Προς το περιεχόμενο

Ελληνικά sites σε Delphi for PHP

evangelos74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Γνωρίζει κανείς αν είναι διαδεδομένο το Delphi for PHP στην Ελλάδα; το έχω κατεβάσει και το ψάχνω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως παίζουν σωστά τα ελληνικά. Υπάρχουν ελληνικά sites που έχουν γίνει με αυτό το tool;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείσαι με υποκατάστατα !

Αν θέλεις γρήγορη, καθαρή, εύκολη στην συντήρηση και να με τεκμηρίωση λύση μπορείς να πας άμεσα σε ένα από τα πολλά frameworks που υπάρχουν.

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν είναι εύκολο πράγμα ! ;)

Για να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα θα πρέπει να έχεις τον πλήρη έλεγχο του κώδικα και να μην αφήνεις τα προγράμματα να κάνουν ότι αυτά νομίζουν πως είναι το σωστό !

Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα το CakePHP και θα δεις πραγματικά διαφορά !

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείσαι με υποκατάστατα !

Αν θέλεις γρήγορη, καθαρή, εύκολη στην συντήρηση και να με τεκμηρίωση λύση μπορείς να πας άμεσα σε ένα από τα πολλά frameworks που υπάρχουν.

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν είναι εύκολο πράγμα ! ;)

Για να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα θα πρέπει να έχεις τον πλήρη έλεγχο του κώδικα και να μην αφήνεις τα προγράμματα να κάνουν ότι αυτά νομίζουν πως είναι το σωστό !

Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα το CakePHP και θα δεις πραγματικά διαφορά !

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν θέλουμε να φτιάξουμε μιά συνηθισμένη ιστοσελίδα αλλά να αναπτύξουμε μια εξειδικευμένη εφαρμογή. Το CakePHP πάντως δεν το έχω δοκίμάσει και δεν γνωρίζω κατά πόσον έχει αυτήν την ευελιξία. Πάω να το κατεβάσω να το δω :-)

και πάλι ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση το πόσο μεγάλο θα είναι το Project σου. Το CakePHP θα ανταποκριθεί σε ότι και να του χτίσετε ! :)

Έχει ήδη εγκατεστημένα χαρακτηριστικά για Multilingual εφαρμογές, διαχείριση χρηστών, επίπεδα ασφάλειας, αποσφαλμάτωσης της εφαρμογής σου, διαχείριση των Cookie και τον Sessions, και άλλα πάρα πολλά χαρακτηριστικά.

Δοκίμασε και θα μου πεις.

Επίσης είναι πάρα πολύ εύκολο στην εγκατάσταση, και την εκμάθηση ! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...