Προς το περιεχόμενο

μεταφορα χωρου απο το ενα partition στο αλλο με merge partition αλλα πως με acronis

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια θελω να με μεταφερω χορω απο το ενα παρτισιον στο αλλο αλα φοβαμαι μην κανο κανα βλακεια και τα σβησω ολλα απο μεσα και χρεαστει να κανο φορματ φοβαμσι μην τα χασω δοκιμασα με ακρονικς ντισκ κριετορ αλα μου με την επιλογη μεργκε παρτισιονς μου ενονει το ενα παρτισιον με το αλλο και χανω τελιος το ενα παρτισιον που εχω τα γουιντος εφτα δεν εχει επιλογη ποσο χορο να επιλεξω για να το κανω μεργκε

καμια βοηθεια κανεις για να μην τα κανο τιποτα σαλατα και τα χασω

ολλα

Δημοσ.
γεια σας παιδια θελω να με μεταφερω χορω απο το ενα παρτισιον στο αλλο αλα φοβαμαι μην κανο κανα βλακεια και τα σβησω ολλα απο μεσα και χρεαστει να κανο φορματ φοβαμσι μην τα χασω δοκιμασα με ακρονικς ντισκ κριετορ αλα μου με την επιλογη μεργκε παρτισιονς μου ενονει το ενα παρτισιον με το αλλο και χανω τελιος το ενα παρτισιον που εχω τα γουιντος εφτα δεν εχει επιλογη ποσο χορο να επιλεξω για να το κανω μεργκε

ολλα

Προς στιγμή νόμιζα ότι μιλάω με Ισπανό ( ...με μεργε παρτιδιον...) και αφήνω ασχολίαστα τα ελληνικά

Merge σημαίνει ΣΥΝΕΝΩΣΗ. Εσύ αυτό που χρειάζεται είναι RESIZE (αλλαγή μεγέθους). Επέλεξε πρώτα το partition (παρτιδιον) που θες μα κάνεις μικρότερο και κάνε resize (ρεσιζε) να καταλαμβάνει μικρότερο χώρο (χορω ... ). Μετα επέλεξε το partition που θες να μεγαλώσεις και κάνε το αναλογο resize.

Κάτι σημαντικό: Να αποφεύγεις σαν ο διάολος το λιβάνι, να σκαλίζεις partitions που εμπεριέχουν δεδομένα. Είναι μεγάλες οι πιθανότητες να χάσεις "ολλα" τα δεδομένα.

Δημοσ.

ρε φίλε, μια που ανοιξες ολόκληρο θεμα, δε μας λες τον τρόπο, μήπως ειναι πιο εύκολος?

(οχι τιποτα αλλο, αλλά το χρειάζομαι και εγω!)!

Εβαλα τα windows 7, σε δίσκο που τον είχα χωρισμένο 60 γιγα για τα windows,και 400 για data, και με τα windows και 2 παιχνίδια, τα 60 γίγα μου τελειωσαν...

Δημοσ.

ρε φίλε, μια που ανοιξες ολόκληρο θεμα, δε μας λες τον τρόπο, μήπως ειναι πιο εύκολος?

(οχι τιποτα αλλο, αλλά το χρειάζομαι και εγω!)!

Εβαλα τα windows 7, σε δίσκο που τον είχα χωρισμένο 60 γιγα για τα windows,και 400 για data, και με τα windows και 2 παιχνίδια, τα 60 γίγα μου τελειωσαν...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ....

προσπάθησα, με το "EASEUS Partition Master 5.8.1 Home Edition", να κανω resize το Partition Που ειχα για data μονο (που ήταν 400 γιγα), και εγινε χωρίς να χάσω δεδομένα! (πήρα από μεσα, 50 γιγα, αφησα το partition αυτο στα 350)!

Ετσι, τωρα, βλέπω με το πρόγραμμα, 65γιγα, που ειναι το 1ο Partition (που εχει πάνω τα windows), 350 γιγα που ειναι το 2ο, και 50 unallocated.

ΔΕ μου επιτρέπει όμως τα unallocated να τα "μεταφερω" με καποιο τρόπο στο 1ο partition, το οποίο και θελω να κανω 115 γιγα.

Καποια πρόταση?

Δημοσ.

resize το πρωτο partition, θα πρεπει να το κανεις με την boot εκδοση του προγραμματος γιατι αν ξεκινησουν τα windows δεν σε αφηνει.

επισεις δεν ειπε κανεις οτι οποσδηποτε θα χασεις δεδομενα αλλα οτι υπαρχει μεγαλος κινδυνος

Δημοσ.
resize το πρωτο partition, θα πρεπει να το κανεις με την boot εκδοση του προγραμματος γιατι αν ξεκινησουν τα windows δεν σε αφηνει.

επισεις δεν ειπε κανεις οτι οποσδηποτε θα χασεις δεδομενα αλλα οτι υπαρχει μεγαλος κινδυνος

μαλιστα! πακέτο αυτό, γιατι τα windows τα εχω βαλει μεσα απο αλλά windows (xp)!!!

θα το ψάξω, να δω πως θα το καταφερω!

Thanks!!!!

Δημοσ.

ολλα

Ευχαριστώ πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...