Προς το περιεχόμενο

Με πιάνει(η) Κρίση

monster749

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://www.e-plaza.gr/index.php?target=products&product_id=34372

επανηλθα τι λετε για αυτο σαν επεξεργαστη?με μια προχειρη εκτιμηση βγαινει περιπου στα 520-530 το ολο θεμα.

μια χαρα τιμη...ο επεξεργαστης εχει αναφερθει σε αυτο το thread αρκετες φορες!κανε εναν κοπο και ρωτα για τα μεταφορικα!Αν συμφερει τσιμπα τον!Στο πλαισιο η τιμη του ειναι 145€ με μηδεν εξοδα μεταφορας!κανε την συγκριση και επελεξε

Δημοσ.

παιδια πηρα τηλ ειναι στη πετρουπολη και παρασκευη αν τον παραγγειλω τωρα περναω και τον παιρνω εγω

Δημοσ.
παιδια πηρα τηλ ειναι στη πετρουπολη και παρασκευη αν τον παραγγειλω τωρα περναω και τον παιρνω εγω

Ζαχαρη ψιλη.Παρτον τωρα!

Δημοσ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη σου είπα :-D:-D

Δημοσ.
..παίρνεις και την κάρτα γλιτώνεις άλλα 50 και έχεις κανονικά εγγύηση ότι και αν συμβεί.3ων μηνών είναι η κάρτα με εγγύηση πλαισίου.Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς.

Συγγνώμη, δεν έχει αλλάξει κούλερ;

Α, τώρα που το ξαναδιάβασα, μπορεί και όχι. Την έφερνε αυτή τη saphire το πλαίσιο; Δε θυμάμαι..

Δημοσ.

Οι φωτογραφίες που έχει το πλαίσιο είναι ενδεικτικές.

Αλλά με όποιο cooler και να την πάρεις η κάρτα είναι τόσο κρύα που κυριολεκτικά δεν σε νοιάζει.Του αδερφού μου από πλαίσιο ήταν τέτοια.Πάντως σαν cooler το καλύτερο φαινομενικά πρέπει να είναι αυτό που έχει στην αγγελία ο άλλος.

Δημοσ.

Αλλά με όποιο cooler και να την πάρεις η κάρτα είναι τόσο κρύα που κυριολεκτικά δεν σε νοιάζει.Του αδερφού μου από πλαίσιο ήταν τέτοια.Πάντως σαν cooler το καλύτερο φαινομενικά πρέπει να είναι αυτό που έχει στην αγγελία ο άλλος.

Δημοσ.

Παρεάκι ευχαριστώ για τον χρόνο σας αλλά απ'οτι φαίνεται δεν θα γίνει η σύνθεση ή τουλάχιστον θα αναβληθεί προς το παρόν λόγω άλλων υποχρεώσεων:cry:.Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο που μου διαθέσατε!:-D

Δημοσ.

Εγώ το έλεγα κυρίως με την έννοια ότι άπαξ και "ανοιχτεί" η κάρτα για αλλαγή ψύκτρας, χάνεται και η εγγύηση. Δίκιο δεν έχω;

Δημοσ.

Και οι δυο συνθεσεις του Moldovan ειναι εξαιρετικες αλλα επειδη ο monster εχει οικονομικο προβλημα μηπως να επαιρνε μια 4850 γυρω στα 90 ευρω που δεν ειναι τοσο κακη ακομη,για να εριχνε τα λεφτα σε μια 22αρα?Και υστερα απο μερικους μηνες αγοραζε μια καλυτερη vga.

Δημοσ.

Ναι,μονο στο Plaisio?Στο pc1 ειχαν φωτο την reference 5850 και μολις μου ηρθε και την ανοιξα ειχε μεσα αυτη http://news.ati-forum.de/images/stories/Szymanski/News/2010/sapphire_5850_codmw2.jpg.Οτι να 'ναι δηλαδη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...