Προς το περιεχόμενο

Αλλοιωμένα γραφικά

Freeman007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι με δοσεις.Θα το παω σε εναν να δει αν ινε οκ οι συνδεσεις.Αν ναι μετα την καρτα e-shop....Ω ρε τρεξιμο

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δε ζουμε στη μπανανια. στην Ελλαδα ζουμε ρε παιδια....Ακομα δε γιναμε τουλαχιστον.......

Think again :Ρ

Freeman007, κανένα τρέξιμο (κανονικά). Την πας, την ελέγχουν, σου κόβουν πιστωτικό (στην τιμή αγοράς) και παίρνεις άλλη.

Δημοσ.

Λεω να το παω πακετο πρωτα σε μαστορα να δει αν ειναι συνδεμενα κανονικα μην εχω κανει εγω κατι λαθος απο τροφοδοτικο.Εκτοσ αν μπορω να τους παω το pc na τον κοιταξουν αυτοι (ολα τα πραγματα απο εκει τα πηρα εκτος απο κουτι) μπορω να το κανω? Μην γινω ρεντικολο...

Ty για τισ γνωμες θα σασ ενημερωσω οταν τελειωσω με αυτα τι γινεται>.<

Δημοσ.

Μπορείς να βγάλεις μερικές καθαρές φωτό απ' το εσωτερικό να σου πούμε εμείς αν είναι σωστές οι συνδέσεις;

Μην τρέχεις άδικα.

Δημοσ.

Τι ειπες τωρα.....γινεται χαμος απο καλωδια...δν βγαζεις ακρη και τι να βγαλω....Θα τους ρωτησω το απογευμα και αν γινω ρεζιλι εγινα ..τι να κανω...ηθελα pc να φτιαξω αντι να αγορασω set ετοιμο

Δημοσ.

Tωρα που πατησα ενα παιχνιδι το lineage μ χαλασαν και μ ειπε οτι το προγραμμα οδηγησης οθονης nv4_disp δν λειτουργει κανονικα καντε επν/κιση να επιστρεψουν οι ριθμισεις.<---- Παντωσ υπαρχει ενα αρχειο στο system32 αλλα ινε οκ σε version απο Nvidia κατι μ λεει οτι δν ειναι χαλασμενο κατι απο καρτα....

Δημοσ.

Αν δεν είχες συνδέσει ρεύματα θα σφύριζε ή θα έτρωγες freeze - στην περίπτωση σου τσέκαρε απλά αν έχεις κουμπώσει καλά το καλώδιο της οθόνης (αν και κάνει άλλα κόλπα με τα χρώματα τότε) και δες με ο μάτι αν πατάει καλά στην PCI-E.

Αν τα 2 παραπάνω είναι ΟΚ goto #3 :/

Δημοσ.

Ειμαι απο net αυτη την στιγμη εχω περασει με το προγραμμα driver checker αυτοματα 190.21 νομιζω δεν θυμαμαι απ' εξω. Και ρε μαγκες ενω ξερω απο pc κτλ δν γνωριζω πχ που ειναι pci στην μητρικη.Πφφ:(

Δημοσ.

6 μηνες ημουν χωρις pc .Με δουλεβε ενας οτι θα μου φτιαξει (τπτ).Μετα αποφασισα να κανω μονος και ιδου 3 μηνες πεδευομαι:(.

Δημοσ.

Αν εκανα καποιον απο εσας συνδεση με το TeamViewer θα καναμε κατι?Ειναι προγραμμα που αφηνω ενα χρηστη να συνδεθει μαζι μου στο pc μου και να κανει διεργασιες κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...