Chrisxxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Αποφασισα να παρω και γω ποδηλατο αλλά έχω καταμπερδευτει Λοιποοον, θελω ενα ποδήλατο κυρίως για μεσα στη πόλη και κυριως για άσφαλτο που να μπορεί ομως να βγάζει και ανηφορες σχετικά ευκολα, θα βγαινει και εκτός ασφάλτου αλλά οχι συχνα και αν το κανει θα είναι σε πατημενα μονοπατια. Υπάρχει κάποια πρόταση; Επίσης για λόγους βολικότητας σκέφτομαι να πάρω σπαστο, το espresso της Dahon αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα καλύπτει της εντός πολης μετακινησεις μου και κυρίως τις αναφόρες. Πόσο πολυ θα χάνει σε σχεση με ενα ποδήλατο που είναι ειδικό για τη συγκεκριμένη δουλεια; Με ύψος 190 τι μέγεθος να προτιμήσω; 54cm/58cm/62cm; Τελος περα από τα μαγαζια που αναφέρθηκαν αν ξέρει καποιος αλλο μαγαζι στη Θεσσαλονικη θα βοηθουσε πολυ.
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Για χρήση αποκλειστικά σε άσφαλτο το συγκεκριμένο μοντέλο που μου αρέσει πολύ εμφανισιακά, με καλύπτει? http://www.kassimatisbikes.gr/node/965
Chrisxxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Θα προτιμουσα κατι που να μπορει να βγαινει και απο την ασφαλτο, μιας και δεν διαθετουμε κ τους καλυτερους δρομους, ασε που το καλοκαιρι που θα βγαινω πιο εξω θα παει και σε χωμα, εστω κ λιγο.. Ουσιαστικά αυτο που σκεφτομαι ειναι το espresso στα 500-550 με εξτρα.. ή trecking?? με κανα 300-350 αντε 400.
Adon1s Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 www.podilates-thess.gr επάνω εχει μια μπάρα και κάπου εκεί λέει ποδηλατάδικα πατας και δείχνει στον χάρτη που είναι το καθένα
V for Vagelis Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Το σπαστό για ποιο λόγο ακριβώς θα το χρειαστείς; Εχεις σκοπό να το κουβαλάς μαζί σε λεωφορεία μέσα στη πόλη ή σε ταξίδια; Το λέω γιατί είναι λίγο κρίμα να δώσεις επιπλέον χρήματα για κάτι που ίσως δε χρησιμοποιείς μετά. Εγώ μάλλον θα έπερνα κάτι σε cross ή trekking.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ναι για ταξιδια κυριως το θελω.. Λεωφορείο ειναι ενα future που ισως χρειαστει σε λιγο καιρο. Το θεμα ομως ειναι ποσο χανει αν χανει σε σχεση με ενα cross ή trekking.
athlios Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 54cm/58cm/62cm; Νταξει δεν εχεις και τις τελειες αναλογιες : pμπορεις και καλυτερα.
margaritagr Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Για χρήση αποκλειστικά σε άσφαλτο το συγκεκριμένο μοντέλο που μου αρέσει πολύ εμφανισιακά, με καλύπτει? http://www.kassimatisbikes.gr/node/965 Ναι! Sent from my iPhone using Insomnia
Chrisxxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Με λίγο ψαξιμο κατέληξα σε IDEAL αλλά ποιο; http://www.podilatorama.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1484&category_id=133&manufacturer_id=10&option=com_virtuemart&Itemid=16 http://www.podilatorama.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1522&category_id=133&manufacturer_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=16 http://www.podilatorama.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1474&category_id=133&manufacturer_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=16 http://www.podilatorama.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=958&category_id=133&manufacturer_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=16 :rolleyes:
arxaggelos Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Παιδιά ξέθαψα το παλιό μου mountain. Έχει κάποιες σημαντικές φθορές λόγω υγρασίας, αλλά σώζεται. Το θέμα είναι αν αξίζει να σωθεί: δηλαδή ο σκελετός είναι οκ και γενικά ελαφρύς, από ότι μου είπε το παιδί που θα τον κοιτάξει, αν και με σημάδια, αλλά φρένα-ταχύτητες-λάστιχα θέλουν συνολική αλλαγή (στα τελευταία θα μπουν πιό κατάλληλα για πόλη), πιθανόν και οι δύο μύλοι (μπρος-πίσω). Με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η λειτουργικότητα, καθόλου η εμφάνιση. Οπότε τίθεται το δίλημμα: ένα πρώην σχετικά καλό ποδήλατο επισκευασμένο με 50-80 ευρώ, ή με τα διπλά περίπου (120-150) ένα καινούριο αλλά "από τα φθηνά"; Στα συν του παλιού είναι ότι είναι...παλιό, δηλαδή δεν δείχνει του κουτιού άρα μειώνονται οι πιθανότητες να γιαλίσει σε κάποιο λαμόγιο και να το κλαίω. Στα πλην, ότι, όπως και να το κάνουμε, είναι ένα "πρώην" ποδήλατο που υφίσταται ρεκτιφιέ, φοβάμαι μήπως βγάλει άλλα τόσα στην πορεία. Επίσης ακόμη δεν ξέρω κατά πόσον θα με βολεύει στην αποθήκευση και στις μετακινήσεις μου, οπότε μην αρχίσετε να προτείνετε λύσεις με 300άρια, δεν παίζει αυτήν τη στιγμή (μην κοιτάτε που όταν κάποιος ρωτάει για κινητό των 150 ευρώ εγώ του λέω να πάρει το Galaxy S :mrgreen: ) Τί λέτε;
gatokoritso Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 αφου ο σκελετος ειναι σχετικα ελαφρυς κρατα το και οσο σε βγαλει.κατι φτηνοποδηλατα των 120-150 σου φευγει η μεση για να τα πας πεντε βηματα..τουλαχιστον αυτο παρατηρησα σε praktiker,carrefour.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Είχα ανοίξει και γω ένα thread αλλά δεν το βρίσκω τώρα.... Τελικά μετά από λίγο ψάξιμο τείνω προς το ktm life one. Έχει γύρω στα 430 ευρά. Είναι entry level για ktm, αλλά εμένα τα χρήματα μου φαίνονται too much. Αξίζει λέτε? Υπάρχει κάτι καλύτερο σ' αυτά τα χρήματα; ή να δώσω το πολύ 300 και να πάρω κάτι άλλο;
leftermann Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 νομίζω ταιριάζει εδώ, να μην ανοίγω νέο θέμα: Από παιδικό ποδήλατο κατέχει κανένας; Ο σπόρος είναι 6 ετών, και θέλουμε καινούριο, μεγαλύτερο ποδήλατο. Μέγεθος ένα κλικ μικρότερο από αυτό που θα έπαιρνα εγώ πχ. Αξίζει να δώσεις κάνα φράγκο παραπάνω; Ο ίδιος ο πωλητής που ρώτησα, που είναι και ψιλογνωστός και έχω ψωνίσει πολλά και διάφορα από εκεί, με απέτρεψε. Χοντρικά, παίζει το πολύ φτηνό (κάνα 80άρι) που είναι γτπ απότι λέει, το μεσαίο (στα 150) και το ακριβό κοντά στα 300 ευρά. Αλλά προτείνει το μεσαίο, αξιοπρεπές λέει, clermont (το γράφω σωστά με ταχύτητες shimano και αμορτισέρ μπρος-πίσω. Ότι και να πάρουμε, ο σπόρος θα το ρημάξει, αυτό είναι στάνταρ. Και σε 3-4 χρόνια το πολύ θα θέλει άλλο, λόγω ύψους. Φχαριστώωωω
leftermann Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 εντελώς πληροφοριακά, τελικά ξηλωθήκαμε κατιτίς παραπάνω και πήραμε ένα ideal με αλουμινένιο σκελετό, 20 ιντσώνε και 6 ταχυτήτωνε, άνευ αναρτήσεως, στα 200 ευρώ τιμή προσφοράς. Το μισό βάρος σε σχέση με το άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα