soturin Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Γνωρίζω για το Creative Zen X-Fi 2, αλλά ακούω ότι είναι λίγο άβολη η οθόνη αφής του (και φυσικά περιττή). Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι η υποστήριξη flac αρχείων και ποιότητα ήχου εφάμιλλη προϊόντων της creative. Η αναπαραγωγή βίντεο είναι πχ λίγο έως πολύ αδιάφορη. Επίσης δεν κοιτάω για αγορά σύντομα, οπότε τρέχουσες τιμές δεν έχουν τόση σημασία.
gorillas Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω αν θα καλύψει τις ανάγκες σου αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω τέλος Ιουνίου. SanDisk Sansa Clip+ Plus Review Τιμή στο Αγγλικό Amazon
bluesattack Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Θελεις κατι μικρο και φορητο σαν το creative ? Aλλιως κανα egreat μια χαρα θα σου ειναι
soturin Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω αν θα καλύψει τις ανάγκες σου αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω τέλος Ιουνίου. SanDisk Sansa Clip+ Plus Review Τιμή στο Αγγλικό Amazon Το χω σχεδόν αποφασίσει ότι γι αυτό θα πάω. Πολύ καλό φαίνεται και από κάποια reviews που διάβασα. Είναι λίγο πολύ ακριβώς αυτό που θέλω. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.