Προς το περιεχόμενο

Τellas or Οn

gmch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πληρώνοντας στον ΟΤΕ περίπου 90 ευρώ το μήνα (γραμμή και adsl 8 αλλά 24 πια !!) είπα να δώ λίγο και τους άλλους.

Αυτά που θέλω είναι απεριόριστες αστικές και 24αρα.

Κατέληξα στη TELLAS με το NO LIMIT και στην ON με το DOUBLE PLAY 24 GR.

Δηλαδή 33,44/μήνα ή 300,96/χρόνο και 22,4/μήνα ή 264,48/χρόνο αντίστοιχα..

Οι τιμές αυτές είναι για τον πρώτο χρόνο, μετά ανεβαίνουν αλλά δεν ξέρουμε και αν θα ζούμε ή θα έχουμε δουλειά.

Έχει κανένας άποψη για την ποιότητα γραμμών, για τα παρεχόμενα modem/router ??

Είναι για την περιοχή του Γαλατσίου περιοχή Παλαιό Τέρμα.

Δημοσ.

Αν δεν εισαι απολυτος αναμεσα στις δυο για κοιτα λιγο και την ...ταπεινη netone .Νομιζω εχει ναι μεν λιγοτερους συνδρομητες αλλα και με τα λιγοτερα προβληματα.Δυο και πλεον χρονια ελαχιστοτατα προβληματα εχω.

38 ευρω τελικη τον μηνα με δυο τηλ γραμμες και απεριοριστα αστικα , υπεραστικα και απο τις δυο ή 32 ευρω για μια γραμμη.

adsl εως 24 Mbps.

Δημοσ.

Την είδα, δηλαδή το πακέτο standard pack με 31,22 απλώς κάτι στοιχεία του στιλ : "Αυτόματη εγκατάσταση. Αυτορυθμίζεται από το δίκτυο της Net One μόλις συνδεθεί στην πρίζα" και "Δωρεάν εξοπλισμός Thomson Speedtouch 780(i), όσο είστε συνδρομητής της Net One" και "Τέλος Ενεργοποίησης 50,84 € (Εφάπαξ με τον πρώτο λογαριασμό),

Τέλος Απενεργοποίησης 71,18 €", με κάνουν να απομακρύνομαι.

Βέβαια και η ON έχει κάτι ψιλά γράμματα που αναφέρουν οτι η ονομαστική ταχύτητα είναι έως 16 !!

Δημοσ.

Έχω ΟΝ Triple Play 3 χρόνια τώρα, εκτός από 2 διακοπές του τηλεφώνου για μισή ώρα κάτι άκυρες ώρες τα χαράματα δεν έχω αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα. Έχω απεριόριστες αστικές, υπεραστικές και διεθνής κλήσεις προς σταθερά, internet συγχρονίζω στα 17 Mbps (ενδεικτικά αναφέρω ότι σταθερή μέση ταχύτητα download από http έχω 1.3-1.4 μέγιστο).

Τώρα για το modem/router είναι της Pirelli, δεν έχω απαιτήσεις από αυτό οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πάντως κάτι προβλήματα που διάβαζα παλιά με αποσυνδέσεις λόγω θερμοκρασίας είναι απλά φαντασία, δεν έχω παρατηρήσει ποτέ αποσύνδεση στη γραμμή μου ενώ είμαι μέσα.

Επειδή είμαστε σχετικά κοντά (κάτω πατήσια, αγιος νικόλαος) πιστεύω ότι αν το κέντρο σου είναι στον ΟΤΕ στην Πατησίων όπως εμένα τότε θα είσαι λίγο χειρότερα από μένα.

Δημοσ.
Την είδα, δηλαδή το πακέτο standard pack με 31,22 απλώς κάτι στοιχεία του στιλ : "Αυτόματη εγκατάσταση. Αυτορυθμίζεται από το δίκτυο της Net One μόλις συνδεθεί στην πρίζα" και "Δωρεάν εξοπλισμός Thomson Speedtouch 780(i), όσο είστε συνδρομητής της Net One" και "Τέλος Ενεργοποίησης 50,84 € (Εφάπαξ με τον πρώτο λογαριασμό),

Τέλος Απενεργοποίησης 71,18 €", με κάνουν να απομακρύνομαι.

Βέβαια και η ON έχει κάτι ψιλά γράμματα που αναφέρουν οτι η ονομαστική ταχύτητα είναι έως 16 !!

Πιστεψε με οτι για αυτα που εκανα εντονα δεν υπαρχει κανενα προβλημα....Για τα αλλα με τα τελη που λες δεν ξερω τι ισχυει στις αλλες εταιριες για να σου πω.Εξ αλλο αν μεσα σε δυο μηνες δεν εισαι ικανοποιημενος φευγεις χωρις να πληρωσεις λογαριασμο αλλα μονο τα τελη συνδεσης αν θυμαμαι καλα.

Γειτονισα και συγγενης πανω απο μενα με On επιανε 3500 Mbps και τωρα με netone πιανει τα 8000 Mbps.

Δημοσ.

Η ονομάστική ταχύτητα είναι έως 16 γιατί υποτίθεται ότι μέχρι εκεί μπορέι να σου δώσει σταθερό συγχρονισμό. Σου δίνει όμως την δυνατότητα να ανέβεις μέχρι 24 ανάλογα με τα στατιστικά της γραμμής σου.

captureok.jpg

Δημοσ.
Η ονομάστική ταχύτητα είναι έως 16 γιατί υποτίθεται ότι μέχρι εκεί μπορέι να σου δώσει σταθερό συγχρονισμό. Σου δίνει όμως την δυνατότητα να ανέβεις μέχρι 24 ανάλογα με τα στατιστικά της γραμμής σου.

Σημασια εχει που μπορει να συγχρονισει αναλογα με την περιοχη που εισαι και την υποδομη απο καλωδια κλπ και οχι θεωρητικα που μπορει το router.

Δημοσ.

Το γνωρίζω Γιάννη, αυτό σου είπα, ότι η ταχύτητα συγχρονισμού δεν έχει να κανει με τον πάροχο αλλά με τα στατιστικά της γραμμής σου, και ότι ναι μεν σου λέει ότι συγχρονίζει μέχρι τα 16 (εγώ συγχρονίζω με 17) αλλά σου δίνει την δυνατότητα να συχρονίσεις έως 24 αν μπορείς.

Δημοσ.

Δεν μας λες και τα τωρινά σου στατιστικά με τον ΟΤΕ; Πάντως η On στο Γαλάτσι παίζει πολύ καλά. Αρκεί να παίρνεις από το κέντρο του Γαλατσίου και όχι αυτό της Ν. Φιλαδέλφειας (δεν ξέρω που είναι το παλαιό τέρμα. Κοντά στη Γαλατσίου/Πρωτοπαπαδάκη; ). Αν παίρνεις από Ν Φιλαδέλφεια τότε κλάφ' τα Χαράλαμπε!

Δημοσ.

εγώ πάλι περιμένω να ενεργοποιηθώ στο on double play 8GR...

είχα forthnet ιδιόκτητο που λόγω περιοχής με είχαν κλειδώσει στα 8,

25€ το μήνα χωρίς τίποτα απεριόριστο,

έχοντας επιπλέον αστικές υπεραστικές κ αστική για διεθνής θα πληρώνω

πλέον 19.70€ και μετά 26€...κιριλέ...

αν δε σε νοιάζει τόσο πολύ το υποτιθέμενο 24/1 κοίτα και το 8/1 ...

Δημοσ.
Δεν μας λες και τα τωρινά σου στατιστικά με τον ΟΤΕ; Πάντως η On στο Γαλάτσι παίζει πολύ καλά. Αρκεί να παίρνεις από το κέντρο του Γαλατσίου και όχι αυτό της Ν. Φιλαδέλφειας (δεν ξέρω που είναι το παλαιό τέρμα. Κοντά στη Γαλατσίου/Πρωτοπαπαδάκη; ). Αν παίρνεις από Ν Φιλαδέλφεια τότε κλάφ' τα Χαράλαμπε!

Λογικο .Αλλη η αποσταση απο Πρωτοπαπαδακη και αλλη απο Φιλαδελφεια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...