crazzyyhuhuh Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σας Insomniacs, Το πρόβλημα που θα αναφέρω δεν είναι δικό μου αλλά ενός φίλου του αδερφού μου, απλά μου είπε να σας το πω εγώ! Αυτό το παλικάρι λοιπόν θέλει να μπει να παίξει Metin2 και δεν μπορεί, ο λόγος είναι ο παρακάτω! Καταρχήν έχει WIndows Vista. Πάει λοιπόν στο Site του παιχνιδιού, το κατεβάζει όμορφα και ωραία και πάει να το κάνει Install. Αφού το κάνει εγκατάσταση πάει να τρέξει το παιχνίδι αλλά στην επιφάνεια εργασίας του του βγαίνει αυτό το παιχνίδι αλλά σαν άσπρο παραθυράκι και δεν μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι. Μήπως ξέρετε τι φταίει και δεν μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι; Μήπως του λείπει κανένα αρχείο; Μήπως το εμποδίζει το AntiVirus ( Avira Antivir ); Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με βοηθήσετε!
Dimitris1948 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 δοκίμασε να το τρέξει σαν διαχειριστής? εδώ που τα λέμε καλύτερα που δεν το πεζή gtp παιχνίδι είναι το metin2
crazzyyhuhuh Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Καλά είμαι για μπάτσες....δεν πήγε καθόλου στο μυαλό μου το Official Site του Metin2! Έκανα εκεί ένα θέμα και πείρα απάντηση που ελπίζω να βοηθήσει το παιδί! @ Δημήτρης φίλε αυτή ήταν εν μέρη η λύση στο πρόβλημα ± κάποια άλλα βήματα! Εμένα μου αρέσει το Metin2 γιατί είμαστε αρκετά άτομα και παίζουμε όλοι μαζί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.