Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωπω πραγματικα δυσκολο να θυμηθεις επεισοδια.Τα περισσοτερα δεν εχουν καν αριθμο γιατι βαριομουνα να τα ψαξω:P

Prison Break-01x05 English, Fitz or Percy .Συμφωνω απολυτα με το αρχικο ποστ.Ηταν εξαιρετικο επεισοδιο.

Dexter 04x12 The Getaway.Επισης το επεισοδιο που ανεφερε ο gsarig στην πρωτη σεζον και ολο το σκηνικο που συνηδητοποιει ποιος ειναι αυτος που κυνηγαει.Τελος το επεισοδιο

που εγινε RIP o Dokes

Lost

WE have to go back Kate

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο

Deadwood 03x11 Αν δεν κανω λαθος το επεισοδιο που ειχε ΤΗΝ κορυφωση και κατι απανωτες σκηνες που σε πιανει η καρδια σου απο την ταχυτατη εναλλαγη συναισθματων και αγωνιας.Εξαιρετικη σειρα πραγματικα.

The Sopranos

Το επεισοδιο που πολλα ατομα απο την ομαδα του Toni Soprano ειτε σκοτωνονται ειτε τραυματιζονται σοβαρα απο την αντιπαλη mafia (αν θυμαμαι καλα διοτι εχει περασει και πολυς καιρος).

Επισης το επεισοδιο που o Toni σκοτωνει ή τελος παντων του δινει την "χαριστικη βολη" στον ανηψιο του τον Chris μεσα στο αμαξι καθως ο τελευταιος μολις το εχει στουκαρει σε κατι δεντρα και αφου εχει ξανακυλησει στα ναρκωτικα

The Wire

Απο τα τελευταια επεισοδια της σεζον οπου επιτελους ερχεται το redemption πιανοντας τον σκατοΜαρλο και την παρεα του αλλα με τι τιμημα για καποιους,ε Μακναλτι?

Σαν ποιοτητα,casting και αντοχη στο χρονο it doesn't get better than The Wire,The Sopranos and Deadwood.

YΓ:Εννοειται οτι οσοι δεν εχουν δει τις παραπανω σειρες να μην ανοιξουν τα spoiler αλλα για οσους δεν εχουν δει το The Wire και το Sopranos ιδιατερα μην ανοιξουν ουτε για περιεργεια τα spoiler tags:-)

Δημοσ.

Πιστεύω είναι το κατάλληλο θέμα να το αναφέρω, αλλά νομίζω ότι οφείλουμε να παραδεχτούμε πως καλύτερα cliffhangers απο αυτά του Λοστ δεν έχουμε ξαναδεί σε σειρά. Ειδικά δε αυτά των season finale episodes. Σε αφήναν μαλάκα για κάμποσο.

Δημοσ.
Πιστεύω είναι το κατάλληλο θέμα να το αναφέρω, αλλά νομίζω ότι οφείλουμε να παραδεχτούμε πως καλύτερα cliffhangers απο αυτά του Λοστ δεν έχουμε ξαναδεί σε σειρά. Ειδικά δε αυτά των season finale episodes. Σε αφήναν μαλάκα για κάμποσο.

Καλα και το Battlestar Galactica δεν πηγαινε πισω σε cliffhanger.

Αμα το εβλεπα οταν παιζοταν, και οχι ολο μαζι, θα περνουσα δυσκολους μηνες.

• Like 1
Δημοσ.

Battlestar Galactica Crossroads, δεν παίζει να έχω δει καλύτερο επισόδειο σε σειρά EVER!! Έχω χάσει το μέτρημα όσο αναφορά τις φορές που το έχω δει

• Like 1
Δημοσ.

1x22 4χ01 5χ10 5χ19 5χ21 supernatural

Το τελευταίο από friends και πάρα πολλά άλλα(unagi,με το cheesecake,με το κότερο,με την πόρσε κ.α)

Το τελευταίο από τη δεύτερη σεζόν του lost

Από dexter αυτό που είπαν και τα παιδιά πιο πάνω που πήρε χαμπάρι ότι είναι αδερφός του και το τελευταίο της 1ης σεζόν(δεν ξέρω αν είναι το ίδιο)

Από big bang theory αυτό με το bazinga στον παιδικό σταθμό.

Από heroes αυτό που παλεύει syler με p.petreli

Από shield το επεισόδιο που o Bικ καθαρίζει στεγνά τον συνεργάτη του που είχε μπει στην ομάδα για να ρουφιανεύει.

Από testees το επεισόδιο που κόλλησε τη μούρη του ο ένας στον κώλο του άλλου.:lol:

Δεν μου έρχονται άλλα.

Δημοσ.
Battlestar Galactica Crossroads, δεν παίζει να έχω δει καλύτερο επισόδειο σε σειρά EVER!! Έχω χάσει το μέτρημα όσο αναφορά τις φορές που το έχω δει

+10. τρομερο σεζον φιναλε και απιστευτο δεσιμο της ιστοριας με την μουσικη.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=31LLTrFkTAY&feature=related[/ame]

Δημοσ.
Κάποια από τα πρώτα επεισόδια των X-Files (π.χ. αυτό με τον Γιουτζίν Τουμς και το άλλο που είχαν παγιδευτεί στην Ανταρκτική και τους απειλούσε ένας εξωγήινος ιός)

Το Ice λες. Απ τα αγαπημένα μου, αν και σα να αντέγραψαν λίγο το the thing του Carpenter. Από πρώτη σαιζόν επίσης το Beyond the Sea και το E.B.E.

Seinfeld: The Soup Nazi, The Contest, The Yada yada, The Pie, The Chinese Restaurant, The Parking Garage (μπορώ να συνεχίσω :-D)

θα το συνεχίσω εγώ :-D

the glasses, the conversion, the sniffing accountant, the bris (για να μη πω ολόκληρη τη 5η σαιζόν), the chicken roaster,...

• Members
Δημοσ.
Το Ice λες. Απ τα αγαπημένα μου, αν και σα να αντέγραψαν λίγο το the thing του Carpenter. Από πρώτη σαιζόν επίσης το Beyond the Sea και το E.B.E.

Τελείως όμως - κι εμένα το thing μου ερχόταν όταν το έβλεπα... γενικά το είχα παρατηρήσει αυτό στα X-files, όσο τα έβλεπα (γιατί από κάποια στιγμή και μετά έχασα τη συνέχεια και το σταμάτησα - δεν υπήρχαν θείοι τότε) - σε πολλά επεισόδια αντέγραφαν ιδέες από ταινίες, είτε σκηνοθετικά είτε και στο σενάριο

Δημοσ.
Seinfeld: The Soup Nazi, The Contest, The Yada yada, The Pie, The Chinese Restaurant, The Parking Garage (μπορώ να συνεχίσω :-D)

Καλα, δεν νομιζω να μπορω ξεχωρισω επισοδεια απο Seinfeld.. Μαζι μαυτα που ειπες, Muffin Tops, Serenity Now και αλλα πολλα.

Και τα φιναλε εννοειται :-D

Δημοσ.

Ψηφίζω how i met your mother το επισοδειο με το TANTRUM:lol::lol:

Δεν το χορταίνω ρε παιδια!!! :-D

Λειπει η τελικη σκηνη με τιν Λιλη που ειναι επισης ολα τα λεφτα!!:shock:

Δημοσ.

Ψηφίζω how i met your mother το επισοδειο με το TANTRUM:lol::lol:

Δεν το χορταίνω ρε παιδια!!! :-D

Λειπει η τελικη σκηνη με τιν Λιλη που ειναι επισης ολα τα λεφτα!!:shock:

Δημοσ.
Καλα, δεν νομιζω να μπορω ξεχωρισω επισοδεια απο Seinfeld.. Μαζι μαυτα που ειπες, Muffin Tops, Serenity Now και αλλα πολλα.

Και τα φιναλε εννοειται :-D

το seinfeld ειναι απεριγραπτη σειρα, δεν νομιζω οτι κανενα sitcom την εχει φτασει.

SERENITY NOW SERENITY NOW!!!

Δημοσ.
το seinfeld ειναι απεριγραπτη σειρα, δεν νομιζω οτι κανενα sitcom την εχει φτασει.

Ναι δεν παιζεται... Μακραν το καλυτερο sitcom για μενα.

serenity_now.jpg

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...