Nik.K Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ειμαι απο net αυτη την στιγμη εχω περασει με το προγραμμα driver checker αυτοματα 190.21 νομιζω δεν θυμαμαι απ' εξω. Και ρε μαγκες ενω ξερω απο pc κτλ δν γνωριζω πχ που ειναι pci στην μητρικη.Πφφ Γιατι δεν περνας μονος σου τους τελευταιους οδηγους ???? Ισως αυτο να τα εχει μαμεψει...
Freeman007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Εχω δοκιμασει reinstall/ το ιδιο safe mode τιποτα παντα το εκανε φιλε απλα τωρα σε ταινιες εκτοσ απο ιντερνετ /σε παιχνιδια/ και σε προγραμματα που χρισημοποιουν μαλλον direct3d το κανει/ οταν κανς δοκιμη direct3d απο dxdiag μ κανει το ιδιο
pavlos77 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ψύχραιμος και μην πανικοβάλεσαι....Εκτός ότι είμαστε εδώ για τα πάντα , ένα παλιόπραμα είναι και δεν είναι ανάγκη να σπάς τα νεύρα σου...Ηρέμησε και όλα θα λυθούν...Αν δεν μπορείς μόνος σου να κάνεις κάτι ή δοκίμασε σε κάποιου αλλουνού pc την gpu ή στο πιο κοντινό eshop και τέλος όλα τα προβλήματα. Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.