markosf1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 εγώ είμαι της άποψης αν είναι να σου συμβεί κάτι .. θα συμβεί όσο και να το αποφεύγεις ! Για αυτό ζήσε την στιγμή και μη σκέφτεσαι τίποτα, οι πολλές σκέψεις σε κάνουν να υπερεκτιμάς τις καταστάσεις ! Άλλωστε ο Θεός αγαπάει τους τρελούς!!
nickarmy Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 ναι μου μαγειρευαν κιολας δεν κάνεις δίαιτα και εγώ αν πάω να κάτσω στη μέση του δρόμου σίγουρα κάτι θα πάθω markosf1 η ζωή δεν είναι προκαθορισμένη :confused:
markosf1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 και εγώ αν πάω να κάτσω στη μέση του δρόμου σίγουρα κάτι θα πάθω markosf1 η ζωή δεν είναι προκαθορισμένη :confused: καλά αυτό εννοείται .. αλλά θέλω να πω ότι καλό είναι να είσαι λίγο ριψοκίνδυνος . Πολλές φορές που έχω γλυτώσει παρατρίχα .. νιώθω πόσο σημαντική είναι η ζωή!
Garnele Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Το είχε κι ένας φίλος μου αυτό, αλλά εκείνος έπαιρνε ψυχοφάρμακα για μεγάλη περίοδο και πάθαινε και κρίσεις πανικού συχνά. Αυτό που θα ήταν καλό μάλλον να κάνεις σε πρώτο επίπεδο είναι να σταματήσεις να βλέπεις ειδήσεις στην τηλεόραση. Εμένα πάντως στα 19 μου με είχε πιάσει το ανάποδο, ότι δηλαδή όλοι μια μέρα θα πεθάνουν και είχα καταστεναχωρηθεί..
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Το εχω ακουσει ξανα αυτο το σεναριο. Μια φιλη μου ηταν ετσι για καποιους μηνες, μετα το ξεπερασε. Προφανως οι φρικες που τρωει το μυαλο μας ανα διαστηματα ειναι μη προβλεψιμες. Ιδιαιτερα οταν ενισχυονται απο τα ΜΜΕ ή το διαδυκτιο. Βασικα μην ψαχνεις στοιχεια για ολα αυτα που σκεφτεσαι, μαλλον θα τα κανεις χειροτερα. Φιλους εχεις? Αν ναι κοινωνικοποιησου μαζι τους, βγειτε και περαστε καλα (μην το γυρισετε ομως σε καθαρο τυχοδιωκτισμο, θα πας στο αλλο ακρο). Αν δεν εχεις φιλους προσπαθησε να κοινωνικοποιηθεις μεσω ομαδωω, (πχ αρχισε μια ξενη γλωσσα, πηγαινε γυμναστηριο whatever). Παρεμπιπτοντως στα 20 δεν θεωρεισαι σε καμια περιπτωση εφηβος Και ακου αυτο με προσοχη στους στιχους ιδιαιτερα στα πρωτα λεπτα [ame]http://www.youtube.com/watch?v=sTJ7AzBIJoI[/ame]
partblah1990 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ακριβώς φίλε μου , με έχει πιάσει και αυτό που λες ότι θέλω να τα αναλύω όλα και να τα ξέρω όλα και στο τέλος κατέληγα σε φιλοσοφίες ..
evabb Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ακριβώς φίλε μου , με έχει πιάσει και αυτό που λες ότι θέλω να τα αναλύω όλα και να τα ξέρω όλα και στο τέλος κατέληγα σε φιλοσοφίες .. η πολυ σκεψη κανει κακο, οποιος σκεφτεται πολυ ζει λιγο
nickarmy Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 όχχχχχχ (θα πεθάνω νέος εε anyway) όταν είσαι μεσα άν επιτρέπετε τι κάνεις δεν βαριέσαι(καλά αν βλέπεις naruto είσαι δικαιολογημένος) εγώ δεν θα μπορούσα να μείνω ή και εκτός υπερβάλλεις λίγο σου προτείνω να διαβάσεις το The secret (όχι το εφηβικό αλλά το κανονικό) και θα καταλάβεις αρκετά πράγματα σε εμένα αυτά που έλεγε πέτυχαν και συνεχίζουν αξίζει
doutsos13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 φίλε όσο αποφεύγεις κάτι τόσο θα σε κυνηγάει μίλα γι' αυτό σε άλλους μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.. να ξαλαφρώσεις που λέμε.. κατά την γνώμη μου δεν είναι τίποτα απλώς όπως ανέφεραν τα παιδιά λόγω του πιεσμένου προγράμματός σου στα 15-16-17 δεν είχες τον χρόνο να σκεφτείς όλα αυτά που θα έπρεπε σε " " ... και απλώς βγήκαν τώρα.. μην σε τρομάζουν..
black_widow Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Κλείσε την τηλεόραση και στο internet μη μπαίνεις για να κοιτάς τέτοια sites, γενικότερα προσπάθησε να καταπολεμήσεις την τάση σου για υπερπληροφόρηση. Όταν έχεις περισσότερο χρόνο σκέφτεσαι πιο πολύ και η πολλή σκέψη δε βοηθάει ( αυτό που λέει και η evabb). Διάβασε κανένα βιβλίο, άρχισε κανένα άθλημα, στο internet παίξε κανένα game, γέμισε την ημέρα σου με δραστηριότητες, γενικότερα άσε τις μαζοχιστικές συνήθειες.
gang Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 η πολυ σκεψη κανει κακο, οποιος σκεφτεται πολυ ζει λιγο +10000000 και παραπάνω πάντως αυτό που λένε για άθλημα τα παιδιά, πιστεύω είναι ότι καλύτερο τα ομαδικά αθλήματα (προσωπική εμπειρία όταν ήμουν πιτσιρικάς πήγαινα προπόνηση μπάλα και ξέχναγα τα πάντα, και ας είχα σκοτωθεί μισή ώρα πριν με τον πατέρα μου ξέρω γω..) και αν δεν μπορείς να ακολουθήσεις ένα άθλημα λόγω ωραρίων μια χαρά είναι και το γυμναστήριο
Sylvia88 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ουυυ το έχω πάθει και εγώ. Ολα άρχισαν όταν και εγώ ασχολιόμουν σιγά σιγά με ειδήσεις,όταν δλδ ξεκίνησα να διαβάζω καμιά εφημερίδα,όταν είχα πλέον καθημερινή πρόσβαση στο διαδύκτιο και διάβαζα ΌΤΙ ήθελα να μάθω και ΌΤΙ είδηση κατέγραφε ο νους.Ε μετά σκεφτόμουν διάφορα του τύπου "σε τι κοινωνία θα ζήσουν αργότερα τα παιδιά μου,άραγε όλα είναι μια συνομωσία" και άλλα τέτοια κουφά. Ωστόσο πρέπει να πω πως στο θέμα θάνατος ο καθένας το αντιμετωπίζει αλλιώς,εγώ π.χ αν κάτσω και σκεφτώ παραπάνω από 5 λεπτά γι΄αυτό το θέμα με πιάνουν τα κλάματα:shifty::shifty: Εύκολα μπορεί κάποιος να πει "ζήσε και μη σκέφτεσαι το αύριο" αλλά μέχρι και αυτό σχετικό είναι. Εχω πάθει αγοραφοβία,έχει τύχει να μην θέλω να δω κανέναν ούτε κάποιον δικό μου(άμα μένεις μόνη είναι το μόνο εύκολο)με την κατάληξη να ζω επί βδομάδες κάτι πρωτόγονο για μένα και με την μητέρα μου τηλεφωνικός να θέλει να με στείλει στον ψυχολόγο. Ολα μου πέρασαν εκτός η ιδέα του θανάτου Α και εγώ πιστεύω ώρες ώρες κουφά πράγματα,όταν κάθομαι πχ στο λεωφορίο ότι μπορεί να συγκρουστεί,όταν κάθομαι στο τρένο μπορεί να εκτροχιάσει,και όταν βγένω έξω να έρθει κάποιος να με μαχαιρώσει(αυτό συνέβει πριν κάτι βδομάδες εδώ στην πόλη μου γι'αυτό έλεγα που να ήμουν εγώ στην θέση του) Πάντως,όσο κοιμάμαι τα βράδια ,βγένω και ξενυχτάω,κανονίζω που θα πάω διακοπές για του χρόνου και κανονίζω πως θα λένε αργότερα τα παιδιά μου,ξέρω πως δεν πάσχω από κάποιο είδος κατάθλιψης και αφου λες πως είναι κάτι πρωτόγονο και για σένα,νομίζω έτσι γνωρίζεις καλύτερα τις όποιες φοβίες σου και αργότερα τις αντιμετωπίζεις ανάλογα...αλλά ξες...ο καθένας είναι ΑΛΛΙΩΣ...έχω γνωστούς που πάνε για την παραμικρή φοβία στον ψυχολόγο... είναι στο χέρι σου το πως θα το αντιμετωπίσεις
washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Γεια σας ,μόλις έκλεισα τα 19 και σιγά σιγά οδεύω προς τα 20 .Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει τελευταία αλλά ανησυχώ για την ζωή μου(δεν με απειλεί κανείς) , με την έννοια της δίνω ποιο μεγάλη σημασία π.χ. όταν περνάω το δρόμο κοιτάω πιο πολλές φορες αν περναει αμάξι ,σκέφτομαι κάτι πιο πολύ προτού πάρω μια απόφαση ,έχω περιορίσει τις βραδυνές μου εξόδους ακόμη και πολλές απογευματινές μην μου τυχει κατι κακο και πολλά άλλα . Θέλω να ρωτήσω είναι της εφηβείας , αν ναι έχετε αντιμετωπίσει ανάλογες περιστάσεις ή έχω πάθει καμιά φοβία ? Το τελευταίο το λέω γιατί βλέπω κάθε μερα δραματικά γεγονότα να γίνονται στην κοινωνία μας , την αύξηση των κλοπών ,διαρρήξεων κτλ . Δεν ξέρω τόσα χρόνια δεν με απασχολούσε τίποτα από τα παραπάνω που σας λέω . Κάθε άποψη δεκτή και σεβαστή. Αν είσαι κοπέλα και έχεις προβληματική περίοδο, είναι φυσιολογικά τα προηγούμενα. Αν είσαι αγόρι και έχεις προβληματική περίοδο, τα προηγούμενα δεν είναι τίποτα.
tolis_01 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ουυυ το έχω πάθει και εγώ.Ολα άρχισαν όταν και εγώ ασχολιόμουν σιγά σιγά με ειδήσεις,όταν δλδ ξεκίνησα να διαβάζω καμιά εφημερίδα,όταν είχα πλέον καθημερινή πρόσβαση στο διαδύκτιο και διάβαζα ΌΤΙ ήθελα να μάθω και ΌΤΙ είδηση κατέγραφε ο νους.Ε μετά σκεφτόμουν διάφορα του τύπου "σε τι κοινωνία θα ζήσουν αργότερα τα παιδιά μου,άραγε όλα είναι μια συνομωσία" και άλλα τέτοια κουφά. Εγώ το έχω αυτό εδώ και καιρό. Πάντως το να σταματήσεις να σκέφτεσαι δεν είναι και τόσο καλή λύση για εμένα. Τα προβλήματα θα συνεχίσουν να είναι εκεί, άσχετα δεν δεν τα κοιτάς. Από την άλλη, μιας που μιλάμε για άλυτα προβλήματα, ίσως είναι και η μόνη λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.