guido Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 γενικά ρύθμισε το κινητό σου να σε ρωτάει πάντα πως θα συνδεθεί. και επιμέρους κάποιες εφαρμογές αν έχουν τέτοια ρύθμιση. το ότι πχ έχεις μπει μόλις πιο πριν με wifi στον Browser δεν σημαίνει πως θα σου μπει μόνο του με wifi στο msn και όχι με mobile internet
sarantatessera Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ναι, αυτό το κάνει (επιλέγω πως θα μπω). Αλλά γιατί να μην με αφήνει να μπω πια με το msn που έχω εγκατεστημένο όπως είπα στο πιο πάνω ποστ μου;
sarantatessera Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δεν θυμάμαι τώρα. Πρέπει να συνδεθώ και εδώ που είμαι δεν υπάρχει free wifi. Κάτι με την πρόσβαση στο δίκτυο, αλλά μπορώ να μπω σε άλλες σελίδες κανονικά.
status Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Υπάρχει και αυτό, το είχα στο p99i της έρικσον κ βόλευε, και στο νόκια 6210 classic. Δεν είναι δωρεάν αλλά αξίζει τον κόπο.
guido Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δεν θυμάμαι τώρα. Πρέπει να συνδεθώ και εδώ που είμαι δεν υπάρχει free wifi. Κάτι με την πρόσβαση στο δίκτυο, αλλά μπορώ να μπω σε άλλες σελίδες κανονικά. Μπορεί καταρχήν να φταίει η version . εδώ έχουν προβλήματα να συνδεθούν παλαιότερες version του msn στο PC να συνδεθούν όταν γίνει κάνα update. αλλιώς άνοιξε το Msn και πήγαινε στις ρυθμίσεις του να δεις με τι σύνδεση είναι ορισμένο να συνδέεται. μην έχει κρατήσει κάνα άκυρο wlan .
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μπορεί καταρχήν να φταίει η version . εδώ έχουν προβλήματα να συνδεθούν παλαιότερες version του msn στο PC να συνδεθούν όταν γίνει κάνα update. αλλιώς άνοιξε το Msn και πήγαινε στις ρυθμίσεις του να δεις με τι σύνδεση είναι ορισμένο να συνδέεται. μην έχει κρατήσει κάνα άκυρο wlan . Οντως σε μια παλιοτερη εκδοση ειχε διαπιστωθει αυτο το προβλημα, δεν θυμαμαι ποια ηταν ομως. Εναλλακτικα υπαρχουν το palringo, το fring και το ebuddy και το im+ (αυτο νομιζω αναφερθηκε πριν), ας τα δοκιμασει ο φιλος και ας δει ποιο UI τον εξυπηρετει
sarantatessera Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Παραδόξως, μπήκα τελικά με το messenger που είχα εγκατεστημένο. Μπήκα από ένα σημείο με free wifi αλλά στο φίλο μου που μιλούσα μαζί του, έβγαλε ένα μήνυμα και τον ενημέρωνε ότι έμπαινα με κινητό και ότι μπορεί ο ίδιος να χρεώνεται με κάποιο τρόπο. Υπάρχει τέτοια περίπτωση;
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Παραδόξως, μπήκα τελικά με το messenger που είχα εγκατεστημένο. Μπήκα από ένα σημείο με free wifi αλλά στο φίλο μου που μιλούσα μαζί του, έβγαλε ένα μήνυμα και τον ενημέρωνε ότι έμπαινα με κινητό και ότι μπορεί ο ίδιος να χρεώνεται με κάποιο τρόπο. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Οχι. Ο υπολογιστης της αλλης πλευρας γνωριζει απλα οτι εσυ μπηκες απο κινητο. Just in case λοιπον του λεει πως παιζει και να χρεωθει (νομιζω πως υπαρχει και μια υπηρεσια που γινεται το τσατ μεσω sms οποτε μπορει να εννοειται αυτο). Σε καθε περιπτωση κανενας λογος αγχους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.