karcin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2003 Εδώ και δύο μέρες προσπαθώ να κάνω σύνδεση στο Internet και μου συμβαίνει το εξής πρόβλημα: Αν πιάσω γραμμή με την πρώτη, έχει καλώς. Αν όχι, δεν μου δίνει την δυνατότητα με double-click να ξαναπροσπαθήσω (δείχνει ότι η σύνδεση είναι "απασχολημένη"). Έχω τα Windows 2000. Σε έναν φίλο μου που έχει επίσης τα 2000, του παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα. Μπορείτε να βοηθήσετε;
kinq1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Και εμένα μου συμβαίνει το ίδιο (win2000). Δοκίμασε να κλείσεις και να ξανανοίξεις το μόντεμ πριν ξαναπατήσεις το connect.
makisathanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2003 Kαι εμένα το κάνει και λύνεται όπως λέει ο kinq1.
T@SOULIS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 Μια άλλη λύση είναι όταν κάνεις εκκίνηση του pc ,πριν φορτώσει τα ΠΑΡΑΘΥΡΑ (win) ,να ανοίγεις το modem για να το δει το λειτουργικό!
giannis2001 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2003 vasika an perimeneis ligaki logika meta tha mporeis na kaneis click kanonika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.