santana99 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 καλησπέρα. έχω ένα σκληρό 1ΤΒ 3,5άρι με δικό του ρεύμα και σύνδεση usb. Επειδή όμως θέλω να τον βάλω σε άλλο δωμάτιο μέσα στο σπίτι γίνεται κάπως να του στέλνω μέσω wifi αρχεία με κάποιον αντάπτορα wifi? Αν ναι, επειδή έχω ασύρματο ιντερνετ θα πρέπει να διακόπτω την σύνδεση στο ιντερνετ για να συνδέομαι στον σκληρό? Αν όχι με καλώδιο usb 10μέτρα μπορώ να δω ταινία live χωρίς να την αντιγράψω στο πισι μου και να περάσω αρχεία και να πάρω αρχεία ή θα κολλάει και θα κάνει 1 χρόνο? Θα χρειαστώ μήπως ενισχυτή? Αν ναι πόσο έχουν και ποιον να πάρω? Ευχαριστώ!
yioula Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 σου απαντω μονο στο κομματι συνδεση usb με καλωδιο.. με 2 πενταμετρα usb προεκταση δεν εχεις πρβλημα,, [δοκιμασμενο] αν θες περισσοτερα μετρα τοτε μην αγορασεις απο εδω αλλα απο ebay με ελαχιστα ευρω ανταπτορα usb σε δικτυου και απλωνεις αρκετα [εγω25] μετρα καλωδιο δικτυου οπου οι ακρες του με αυτα τα ανταπτορακια γινονται usb χωρις drivers η οτι αλλο .....just plug and play/transform..
The_Judas Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Υπάρχουν θήκες που μετατρέπουν τον δίσκο σε ethernet και είναι αρκετά ακριβές. Από ταχύτητα δεν λένε και πολλά. Πόσο μάλλον σε wifi έκδοση. Μια πιο φθηνή λύση είναι η χρήση καλωδίου usb και ενός usb hub ως repeater.
dhmak Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μία πιό απλή και οικονομική λύση είναι να γίνει κοινόχρηστος ο δίσκος.
The_Judas Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Για ποιο λόγο χρειάζεσαι τον δίσκο μακριά απο το pc?
santana99 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Υπάρχουν θήκες που μετατρέπουν τον δίσκο σε ethernet και είναι αρκετά ακριβές. Από ταχύτητα δεν λένε και πολλά. Πόσο μάλλον σε wifi έκδοση. Μια πιο φθηνή λύση είναι η χρήση καλωδίου usb και ενός usb hub ως repeater. -τι εννοείς? -πως το κάνω? -τι κάνει/που βοηθάει? Μία πιό απλή και οικονομική λύση είναι να γίνει κοινόχρηστος ο δίσκος. -πως το κάνω? -που βοηθάει? Για ποιο λόγο χρειάζεσαι τον δίσκο μακριά απο το pc? θέλω να τον έχω συνδεδεμένο στο media player όμως επειδή είναι μεγάλος και έχει και σύνδεση ρεύματος που να το βάζω βγάζω για τον ανανεώνω με βίντεο κλιπ... Αν ασχολείσαι με ebay, δες ΕΔΩ. δεν δουλεύει το λινκ
santana99 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Το διόρθωσα. ψηλοακριβή λύση μιας και έχει και ταχυδρομικά και μέρα βιντινγκ ακόμα... και εκτός αυτού θα συνδέομαι με αυτό και θα σταματάω να έχω ιντερνετ? ασε που ο σκληρός είναι φιξ εξωτερικός και δεν μπορώ να τον ανοίξω γιατί θα χάσω εγγύηση. λίγο με τα usb hub/repeater μου διεκρινίζετε τι παίζει?
tsifotis Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Αν ηδη εχεις ηδη wifi μπορεις να αγορασεις μια θηκουλα δισκου με ethernet και να μοιραζεις ασυρματα αρχεια αλλα απο τις ερωτησεις μαλλον καταλαβαινω οτι δεν εισαι σε φαση να το πολυπαιδεψεις. για ποσα μετρα μιλαμε; θα μπορει να περνα καλωδιο; το usb ακριβαινει πολυ σαν λυση μετα τα 10μετρα και μερικες φορες δεν λειτουργει με σκετη επεκταση. σκεψου πορτες κλπ σε ενα σπιτι να τρεχει καλωδιο δεν ειναι και οτι πιο εξυπνο.
tsifotis Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Αν ηδη εχεις ηδη wifi μπορεις να αγορασεις μια θηκουλα δισκου με ethernet και να μοιραζεις ασυρματα αρχεια αλλα απο τις ερωτησεις μαλλον καταλαβαινω οτι δεν εισαι σε φαση να το πολυπαιδεψεις. για ποσα μετρα μιλαμε; θα μπορει να περνα καλωδιο; το usb ακριβαινει πολυ σαν λυση μετα τα 10μετρα και μερικες φορες δεν λειτουργει με σκετη επεκταση. σκεψου πορτες κλπ σε ενα σπιτι να τρεχει καλωδιο δεν ειναι και οτι πιο εξυπνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.