Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για σύνδεση τηλεφώνου αποκλειστικά για internet

Dr.sun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum!!!

Δεν ήξερα που να ποστάρω την ερώτηση μου και άνοιξα εδώ ένα θέμα,ελπίζω να είμαι στο σωστό σημείο(αν όχι παρακαλώ τον admin να το μεταφέρει εκεί που πρέπει)

Έχω σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ(την κλασσική)αλλά μαζί με το internet μου βγαίνει αρκετός ο λογαριασμός χωρίς να κάνω καθόλου τηλέφωνα...

Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια σύνδεση σταθερού τηλεφώνου,χωρίς πάγια που να είναι αποκλειστικά για να χρησιμοποιώ την ADSL σύνδεση?Μπορεί και να είναι χαζή η ερώτηση που κάνω αλλά θα ήθελα να μάθω από την εμπειρία σας τι πακέτα υπάρχουν στην αγορά!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Αν πας σε άλλο πάροχο με χαμηλότερες τιμές κάνεις δουλειά.

Αλλά το πάγιο δε το γλυτώνεις. Το ποσό αυτό το παίρνει ο ΟΤΕ για να σου δίνει τη γραμμή. Λιανική ~15€, χονδρική ~8€. Και σε άλλο πάροχο δηλαδή να πας, στον ΟΤΕ πάντα θα πληρώνεις ένα ποσό (ακόμα και αν σε σένα δεν έρχεται ξεχωριστός λογαριασμός).

Δημοσ.

Άν μπαίνεις στο Ίντερνετ με κάτι αριθμούς κλήσης που αρχίζουν απο 801 πραγματικά οι τιμές φουσκώνονται στα ύψη.

Δημοσ.

Άν μπαίνεις στο Ίντερνετ με κάτι αριθμούς κλήσης που αρχίζουν απο 801 πραγματικά οι τιμές φουσκώνονται στα ύψη.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια ιδέα χωρίς να την εχω ψάξει (αν και θέλω) είναι να "νοικιάσεις" έναν αριθμό σε μια εταιρία με voip τηλεφωνία και σε αυτή τη γραμμή να βάλεις internet. Βέβαια το ίντερνετ και τηλεφωνία (μαζί, αλλά χωρίς έξτρα "δωρεάν" χρόνο) που δίνουν οι αναγωνιστες του οτε έχει την ίδια τιμή με την τηλεφωνία τους με "δωρεάν" χρόνο...οπότε μια η άλλη...

Έως 24 internet ? ή 6;

Υπάρχει με 6Mbps ίντερνετ και "δωρεάν" χρόνο ομιλίας , υπάρχει με 24Mbps ίντερνετ και ότι τηλ το πληρώνεις έξτρα.(και στην γραμμή του internet βάζεις voip τηλ και είναι υπερβολικά φτηνή η επικοινωνία αλλά όχι τόσο ποιοτική...

Για παράδειγμα εχω μια σύνδεση στα 24Mbps (πιανω 14) και αν δεν κάνω λάθος πληρώνω στην forthnet κάπου στα 30 ευρω και ότι μιλήσω στο τηλ. Και εχω βάλει 10 ευρώ σε μια εταιρία voip τηλεφωνίας και εδώ και 6 μήνες ακόμα να τελειώσουν.

Και μια με 6Mbps σύνδεση στην hol και με "δωρεάν" τηλ [αν δεν κάνω λάθος στην ίδια τιμή] (κοίτα για σίγουρα στα sites τους)

Αυτό που θέλω να πω είναι το τι θες... Και με τι βόλευεσαι .σαν πρώτη κίνηση φύγε από τον οτε ...

--------

edit:

η χολ δίνει μόνο ίντερνετ στα 24 Mbps με 17 ευρώ και forthnet 20 ευρώ (μέσω όρο, γιατί οι 6 μήνες έχουν άλλη τιμή). 24/1 Mbps wind 20 ευρώ. (upload hol and forthnet δεν λένε.)

Hol 24 ευρώ τηλ και 6Mbps ίντερνετ.

Hol and forthnet 34 ευρώ με 24Mbps. Και τηλ δωρεάν (και στα δύο οι κλήσεις προς κινητά χρεώνονται).

(Δεν ξέρω τι έχουν οι άλλες εταιρίες)

Για εμένα χωρίς να εχω ψάξει πολύ, αν απλά θες να "καιγεσαι" πηγαινε hol με 24 ευρώ και τέλος. Τώρα αν έχεις κουράγιο και θες να πληρώσεις λιγότερα από 25 ευρώ κοίτα μήπως γίνεται κάτι με τηλ voip*

*λογικά θα δεινούν κάποια αποδειξη για την δέσμευση του αριθμού ώστε να κανείς την αίτηση για μόνο internet (αν και πολύ κακό για το τίποτα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...