Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια επεισοδια σας αφησαν αφωνους,θελατε να μην τελειωσουν ποτε κτλ κτλ?

Dexter 04x12 The Getaway (το τελευταιο επεισοδιο Dexter)

Lost 02x01 Man Of Science, Man Of Faith ( Το ολο σκηνικο με τον Desmond στο hatch)

Prison breat 01x05 English, Fitz or Percy (Γενικα ειχα κολλησει με τον τιτλο και δεν μπορουσε να μου παει το μυαλο τι σημαινει)

Δημοσ.

Ωραιο θεμα. Υπαρχουν αρκετα εκπληκτικα επεισοδια απο αρκετες σειρες (Supernatural, Dexter, South Park, House M.D, Lost) αλλα δεν συγκρατω τιτλους και αριθμους..

Δημοσ.

Ωραίο thread...Μερικά από μένα:

1) House MD: 1x21 Three Stories, 2x20 - 2x21 Euphoria 1-2

2) Family guy: 4x01 North by North Quahog, 4x14 PTV, 4x15 brian goes to College, 4x17 Fat Guy strangler

Δημοσ.

Lost - The Constant

South Park - Make Love, Not Warkraft

Friends - The One With Unagi

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.

1) Battlestar Galactica 03x20 Crossroads Part 2

2) Dexter 04x12 (Συμφωνώ με 4saken)

3) Lost 04x05 The Constant (όχι τόσο για το wow factor, όσο για τα συναισθήματα)

• Moderators
Δημοσ.

To final του Buffy The Vampire Slayer! Σουπερ υπερτατο επεισοδιο στιγμα!

Το επεισοδιο του IT crowd με την παρουσιαση του internet!

• Members
Δημοσ.

Λοιπόν, εγώ την έχω μεγάλη τη λίστα μου:

Το τελευταίο επεισόδιο του Six Feet Under (για την ακρίβεια γενικά τα τελευταία μου έμειναν -

π.χ. εκείνο με το κοράκι όπως και το άλλο που ξεκινούσε με ένα πούμα που έτρωγε έναν τύπο

)

το επεισόδιο που ο Dexter στην πρώτη σαιζόν

μπαίνει στο δωμάτιο με τα αίματα που του είχε ετοιμάσει ο αδερφός του

το επεισόδιο του Deadwood με το ...ξεμάτιασμα (όσοι το έχουν δει ξέρουν σε τί αναφέρομαι)

Το τελευταίο επεισόδιο του The Wire, όπως επίσης και το επεισόδιο όπου

πεθαίνει ο Omar

Το επεισόδιο όπου ο House

κάνει διάγνωση στον εαυτό του βλέποντας όνειρο μετά από έναν πυροβολισμό που δέχτηκε

Το επεισόδιο με τίτλο "Blizzard" στο Carnivale

Το τελευταίο επεισόδιο του Prisoner (του 68)

Το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σαιζόν του Sopranos, αλλά και το τελευταίο της 6ης

Όλα τα επεισόδια του Twin Peaks όπου ο Cooper έμπαινε στο "κόκκινο δωμάτιο" αλλά και αυτά όπου εμφανιζόταν ο Bob. Αποκορύφωμα το επεισόδιο όπου μαθαίνουμε τον δολοφόνο της Λόρα Πάλμερ, ενώ μου άρεσε και το τελευταίο.

Το επεισόδιο με το lockdown στο prison break και το πρώτο επεισόδιο του Lost

Κάποια από τα πρώτα επεισόδια των X-Files (π.χ. αυτό με τον Γιουτζίν Τουμς και το άλλο που είχαν παγιδευτεί στην Ανταρκτική και τους απειλούσε ένας εξωγήινος ιός)

Κάποια επεισόδια από μια ξεχασμένη σειρά που λέγεται Αmerican Gothic και που την έβλεπα το 96 αν θυμάμαι καλά, την ίδια εποχή με τα X-files (που τα θυμήθηκα αυτά τώρα)

Το τελευταίο επεισόδιο του ιππότη της ασφάλτου κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 80 (ναι,ακόμη κι εγώ είχα λυγίσει και είχα βάλει τα κλάμματα)

Ένα επεισόδιο στο Μαγκάιβερ που αντιμετώπιζαν κάτι ρομπότ στυλ "Ντάλεκς". Αυτό μου είχε μείνει απωθημένο γιατί τη μέρα της προβολής του είχε κοπεί το ρεύμα και το είχα χάσει, αλλά είχα προλάβει να δω λίγο στην αρχή. Από τότε έβαλα σκοπό της ζωής μου να το δω όλο ώσπου τελικά μετά από χρόνια το κατάφερα. B)

στο καλό, συγκινήθηκα πάλι βραδιάτικα...

• Like 1
Δημοσ.

Lost - Greatest Hits και Through The Looking Glass

το προ τελευταίο και το φινάλε της τρίτης σεζόν..ειδικά η σκηνή που θυσιάζεται ο charlie με το not pennys boat..ωραίες εποχές!

Δημοσ.

Μεταξύ πολλών,

House - No Reason (2x24), Broken (6x01)

Californication - California Son (1x08)

Battlestar Galactica - Lay Down Your Burdens (2x19-20)

Dexter - Left Turn Ahead,The British Invasion (2x11-12) , The Getaway (4x12)

The Wire - Middle Ground (3x11) , Final Grades (4x13)

Six Feet Under - Everyone's Waiting (5x12)

Δημοσ.

Ωραιο thread. Δυστυχως ουτε εγω κραταω ονοματα και αριθμους, και βαριεμαι πολυ να ψαξω ποια ειναι και πως λεγονται :P

• Moderators
Δημοσ.

Breaking Bad: 2x06 "Peekaboo", 2x07 "Negro y Azul", 2x12 "Phoenix", 3x07 "One Minute" (κάποια ενδεικτικά από τα πάρα πολύ καλά επεισόδια που βγάζει κατά κανόνα η σειρά αυτή) (να δούμε πότε θα βρω το χρόνο να ανοίξω topic εδώ -αν δε με προλάβει κανείς ;)).

Carnivale: 1x04 "Black Blizzard", 1x05 "Babylon", 2x09 "Lincoln Highway".

BSG: "33", "Scar", "Maelstorm", "The Passage", "Guess what's comming to dinner", "Revelations", "Razor" (τηλεταινία, αλλά ουσιαστικά ένα μεγάλο επεισόδιο της σειράς). Και είναι μεγάλη η λίστα και εδώ.

Seinfeld: The Soup Nazi, The Contest, The Yada yada, The Pie, The Chinese Restaurant, The Parking Garage (μπορώ να συνεχίσω :-D)

Family Guy: "The road to Rhode Island" (πρέπει να ήταν το πρώτο Stewie & Brian)

DollHouse: Epitaph One (1x13. το καλύτερο επεισόδιο της σειράς ήταν "extra" και unaired, και η συνέχειά του, το Epitaph Two (και series finale), αν και καλή σε γενικά πλαίσια, δεν ήταν στα επίπεδα του One)

• Like 1
  • Members
Δημοσ.
Breaking Bad: 2x06 "Peekaboo", 2x07 "Negro y Azul", 2x12 "Phoenix", 3x07 "One Minute" (κάποια ενδεικτικά από τα πάρα πολύ καλά επεισόδια που βγάζει κατά κανόνα η σειρά αυτή) (να δούμε πότε θα βρω το χρόνο να ανοίξω topic εδώ -αν δε με προλάβει κανείς ;)).

Άντε, άνοιξε το topic και θα σου κάνω ποδαρικό :-D όντως ωραία σειρά (είχε δίκιο ο toufas που επέμενε). Εμένα το επεισόδιο που ξέμειναν στην έρημο μου έμεινε, αλλά δεν θυμάμαι τίτλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...