evabb Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Εγώ έχω 2 και 2 και άμα δε φοράω φακούς νομίζω δε βλέπω στο μέτρο . θεμα συνηθειας . μεχρι τους 8 βαθμους περιπου εκανα ρυθμικη γυμναστικη χωρις να φοραω γυαλια εκεινη την ωρα. ακομα ζω
moldovan20 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 θεμα συνηθειας . μεχρι τους 8 βαθμους περιπου εκανα ρυθμικη γυμναστικη χωρις να φοραω γυαλια εκεινη την ωρα. ακομα ζω Πες μου ότι πετούσες στεφάνια και κορύνες και τα ξανά έπιανες ???
evabb Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Πες μου ότι πετούσες στεφάνια και κορύνες και τα ξανά έπιανες ??? ναι εντελως χαλαρα και δεν τα ετρωγα στην κεφαλα
black_widow Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 θεμα συνηθειας . μεχρι τους 8 βαθμους περιπου εκανα ρυθμικη γυμναστικη χωρις να φοραω γυαλια εκεινη την ωρα. ακομα ζω Ούτε εγώ να έγραφα μιλάμε Ατομικό έκανες ή Ensemble ; Αφού δε σκότωσα και καμία άλλη δίπλα μου, καλά είμαστε ...
evabb Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ούτε εγώ να έγραφα μιλάμε Ατομικό έκανες ή Ensemble ; Αφού δε σκότωσα και καμία άλλη δίπλα μου, καλά είμαστε ... ατομικο αν και εχω σπασει λαμπα σε χαμηλοταβανο χωρο με την μπαγκετα της 9αρας κορδελας:lol: οχι ομως γτ δεν την ειδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.