gtr4460 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 γεια σας παιδια θελω να με μεταφερω χορω απο το ενα παρτισιον στο αλλο αλα φοβαμαι μην κανο κανα βλακεια και τα σβησω ολλα απο μεσα και χρεαστει να κανο φορματ φοβαμσι μην τα χασω δοκιμασα με ακρονικς ντισκ κριετορ αλα μου με την επιλογη μεργκε παρτισιονς μου ενονει το ενα παρτισιον με το αλλο και χανω τελιος το ενα παρτισιον που εχω τα γουιντος εφτα δεν εχει επιλογη ποσο χορο να επιλεξω για να το κανω μεργκε καμια βοηθεια κανεις για να μην τα κανο τιποτα σαλατα και τα χασω ολλα
isay Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 γεια σας παιδια θελω να με μεταφερω χορω απο το ενα παρτισιον στο αλλο αλα φοβαμαι μην κανο κανα βλακεια και τα σβησω ολλα απο μεσα και χρεαστει να κανο φορματ φοβαμσι μην τα χασω δοκιμασα με ακρονικς ντισκ κριετορ αλα μου με την επιλογη μεργκε παρτισιονς μου ενονει το ενα παρτισιον με το αλλο και χανω τελιος το ενα παρτισιον που εχω τα γουιντος εφτα δεν εχει επιλογη ποσο χορο να επιλεξω για να το κανω μεργκε καμια βοηθεια κανεις για να μην τα κανο τιποτα σαλατα και τα χασω ολλα Προς στιγμή νόμιζα ότι μιλάω με Ισπανό ( ...με μεργε παρτιδιον...) και αφήνω ασχολίαστα τα ελληνικά Merge σημαίνει ΣΥΝΕΝΩΣΗ. Εσύ αυτό που χρειάζεται είναι RESIZE (αλλαγή μεγέθους). Επέλεξε πρώτα το partition (παρτιδιον) που θες μα κάνεις μικρότερο και κάνε resize (ρεσιζε) να καταλαμβάνει μικρότερο χώρο (χορω ... ). Μετα επέλεξε το partition που θες να μεγαλώσεις και κάνε το αναλογο resize. Κάτι σημαντικό: Να αποφεύγεις σαν ο διάολος το λιβάνι, να σκαλίζεις partitions που εμπεριέχουν δεδομένα. Είναι μεγάλες οι πιθανότητες να χάσεις "ολλα" τα δεδομένα.
Xdanger Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Αν το ρισκαρεις κανε defrag πρωτα στο καθε partition
antreaslam Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ρε φίλε, μια που ανοιξες ολόκληρο θεμα, δε μας λες τον τρόπο, μήπως ειναι πιο εύκολος? (οχι τιποτα αλλο, αλλά το χρειάζομαι και εγω!)! Εβαλα τα windows 7, σε δίσκο που τον είχα χωρισμένο 60 γιγα για τα windows,και 400 για data, και με τα windows και 2 παιχνίδια, τα 60 γίγα μου τελειωσαν...
antreaslam Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ρε φίλε, μια που ανοιξες ολόκληρο θεμα, δε μας λες τον τρόπο, μήπως ειναι πιο εύκολος? (οχι τιποτα αλλο, αλλά το χρειάζομαι και εγω!)! Εβαλα τα windows 7, σε δίσκο που τον είχα χωρισμένο 60 γιγα για τα windows,και 400 για data, και με τα windows και 2 παιχνίδια, τα 60 γίγα μου τελειωσαν...
antreaslam Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ΛΟΙΠΟΝ.... προσπάθησα, με το "EASEUS Partition Master 5.8.1 Home Edition", να κανω resize το Partition Που ειχα για data μονο (που ήταν 400 γιγα), και εγινε χωρίς να χάσω δεδομένα! (πήρα από μεσα, 50 γιγα, αφησα το partition αυτο στα 350)! Ετσι, τωρα, βλέπω με το πρόγραμμα, 65γιγα, που ειναι το 1ο Partition (που εχει πάνω τα windows), 350 γιγα που ειναι το 2ο, και 50 unallocated. ΔΕ μου επιτρέπει όμως τα unallocated να τα "μεταφερω" με καποιο τρόπο στο 1ο partition, το οποίο και θελω να κανω 115 γιγα. Καποια πρόταση?
Xdanger Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 resize το πρωτο partition, θα πρεπει να το κανεις με την boot εκδοση του προγραμματος γιατι αν ξεκινησουν τα windows δεν σε αφηνει. επισεις δεν ειπε κανεις οτι οποσδηποτε θα χασεις δεδομενα αλλα οτι υπαρχει μεγαλος κινδυνος
antreaslam Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 resize το πρωτο partition, θα πρεπει να το κανεις με την boot εκδοση του προγραμματος γιατι αν ξεκινησουν τα windows δεν σε αφηνει.επισεις δεν ειπε κανεις οτι οποσδηποτε θα χασεις δεδομενα αλλα οτι υπαρχει μεγαλος κινδυνος μαλιστα! πακέτο αυτό, γιατι τα windows τα εχω βαλει μεσα απο αλλά windows (xp)!!! θα το ψάξω, να δω πως θα το καταφερω! Thanks!!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 γεια σας παιδια θελω να με μεταφερω χορω απο το ενα παρτισιον στο αλλο αλα φοβαμαι μην κανο κανα βλακεια και τα σβησω ολλα απο μεσα και χρεαστει να κανο φορματ φοβαμσι μην τα χασω δοκιμασα με ακρονικς ντισκ κριετορ αλα μου με την επιλογη μεργκε παρτισιονς μου ενονει το ενα παρτισιον με το αλλο και χανω τελιος το ενα παρτισιον που εχω τα γουιντος εφτα δεν εχει επιλογη ποσο χορο να επιλεξω για να το κανω μεργκε καμια βοηθεια κανεις για να μην τα κανο τιποτα σαλατα και τα χασω ολλα Ευχαριστώ πολύ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Legendary topic is legendary (οεο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.