cyber_katsarida Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ραδιο ας πουμε δε σε ενδιαφερει καθολου ε? όσο πιο πολλά έχει τόσο το καλύτερο αλλά το συγκεκριμένο κινητό το θέλω επειδή έτυχε 1-2 φορές να μείνω χωρίς κινητό(service) μια άλλη το είχα συνδεδεμένο με το pc για να έχω internet και δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. έχω και μια extra κάρτα sim που σπάνια χρησιμοποιείται και δεν έχω όρεξη να αλλάζω κάρτες. συμπέρασμα:το κινητό ίσως να μη βγει και ποτέ από το σπίτι
nick#18 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Αααα μαλιστα...ενταξι τοτε και χωρις τιποτα οπως αυτο εισαι ενταξι για 1-2 βδομαδες που θα ειναι η αλλη συσκευη στο service....
nick#18 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Αααα μαλιστα...ενταξι τοτε και χωρις τιποτα οπως αυτο εισαι ενταξι για 1-2 βδομαδες που θα ειναι η αλλη συσκευη στο service....
sam sam Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 θέλω να αγοράσω ένα φθηνό κινητό για δεύτερο (πάντα χρειάζεται).δεν με ενδιαφέρουν τα μπιχλιμπίδια αλλά η ουσία. θέλω να είναι μικρό ελαφρύ και να κρατάει η μπαταρία. κατέληξα στο LG GB108 το θεωρώ τίμια αγορά. έχει και ακουστικά Hands Free οπότε είμαι οκ. το έχει κανείς σας; (αντέχει η μπαταρία, το πληκτρολόγιο βολεύει; ) έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά πάνω κάτω; απλη ερωτηση; οταν λες τιμια αγορα; LG GB108 Ο δείκτης sar είναι 0.782 W/Kg στο σώμα. . . () ---- Νokia 1208 1.01 W/kg ---- και παει λεγοντας... ---- απλα μην κοιτατε μονο την τιμη ριξτε και μια κλεφτικη ματια στην υγεια σας !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.