Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω και κατι εγω ?

Εκτος απο το ποδηλατακι που θα παρω σε κανα μηνα , τι αλλα αξεσουαρ πρεπει να παρω? Σκεφτομαι για κρανος , καλαθι και αντικλεπτικη αλυσιδα.

θα μου χρειαστει και κατι αλλο?

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτησω και κατι εγω ?

Εκτος απο το ποδηλατακι που θα παρω σε κανα μηνα , τι αλλα αξεσουαρ πρεπει να παρω? Σκεφτομαι για κρανος , καλαθι και αντικλεπτικη αλυσιδα.

θα μου χρειαστει και κατι αλλο?

Εξαρτάται από τη χρήση που θα κάνεις...

Γενικά τα παρακάτω είναι απαραίτητα με σειρά προτεραιότητας:

Κράνος, γυαλιά ηλίου ποδηλάτου (ακόμα και το βράδυ με διάφανους φακούς για προστασία απο έντομα και πετραδάκια), φώτα (μπροστά & πίσω), αντικλεπτική αλυσίδα, τρόμπα, τσαντάκι, σαμπρέλα και εργαλέια (σε περίπτωση που σε πιάσει λάστιχο), θήκη για μπουκάλι νερού & μπουκάλι νερού, λασπωτήρες, κτλ..

Δημοσ.

Σήμερα είδα ένα Bianchi εγώ και χάζεψα. Αυτή η περίοδος δεν ειναι για 500 ευρώ.

welcome to the club.

Ποιο bianchi ειδες? λογικα κανα cameleonte θα ειδες, η κανα KUMA...?

@maria

κρανος σιγουρα , ειτε βουνο ειτε πολη, ειτε μια φορα στο τοσο ειτε καθε μερα...μετα φωτα σιγουρα , σαμπρελες και εργαλεια , παγουρακι για νερακι και μια καλη κλειδαρια πεταλο για να μην το κλαις και το ψαχνεις στα γκετα της Αθηνας...Γενικα πανω-κατω οτι σου ειπε και ο @gus

Ποιο ποδηλατο θα παρεις αν επιτρεπεται?

Δημοσ.

gus για μεσα στη πολη το θελω.. μερικα εξαρτηματα απο αυτα που αναφερεις δεν θα εχει ηδη το ποδηλατο?

kuzko21 σκεφτομαι για trekking/ city αλλα δεν εχω ακομα καταληξει σε καποιο :/

Δημοσ.

gus για μεσα στη πολη το θελω.. μερικα εξαρτηματα απο αυτα που αναφερεις δεν θα εχει ηδη το ποδηλατο?

kuzko21 σκεφτομαι για trekking/ city αλλα δεν εχω ακομα καταληξει σε καποιο :/

σχεδον τπτ δεν εχει απο αυτα το ποδηλατο πανω...

μπορει καποια απο αυτα να στα δωσει ο ποδηλατας σα δωρο-και καλα- , μαλλον τα φωτακια η τις σαπρελες με τα εργαλεια η καμια ψευτοκλειδαρια (δωσε μεγαλη βαση σε αυτο το θεμα γιατι εχει παραγινει η κατασταση απ οτι διαβαζουμε...και γενικα μην σκεφτεις τα 50-60 ευρω για μια κλειδαρια ειδικα εαν το ποδηλατο ειναι ακριβο...)

το μπατζετ σου πιο ειναι?

Δημοσ.

Μεχρι 300 ευρω ειναι το μπατζετ.

Μερικα εξαρτηματα τα εχω βρει και στο ebay, πχ την κλειδαρια, εχω βρε κλειδαριες με διπλο κλειδι ή συνδυασμο και ελεγα να παραγγειλω απο εκει, αλλα δεν μπορω να περιμενω ενα μηνα :/

Και κατι αλλο, ειμαι 1,75, να προτιμησω 26αρι ή 28αρι?

Δημοσ.

Μεχρι 300 ευρω ειναι το μπατζετ.

Μερικα εξαρτηματα τα εχω βρει και στο ebay, πχ την κλειδαρια, εχω βρε κλειδαριες με διπλο κλειδι ή συνδυασμο και ελεγα να παραγγειλω απο εκει, αλλα δεν μπορω να περιμενω ενα μηνα :/

Και κατι αλλο, ειμαι 1,75, να προτιμησω 26αρι ή 28αρι?

να προτιμησεις οτι σου καθεται καλυτερα...δεν ειμαι καλος στα μεγεθη(βεβαια εξαρταται απο την εταιρια κιολας), αλλα οταν θα πας στο ποδηλαταδικο να τα δοκιμασεις και τα δυο.

Επισης, συμβουλη μην παρεις το κρανος σου απο το ebay 1ον) πρεπει να το δοκιμασεις να δεις εαν σου καθεται καλα 2ον) να τσεκαρεις και την ημερομινια ληξεως(ναι τα ποδηλατικα κρανη ''ληγουν'' μετα απο περιπου 5 χρονια...:P)

Για την κλειδαρια προσπαθησε να ειναι πετραλο(U) και οχι αυτα τα σχοινια γιατι παραβιαζονται-κοβονται πολυ ευκολα πλεον.Ακομα πριν την παραγγειλεις γραψε το μοντελο στο youtube να δεις εαν εχει παραβιαστει (ειδικα απο πολλους.:D)

Τελος 300 ευρω φανταζομαι πως ειναι για το ποδηλατο μονο ε?

Εαν δεν εχεις καταληξει στο πιο θα παρεις κανε μια ερωτηση στα γνωστα Sites θα σε βοηθησουν αρκετα...απ οτι βλεπω δινουν πολυ τιμιες επιλογες...:D

Δημοσ.

Χμμμ ευχαριστω :)

Μεχρι σκεφτομουν να παρω 2 κλειδαριες για πιο σιγουρια, αλλα αμα ειναι να στο κλεψει ο αλλος, θα στο κλεψει :P

Για κρανος δεν εψαξα να βρω απο ebay, θελω να παρω απο ποδηλαταδικο, για να το δοκιμασω και πανω μου.

Και ναι 300 ευρω ειναι μονο για το ποδηλατο :/ Για αρχαρια καλα δεν ειναι?

Δημοσ.

Χμμμ ευχαριστω :)

Μεχρι σκεφτομουν να παρω 2 κλειδαριες για πιο σιγουρια, αλλα αμα ειναι να στο κλεψει ο αλλος, θα στο κλεψει :P

Για κρανος δεν εψαξα να βρω απο ebay, θελω να παρω απο ποδηλαταδικο, για να το δοκιμασω και πανω μου.

Και ναι 300 ευρω ειναι μονο για το ποδηλατο :/ Για αρχαρια καλα δεν ειναι?

καλα ειναι , αμα εκανες και μια υπερβαση για κανα 50ρικο παραπανω θα ηταν καλυτερα...

το θες μονο για ασφαλτο και πατημενο χωμα-πουδρα η και για βουνο?

θες δηλαδη ξερο πιρουνι η με αναρτηση?

το σπαστο το σκεφτεσαι σα λυση?

Δημοσ.

Moνο για ασφαλτο, δεν σκοπευω να παρω τα βουνα, για να θελω MTB :P

Ξερο πηρουνι? αναρτηση? αμα θελω δυσκολες διαδρομες? ή δεν καταλαβα καλα?

Και το σπαστο οχι δεν μου αρεσει, εχω δει και το βρισκω λιγο παιδικο, συν οτι δεν θελω να το παιρνω στο μετρο.

Δημοσ.

εννοω πως εαν το θελεις και για βουνο, τοτε ειναι καλυτερα να εχει το πιρουνι μπροστα αναρτηση.

Αλλα μιας και δεν το θες για βουνο παρα για μεσα στην πολη , τοτε ενα ξερο (χωρις αναρτηση) πιρουνι ειναι οτι πρεπει...

Κατι σαν και αυτο ψαχνεις γενικα η δεν το θες τοσο .... ''βολταδικο'' (οτι να ναι αυτο μου ηρθε για να το περιγραψω...):P

Υ.Γ το σπαστο δεν ειναι μονο για το μετρο, νιωθεις αλλη ασφαλεια γενικα και δεν το παρατας οπου να ναι...αλλα αφου σου φενονται παιδικα τοτε πασο...:P

Δημοσ.

kuzko21 κατι τετοιο σκεφτομαι να παρω :wub: :wub: :wub:

Αν και το καλαθακι θα το ηθελα πισω και οχι μπροστα, αλλα πιστευω πως αυτο ρυθμιζεται ευκολα.

Δημοσ.

εχει και αυτο στο συγκεκριμενο καταστημα. (σορρυ που βαζω απο αυτον αλλα εχει το πιο ευχρηστο site...μην κανω και διαφημιση...)

καλα το καλαθακι ρυθμιζεται...εχει και σχαρα απο πισω και φωτακια με δυναμο το προηγουμενο απ οτι ειδα...

μια χαρα επιλογη τοτε , και μεσα στα χρηματα σου θα εισαι...:)

Δημοσ.

υφισταται...

το συγκεκριμενο ειναι γυναικειο αλλα δεν ειναι ολα τα γυναικεια ετσι...αυτο εχει και πολυ χαμηλο πατωμα για ευκολο ''καβαλιμα'' και ξε-...

Γενικα τα γυναικεια ποδηλατα εχουν αλλη γεομετρια λογω των διαφορων που εχουν οι γυναικες με τους αντρες, πχ μηκος χεριων / κορμου / ποδιων /μεγεθος λεκανης κλπ....

πχ , οτ ιδιο μοντελο σε αντρικο και γυναικειο...

αντρικο mtb

γυναικειο mtb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...