cyber_katsarida Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 θέλω να αγοράσω ένα φθηνό κινητό για δεύτερο (πάντα χρειάζεται). δεν με ενδιαφέρουν τα μπιχλιμπίδια αλλά η ουσία. θέλω να είναι μικρό ελαφρύ και να κρατάει η μπαταρία. κατέληξα στο LG GB108 το θεωρώ τίμια αγορά. έχει και ακουστικά Hands Free οπότε είμαι οκ. το έχει κανείς σας; (αντέχει η μπαταρία, το πληκτρολόγιο βολεύει; ) έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά πάνω κάτω;
athlios Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 To ειχε η μανα μου και ειναι λιγο σπασιμο νευρων! Γενικως σε φθηνα κινητα εμενα με βολευει η Νοκια... μεχρι ποσα λεφτα δινεις για new?
cyber_katsarida Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 τί εννοείς σπάσιμο; μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; τώρα που σε βρήκαμε η μπαταρία κρατάει; βασικά το κινητό το θέλω για δεύτερο οπότε δε θέλω να δώσω πολλά εκεί γύρω μέχρι 40€. τα νοκia poυ είδα σε αυτά τα λεφτά δε μου άρεσαν και τόσο αλλά ίσως το σκεφτω
athlios Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Eννοω οτι μου φαινονται δυσχρηστα και τα μενου τους πολυ χαλια..γουστα ειναι αυτα ! Σε κινητα τετοιου τυπου χωρις καμερες κλπ η μπαταρια κραταει ετσι κ αλλιως πολυ Εγω παλι θα σου ελεγα να κοιταξεις νοκια κ αμα το ψαξεις θα βρεις και κανενα λεπτο και μικρο...40-50ευρω ειναι μια χαρα για δευτερο κινητακι .
nick#18 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 -1 για την αγορα του και +1 για καπιο Νokia... το ειχε ενας φιλος μου και δε μπορουσα ουτε τηλ να παρω καλα καλα...παραξενο μενου επισης σχεδιακι αν το δεις απο κοντα δε θα σε τρελανει και τοσο... Για δες εδω... http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/NOKIA-2330-CLASSIC-BLACK-002K9M3.htm http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-2220-Slide-Graphite-2220-SLIDE-GRAPHIT.htm http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000424
cyber_katsarida Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 σαν εναλλακτική λύση μου φαίνεται το nokia 1209
nick#18 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 σαν εναλλακτική λύση μου φαίνεται το nokia 1209 Σιγουρα καλητερο...
athlios Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Το 5030 το εχει τωρα η μανα μου ! Μαρεσε αρκετα για τα λεφτα του ! και παιζει και ραδιο χωρις ακουστικα ! +1 για 10ευρω + αξιζει πιστευω
v-tidus Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 ΜΗΝ παρεις το w205 μα το Θεο το εσπασα. Ειναι το πρωτο κινητο που πεταω. Τζαμπα τα λεφτα μου... Απλα αθλιο.
cyber_katsarida Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Το 5030 το εχει τωρα η μανα μου ! Μαρεσε αρκετα για τα λεφτα του ! και παιζει και ραδιο χωρις ακουστικα ! +1 για 10ευρω + αξιζει πιστευω καλό μου φαίνεται. και στην τιμή περιέχονται και τα hands free. έχω και έναν φορτιστή αυτοκινήτου nokia που υποθέτω μπορώ να χρησιμοποιήσω (καθώς και άλλους 3-4 κανονικούς ) άμα το βρω και στο χρώμα "Graphite". η μπαταρία ελπίζω να κρατάει
alex89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 ΜΗΝ παρεις το w205 μα το Θεο το εσπασα. Ειναι το πρωτο κινητο που πεταω. Τζαμπα τα λεφτα μου... Απλα αθλιο. Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Το δουλεύω ένα μήνα και δεν έχω παράπονο.....
gorillaz_gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 από την άλλη, η LG έχει καλύτερη εξυπηρέτηση όσο αναφορά το σερβις κ σαν σχεδιασμος μου αρεσει καλύτερα. Όσο αναφορά την μπαταρία, έτσι κι αλλιώς είναι απλό κινητό, με λυτά χαρακτηριστικά, οπότε κ η κατανάλωση θα είναι ανάλογη την χρήση κ την ποιότητα του σήματος.
cyber_katsarida Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 τελικά μου φαίνεται πως κατέληξα στο.. Νokia 1208 + ακουστικά. κάτι λιγότερο από 30€. αν και δεν έχει την εμφάνιση του LG πιστεύω είναι ό,τι πρέπει.
cyber_katsarida Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ραδιο ας πουμε δε σε ενδιαφερει καθολου ε? όσο πιο πολλά έχει τόσο το καλύτερο αλλά το συγκεκριμένο κινητό το θέλω επειδή έτυχε 1-2 φορές να μείνω χωρίς κινητό(service) μια άλλη το είχα συνδεδεμένο με το pc για να έχω internet και δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. έχω και μια extra κάρτα sim που σπάνια χρησιμοποιείται και δεν έχω όρεξη να αλλάζω κάρτες. συμπέρασμα:το κινητό ίσως να μη βγει και ποτέ από το σπίτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.