USANGEL Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Καλησπέρα! Κατ'εχω τον παραπάνω επεξεργαστή, RAM Corsair dominator GT 6GB TR3X6G1866C7GTF 1866 καθώς και την EVGA 3Way CLASSIFIED Χ58 Ενδιαφέρομαι άμεσα για O.C αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιον σχετικό οδηγό στο Google. Ο λόγος είναι διότι δεν έχω τις καλύτερες αποδόσεις στο ρημαδιασμένο το FSX. Απο όσο γνωρίζω το συγκεκριμένο Game ειναι Αρκετά CPU Demanding. Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω τις όποιες απαντήσεις!
caution Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Classi και xtreme και τέτοιες ερωτήσεις; Anyway, το cpu σου έχει ξεκλείδωτο multi - οπότε δώσ' του 1300mV και άρχισε να το ανεβάζεις/stressάρεις μέχρι να βρεις το μέγιστο σταθερό ρολόι. Από ψύξη είσαι OK;
USANGEL Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ θερμά για την απάντηση. Κοίτα, μέχρι προσφάτως ήμουν Amd User, απο ιντελ είμαι λίγο άσχετος! και ειδικά όσον αφορά το OC! Γι αυτό θα εκτιμούσα ενα πιο αναλυτικό οδηγό αν είναι εύκολο. Ευχαριστώ και πάλι
caution Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δεν πολυθυμάμαι το bios της classi οπότε αδυνατώ να σε πάω βήμα βήμα :/ Ratio πρέπει να λέγεται το multiplier και core voltage η τάση που ψάχνει πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.