fanpan Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ cube ποδήλατα στην Αθήνα?? Στο Internet που ψάχνω δεν βρήκα εκτός από ένα που δεν έχει ετοιμοπαράδοτα.
margaritagr Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 τα δικα μου τα πηρα απο το http://grammariosbikes.com/component/option,com_frontpage/Itemid,32/ στο προτεινω ανεπιφυλαχτα. τα παιδια ειναι πολυ εξυπηρετικα, εχουν γνωσεις και θα σε βοηθησουν σχετικα με την επιλογη σωστου ποδηλατου κ νουμερου!
fanpan Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 margarita to συγκεκριμένο είναι μόνο για online αγορές? γιατί από ότι βλέπω έχει μόνο online shop ή κάνω λάθος?
xpapias Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 τα δικα μου τα πηρα απο το http://grammariosbikes.com/component/option,com_frontpage/Itemid,32/ στο προτεινω ανεπιφυλαχτα. τα παιδια ειναι πολυ εξυπηρετικα, εχουν γνωσεις και θα σε βοηθησουν σχετικα με την επιλογη σωστου ποδηλατου κ νουμερου! Μονο εγώ γέλασα με το παραπάνω link? :mrgreen:
margaritagr Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 margarita to συγκεκριμένο είναι μόνο για online αγορές? γιατί από ότι βλέπω έχει μόνο online shop ή κάνω λάθος? οχι οχι απλα σου εδωσα το site του μαγαζιου! ειναι Λένορμαν & Τηλεφάνους 4 Κολωνός εχει και χαρτη http://grammariosbikes.com/content/view/18/35/lang,el/ . Εγω πηγα πρωτη φορα με το μετρο, ενα 15λεπτο περπατημα ειναι
fanpan Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 margaret ποιό cube έχεις πάρει ? το aim? είσαι ευχαριστημένη?
Marria Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, ενδιαφερομαι για αγορα ποδηλατου.. τι με συμβουλευεται να προσεχω και ποιο να παρω? και ενδιαφερομαι για ποδηλατο πολης.
Adon1s Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, ενδιαφερομαι για αγορα ποδηλατου.. τι με συμβουλευεται να προσεχω και ποιο να παρω? και ενδιαφερομαι για ποδηλατο πολης. μπές εδώ και στα φόρουμ αυτά θα βρείς την απάντησή σου www.cyclist-friends.gr www.podilates.gr www.podilates-thess.gr
Marria Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 μπές εδώ και στα φόρουμ αυτά θα βρείς την απάντησή σου www.cyclist-friends.gr www.podilates.gr www.podilates-thess.gr Eυχαριστω... ηδη διαβαζω το podilates
Haldol Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Θα προτιμουσα κατι που να μπορει να βγαινει και απο την ασφαλτο, μιας και δεν διαθετουμε κ τους καλυτερους δρομους, ασε που το καλοκαιρι που θα βγαινω πιο εξω θα παει και σε χωμα, εστω κ λιγο.. Ουσιαστικά αυτο που σκεφτομαι ειναι το espresso στα 500-550 με εξτρα.. ή trecking?? με κανα 300-350 αντε 400. Σε «πατημένο» χώμα μπορεί να πάει ακόμα και... κούρσα. Για άσφαλτο δε που απλά δεν είναι ολόισια δε το συζητάμε καν. Δεν υπάρχει ασφαλτοστρωμμένο σημείο στην Αττική που να είναι απαραίτητο ένα MTB. Μη φρικάρετε με τα mountain bikes. Αυτά είναι απαραίτητα μόνο για άγρια μονοπάτια, όπως π.χ. αυτό ή αυτό. Σε κάτι πιο ήρεμο όπως π.χ. εδώ, δεν χρειάζεται. Και είναι κρίμα να σε κουράζει το πιο χοντρό λάστιχο και η ανάρτηση επειδή απλά δεν έχεις καταλάβει καλά τι ποδήλατο πρέπει να πάρεις. Μπες στα links που δώθηκαν παραπάνω (ιδίως σε αυτό των Cyclist Friends) να σε κατατοπήσουν τα παιδιά.
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 margaret ποιό cube έχεις πάρει ? το aim? είσαι ευχαριστημένη? σορυ φιλε μου τωρα ειδα την ερωτηση σου εχω ενα tonopah trail κι ενα analog disc του '10 κι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη! @marria προσεχε να ναι το σωστο νουμερο. Γι αυτο απευθυνσου σ ενα καλο καταστημα οπως το cyclist, ο grammarios που ανεφερα πριν, ο kassimatis...
Marria Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 @marria προσεχε να ναι το σωστο νουμερο. Γι αυτο απευθυνσου σ ενα καλο καταστημα οπως το cyclist, ο grammarios που ανεφερα πριν, ο kassimatis... Τι εννοεις σωστο νουμερο? ενα ποδηλατο θελω απλως να παρω
Haldol Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Άλλο ποδήαλτο θέλω εγώ που είμαι 1,67 και άλλο ένα ντερέκι φίλος μου 1,94. Και αυτό δεν το βρίσκεις «με το μάτι», αλλά γίνονται μετρήσεις στο σώμα σου. Γι αυτό πρέπει να πηγαίνουμε σε καλά καταστήματα και όχι στο πρώτο ποδηλατάδικο που θα βρούμε.
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Άλλο ποδήαλτο θέλω εγώ που είμαι 1,67 και άλλο ένα ντερέκι φίλος μου 1,94. Και αυτό δεν το βρίσκεις «με το μάτι», αλλά γίνονται μετρήσεις στο σώμα σου. Γι αυτό πρέπει να πηγαίνουμε σε καλά καταστήματα και όχι στο πρώτο ποδηλατάδικο που θα βρούμε. κι ακομα και σε μικροτερες διαφορες υψους υπαρχει θεμα..πχ το 1.67 με το 1.77.. Ακομα και σωματομετρηση να μη κανεις(εγω ειχα κανει), ο σωστος υπαλληλος θα σου δωσει αυτο που πιστευει εκινος οτι σου ακνει, θα το δοκιμασεις, μπορει μετα να σου δωσει το επομενο κλπ.
Haldol Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Εννοείται αυτό. Και δεν είναι μόνο το μήκος του οριζόντιου σωλήνα που κοιτάμε αλλά και οι ρυθμίσεις που ανταποκρίνονται στο σωματότυπό μας. Σε ένα σωστό μαγαζί θα σε μετρήσουν παντού και θα σου ρυθμίσουν ύψος τιμονιού, σέλας, κλπ. Ένας που θέλει μόνο τα λεφτά του, θα σε αφήσει να το δοκιμάσεις να δεις «αν σου κάνει» και μετά τέλος, πληρώνεις, φεύγεις. Μπορεί να φαίνεται «αστείο» το να ρυθμίσεις 2-3 cm το τιμόνι, αλλά αυτά τα εκατοστά ίσως σε γλυτώσουν από τον «παράξενο πόνο στον αυχένα» που θα έχεις δυο μέρες μετά από μια βόλτα των δύο ωρών και δεν θα ξέρεις από τι είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα