Προς το περιεχόμενο

Noctua NH-D14 ή Corsair Hydro Series H50;

kostas2142

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο ψύκτρες. Στην τιμή βγαίνουν το ίδιο 75 Ευρώ, αλλα από απόδοση; Για επεξεργαστή έχω τον Intel i7 860 και κουτί το Coolermaster 690 II. Φυσικά και ενδιαφέρομαι για overclocking όσο μπορέσω.

Αρχικά σκεφτόμουν για τη Noctua αλλά μετά είδα την Corsair και σκέφτομαι μήπως μπορέσω να έχω την ίδια ή ακόμα καλύτερη απόδοση με μία ψύκτρα που δεν είναι τόσο γκουμούτσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Η d14 είναι ένα κτήνος και θα σου χαλάσει την χωροταξία στο case - that aside είναι κορυφαία αερόψυξη και στο 1156 κάνει καλή δουλειά - όπως επίσης και η h50 που είναι πολύ πιο τακτοποιημένη και σεμνή. Εγώ θα έπαιρνα το νερουλό corsairι και θα του έβαζα και ένα μικρούλι res :devil:

Ιδια αποδοση δεν θα εχεις καθως η D14 ειναι καλυτερη.

Απο εκει και περα ειναι το τι θελει ο καθενας. Θελεις κατι μικρο η δεν σε νοιαζει το μεγεθος ?

Corsair Hydro Series H50 την εχω και ειμαι ευχαριστημενος και αμα θες να παίξεις.... θα σου αναποκριθεί μια χαρά βάλτου και ένα δεύτερο fun και θα είσαι αρχηγός

Μιας και εχουμε ιδια CPu ισως σε ενδιαφερουν τα temps μου με την H50!

Λοιπον στο ψυγειακι δεν εχω κανει push-pull και εχω αφησει το ανεμηστηρακι που εχει μεσα και η cpu ειναι clockαρισμενη στα 3652Mhz απο 2800stock(oχι πολλα πραγματα γιατι το εχω και 24/7 ανοιχτο)

τα temps που χτυπαει ειναi idle ~39C και load ~52-54C!Aυτες οι τιμες ειναι απο CoreTemp!To pc1 νομιζω την εχει 65Ε!Οσο για την noctua θα πρεπει να προσεξεις αρκετα το χωρο γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σε δυσκολεψει ιδικα με τις ram!Προσωπικα δεν θα την εβαζα σε Midi κουτι αλλα οκ γουστα ειναι αυτα

Η d14 είναι ένα κτήνος και θα σου χαλάσει την χωροταξία στο case - that aside είναι κορυφαία αερόψυξη και στο 1156 κάνει καλή δουλειά - όπως επίσης και η h50 που είναι πολύ πιο τακτοποιημένη και σεμνή. Εγώ θα έπαιρνα το νερουλό corsairι και θα του έβαζα και ένα μικρούλι res :devil:

Τι μικρούλη res; Δεν κατάλαβα.

Η50 χαλαρά και απο μένα.

Δεν αμφισβητεί κανείς τις εξαιρετικές επιδόσεις της D14 σαν αερόψυκτρα, όμως απο θέμα εμφάνισης και βολικότητας είναι επιεικώς απαράδεκτη.

(Mην αρχίσετε τα καρφώματα είναι προσωπική γνώμη πάντα :P)

Η Η50 μιά χαρά δουλειά θα κάνει και μπορεί και ακόμα καλύτερη με 2 αθόρυβους ανεμιστήρες υψηλού cfm σε διάταξη push-pull και exaust (αντίθετα με την corsair), είναι πολύ βολική στο case και δεν επηρεάζει καθόλου την διαχείριση των υπολοίπων εξαρτημάτων καθώς και το airflow, χώρια το άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα που προσωπικά θα υπάρχει με την γομαρόψυκτρα. :P

p.s:@ farmakhs η H50 δεν διατίθεται στο pc1 παρα μόνο στο Plaisio.

Τελικά λέω να πάρω την Corsair H50. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχα δει πόσο τεράστια είναι η Noctua D14, νόμιζα ότι είναι μία λίγο πιο μεγάλη U12 αλλά τελικά είναι όντως τεράστια. Επιπλέον θα γλιτώσω δύο ανεμιστήρες κουτί μου με ότι αυτό συνεπάγεται από θέμα θορύβου. Σκέφτομαι ότι άμα βαλώ και πλαϊνό ανεμιστήρα στο Coolermaster Cm 690 II θα δουλεύει πολύ καλά η Corsair.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι αυτό[ame=http://www.youtube.com/watch?v=XZjw5K2tOiA]αυτό[/ame] αν μπορέσω να βρω και το πλαϊνό παράθυρο για το κουτί μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...