Προς το περιεχόμενο

Eίναι της εφηβείας ?

partblah1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ,μόλις έκλεισα τα 19 και σιγά σιγά οδεύω προς τα 20 .Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει τελευταία αλλά ανησυχώ για την ζωή μου(δεν με απειλεί κανείς) , με την έννοια της δίνω ποιο μεγάλη σημασία π.χ. όταν περνάω το δρόμο κοιτάω πιο πολλές φορες αν περναει αμάξι ,σκέφτομαι κάτι πιο πολύ προτού πάρω μια απόφαση ,έχω περιορίσει τις βραδυνές μου εξόδους ακόμη και πολλές απογευματινές μην μου τυχει κατι κακο και πολλά άλλα . Θέλω να ρωτήσω είναι της εφηβείας , αν ναι έχετε αντιμετωπίσει ανάλογες περιστάσεις ή έχω πάθει καμιά φοβία ? Το τελευταίο το λέω γιατί βλέπω κάθε μερα δραματικά γεγονότα να γίνονται στην κοινωνία μας , την αύξηση των κλοπών ,διαρρήξεων κτλ . Δεν ξέρω τόσα χρόνια δεν με απασχολούσε τίποτα από τα παραπάνω που σας λέω .

Κάθε άποψη δεκτή και σεβαστή.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μια ζωη την εχουμε! τι θα καταλαβουμε (αν κλειστουμε στο σπιτι)... Αν δεν την γλεντησυμε!!!!! (και ας πεθανουμε απο τα 20 μας! αν και δεν εχω φοβο! τιν εχς περασει ποοολλλλααααα χρονια αυτη την ηλικια!)

Δημοσ.

Στα 20 όχι αλλά κάπου στα 16 μας όλοι περνάμε τα υπαρξιακά μας, τότε που καταλαβαίνουμε ότι σήμερα είμαστε και αύριο όχι, τι είναι ο άνθρωπος; κτλ...

Άρα μπορεί να σε έχει πιάσει φοβία γιατί συνειδητοποίησες ότι είσαι θνητός :P

Εσύ μπορεί απλά να άργησες λίγο :-)

Δημοσ.
Των γηρατειών είναι.

οκ, μπορει να τα θεωρεις ειρωνικα αυτα που λεω , αλλα μου ερχονται καθε μερα στο μυαλο μου.

Στα 20 όχι αλλά κάπου στα 16 μας όλοι περνάμε τα υπαρξιακά μας, τότε που καταλαβαίνουμε ότι σήμερα είμαστε και αύριο όχι, τι είναι ο άνθρωπος; κτλ...

Άρα μπορεί να σε έχει πιάσει φοβία γιατί συνειδητοποίησες ότι είσαι θνητός :P

Εσύ μπορεί απλά να άργησες λίγο :-)

Ναι ίσως άργησα λίγο , διότι μικρός έδινα πολυ βαρύτητα στα μαθήματα μου , και από ότι κατάλαβα αποσπάστικα από την κοινωνία με αποτέλεσμα να σκέφτομαι τώρα αυτά που λέω.

Δημοσ.
οκ, μπορει να τα θεωρεις ειρωνικα αυτα που λεω , αλλα μου ερχονται καθε μερα στο μυαλο μου.

Μην τον αποπαίρνεις, το χιούμορ είναι ο καλύτερος τρόπος να απομυθοποιείς καταστάσεις (και πρόσωπα), θα το ξεπεράσεις, μη μασάς.

Δημοσ.

βασικά αναρωτιέμαι πόσο ειρωνικό είναι αυτό που έγραψε ο lucifer μιας και αυτές τις φοβίες τις ακούω μόνο από τους γονείς και τον παππού μου

Δημοσ.

Γι' αυτό άνοιξα το θέμα , μήπως έχω πάθει καμιά φοβία .. :π( και όντως προτού κανα 2μηνο που άκουγα και γω τέτοια από τους γονείς και τους παππούδες δεν έδινα καν σημασία , αλλά μια γ!#$# σελίδα που ανακάλυψα μου εδωσε μια άποψη ότι τελικα συμβαίνουν και αυτά που μου λενε.

Δημοσ.

Ok, να πας σε ένα ψυχολόγο οπωσδήποτε.

Αγχώδης διαταραχή ίσως, αποφευκτικός, αγοραφοβία, το γάμησα λίγο με το τελευτάιο. =ρ

Συμπτώματα γήρατος δεν νομίζω πάντως που λέει ο αγαπητός.

Δημοσ.

Εχεις πάθει φοβία; Ισως. Ε, και;

Ο μόνος τρόπος για να σου φύγουν τέτοιες ιδέες είναι να τις αντιμετωπίσεις στην πράξη. Φοβάσαι ότι άμα βγεις τα βράδια μπορεί να πάθεις κάτι; Ε, βγες για «σπάσιμο» στις σκέψεις αυτές. Μία, δύο, την τρίτη δεν θα το ξανασκεφτείς.

Και κάτι ακόμα: λες πως σκέφτεσαι ότι μπορεί να πεθάνεις. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ κάποια στιγμή θα πεθάνουμε, ανεξάρτητα από τα λεφτά που έχουμε στην τράπεζα, πόσο δυνατοί, μάγκες ή δεν ξέρω τι άλλο είμαστε. Αυτό που έχει σημασία είναι όταν έρθει εκείνη η ώρα να πεις, «ξέρεις τι; εγώ, όσο έζησα, πέρασα τέλεια και, χωρίς να επιβαρύνω τους άλλους, έκανα ότι ήθελα».

Βγες λοιπόν, γλέντα, ταξίδεψε, κάνε ότι άλλο θες (πάντα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σου) και τα υπόλοιπα θα τα φέρει ο χρόνος.

Δημοσ.

Φίλε ζήσε την στιγμή! Όσο πιο πολλή το σκέφτεσαι και το αναλύεις τόσο το χειρότερο... είναι απλά τα πράγματα.

Δημοσ.

οπως λεει και ο λουσιφερ συνηθως οι γεροι τρωνε τετοιες φοβιες. κι εμενα φετος με επιασε μια μικρη φοβια αλλα οχι να μην βγαινω κι απο το σπιτι. η δικη μου περιπτωση ομως ειναι διαφορετικη γτ εμεινα μονη μου πρωτη φορα και μαλιστα οχι στην ελλαδα, αρα δεν εχω κανεναν περα απο μερικους φιλους. ευτυχως με ετρεξαν στο νοσοκομειο οταν χρειαστηκε. απλα μην το σκεφτεσαι βγες και διασκεδασε, σκεψου να φτασεις 60 χρονων και να μην εχεις ζησει τπτ για μια χαζη ιδεα στο κεφαλι σου. αλλωστε μεσα στο σπιτι μπορεις να παθεις χειροτερα ατυχηματα απ οτι στο δρομο.

Δημοσ.

σε όλα καλύτερο είναι το μέτρο,βγες ως τις 12,πήγαινε σε σημεία με κόσμο και θάρρεψε :)

το καλύτερο ίσως είναι να βρεις κοπέλα

(evabb γιαυτό είναι η φίλοι χεχε)

Δημοσ.
σε όλα καλύτερο είναι το μέτρο,βγες ως τις 12,πήγαινε σε σημεία με κόσμο και θάρρεψε :)

το καλύτερο ίσως είναι να βρεις κοπέλα

(evabb γιαυτό είναι η φίλοι χεχε)

ναι :-D μου μαγειρευαν κιολας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...