Προς το περιεχόμενο

ΜSΝ απο σελιδα

sarantatessera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικά ρύθμισε το κινητό σου να σε ρωτάει πάντα πως θα συνδεθεί.

και επιμέρους κάποιες εφαρμογές αν έχουν τέτοια ρύθμιση.

το ότι πχ έχεις μπει μόλις πιο πριν με wifi στον Browser δεν σημαίνει πως θα σου μπει μόνο του με wifi στο msn και όχι με mobile internet

Δημοσ.

Ναι, αυτό το κάνει (επιλέγω πως θα μπω). Αλλά γιατί να μην με αφήνει να μπω πια με το msn που έχω εγκατεστημένο όπως είπα στο πιο πάνω ποστ μου;

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι τώρα. Πρέπει να συνδεθώ και εδώ που είμαι δεν υπάρχει free wifi. Κάτι με την πρόσβαση στο δίκτυο, αλλά μπορώ να μπω σε άλλες σελίδες κανονικά.

Δημοσ.

Υπάρχει και αυτό, το είχα στο p99i της έρικσον κ βόλευε, και στο νόκια 6210 classic.

Δεν είναι δωρεάν αλλά αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.
Δεν θυμάμαι τώρα. Πρέπει να συνδεθώ και εδώ που είμαι δεν υπάρχει free wifi. Κάτι με την πρόσβαση στο δίκτυο, αλλά μπορώ να μπω σε άλλες σελίδες κανονικά.

Μπορεί καταρχήν να φταίει η version . εδώ έχουν προβλήματα να συνδεθούν παλαιότερες version του msn στο PC να συνδεθούν όταν γίνει κάνα update.

αλλιώς άνοιξε το Msn και πήγαινε στις ρυθμίσεις του να δεις με τι σύνδεση είναι ορισμένο να συνδέεται. μην έχει κρατήσει κάνα άκυρο wlan .

• Moderators
Δημοσ.
Μπορεί καταρχήν να φταίει η version . εδώ έχουν προβλήματα να συνδεθούν παλαιότερες version του msn στο PC να συνδεθούν όταν γίνει κάνα update.

αλλιώς άνοιξε το Msn και πήγαινε στις ρυθμίσεις του να δεις με τι σύνδεση είναι ορισμένο να συνδέεται. μην έχει κρατήσει κάνα άκυρο wlan .

Οντως σε μια παλιοτερη εκδοση ειχε διαπιστωθει αυτο το προβλημα, δεν θυμαμαι ποια ηταν ομως. Εναλλακτικα υπαρχουν το palringo, το fring και το ebuddy και το im+ (αυτο νομιζω αναφερθηκε πριν), ας τα δοκιμασει ο φιλος και ας δει ποιο UI τον εξυπηρετει :-)

Δημοσ.

Παραδόξως, μπήκα τελικά με το messenger που είχα εγκατεστημένο. Μπήκα από ένα σημείο με free wifi αλλά στο φίλο μου που μιλούσα μαζί του, έβγαλε ένα μήνυμα και τον ενημέρωνε ότι έμπαινα με κινητό και ότι μπορεί ο ίδιος να χρεώνεται με κάποιο τρόπο. Υπάρχει τέτοια περίπτωση;

• Moderators
Δημοσ.
Παραδόξως, μπήκα τελικά με το messenger που είχα εγκατεστημένο. Μπήκα από ένα σημείο με free wifi αλλά στο φίλο μου που μιλούσα μαζί του, έβγαλε ένα μήνυμα και τον ενημέρωνε ότι έμπαινα με κινητό και ότι μπορεί ο ίδιος να χρεώνεται με κάποιο τρόπο. Υπάρχει τέτοια περίπτωση;

Οχι. Ο υπολογιστης της αλλης πλευρας γνωριζει απλα οτι εσυ μπηκες απο κινητο. Just in case λοιπον του λεει πως παιζει και να χρεωθει (νομιζω πως υπαρχει και μια υπηρεσια που γινεται το τσατ μεσω sms οποτε μπορει να εννοειται αυτο).

Σε καθε περιπτωση κανενας λογος αγχους :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...