

Δημοσ.

το θέμα είναι γιατί το θές. Π.χ οταν λες βαρύ πρόγραμμα τι εννοείς? θα παίζεις παιχνίδια?

Επίσης οταν λές θα το έχω συνέχεια στην μπρίζα για ποιο λόγο να πάρεις λαπτοπ και οχι ενα σταθερό με σίγουρα καλύτερα χαρακτηριστικά?

Δημοσ.

πρωτον θα τρεχω μια χρηματιστηριακη πλατφορμα που θελει μινιμουμ 1,5ghz και 500 ραμ.ταυτοχρονα θα ειναι ανοιχτο το ιντερνετ και μπορει και αλλη μια πιο ελαφρια πλατφορμα.απο πειρας με την συγκεκριμμενη πλατφορμα παιζει ρολο σημαντικο η δυναμη του επεξεργαστη.δευτερον θελω νετμπουκ γιατι θα χρειαζεται να ειναι σχετικα μικρο και ελαφρυ και να μπορω να το παιρνω μαζι μου στα ταξιδια μου.γι αυτους τους λογους δεν παιρνω ντεσκτοπ και οχι δεν το θελω για παιχνιδια...γι αυτο δεν ηταν στις προτεραιοτητες μου η αυτονομια και η καρτα γραφικων.

Δημοσ.

To laptop από τα Multirama και 2GB RAM έχει, και μπορεί να πάρει κι άλλη και σίγουρα ο επεξεργαστής του είναι καλύτερος από ενός netbook. Και η τιμή του είναι αρκετά καλή για pc με 12,1''. Πιστεύω οτι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου.

Δημοσ.
πρωτον θα τρεχω μια χρηματιστηριακη πλατφορμα που θελει μινιμουμ 1,5ghz και 500 ραμ.ταυτοχρονα

Έλα δικός μου είσαι.

Με το ίδιο επάγγελμα καταπιάνομαι χρόνια, αν και την εγχώρια αγορά έχω εγκαταλείψει από το 1999 πριν τη πτώση. Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, αν δεν θες να φανεί δημόσια περιμένω pm να σου πω κατ' ιδίαν. (Δεν με ενδιαφέρει ανταλλαγή πληροφοριών εγώ ασχολούμαι αποκλειστικά με εταιρείες πληροφορικής της άλλης πλευράς του Ατλαντικού και δεν έχω πια ανάγκη να έχω πρόγραμμα on-line στον υπολογιστή.)

Λόγω της ίδιας δραστηριότητας πήρα το πρώτο μου laptop κάποτε. Το οποίο και έχω ακόμα btw!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

φιλε Pooky(1) ουτε εγω ασχολουμαι με το ελληνικο.ειμαι στο τμημα ξενων αγορων της χρηματιστηριακης που δουλευω.Απλα χρησιμοποιω την πλατφορμα της SAXO BANK για εντολες και ειναι λιγο απαιτητικη....και επειδη μετακινουμαι συχνα και επειδη ειναι περιεργοι καιροι δεν θελω να μενω τυφλος.Γι αυτο το λογω το χρειαζομαι το νετμπουκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...