giostau Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Καλημέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα ρωτήσω εδώ: το time capsule έχει μια θύρα usb... αυτή είναι για σύνδεση με υπολογιστή, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνδεθεί ένας ακόμη δίσκος, και αν ναι, ο έξτρα δίσκος θα είναι κανονικά προσβάσιμος μέσω δικτύου; προφανώς αν δέχεται έξτρα δίσκο θα έχει κάποιους περιορισμούς στο φορμάτ ε; (προφανώς όχι ntfs...) Ευχαριστώ πολύ!
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Καλημέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα ρωτήσω εδώ: το time capsule έχει μια θύρα usb... αυτή είναι για σύνδεση με υπολογιστή, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνδεθεί ένας ακόμη δίσκος, και αν ναι, ο έξτρα δίσκος θα είναι κανονικά προσβάσιμος μέσω δικτύου; προφανώς αν δέχεται έξτρα δίσκο θα έχει κάποιους περιορισμούς στο φορμάτ ε; (προφανώς όχι ntfs...) Ευχαριστώ πολύ! ειναι για να συνδεσεις εξωτερικο σκληρο (HFS+,FAT32) ή εκτυπωτη
ixthy Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Παιδιά υπάρχει και άλλο θέμα για το time capsule? Γιατί δεν βρήκα. Τέλος πάντων θα πρότεινα εδώ ή όπου αλλού θέλετε να ανοίξουμε και ένα θέμα για το time capsule, τις δυνατότητες και τα προβλήματα που μπορεί να έχει. Όντας κάτοχος της 2 ΤΒ έκδοσης, παρατήρησα κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω. Ενώ από mac, η πρόσβαση στο σκληρό δίσκο απαιτεί password, εφόσον έχουν γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις, παρατηρώ ότι από windows, η συσκευή είναι άμεσα προσβάσιμη μέσω explorer από το network και μάλιστα χωρίς password. Βέβαια άμα εγκατασταθεί το προγραμματάκι της Apple, μετά ζητά password κανονικά! Πολύ περίεργο μου φαίνεται πάντως αυτό. Εκτός αν εμένα μου διαφεύγει κάτι.
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Παιδιά υπάρχει και άλλο θέμα για το time capsule? Γιατί δεν βρήκα. Τέλος πάντων θα πρότεινα εδώ ή όπου αλλού θέλετε να ανοίξουμε και ένα θέμα για το time capsule, τις δυνατότητες και τα προβλήματα που μπορεί να έχει. Όντας κάτοχος της 2 ΤΒ έκδοσης, παρατήρησα κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω. Ενώ από mac, η πρόσβαση στο σκληρό δίσκο απαιτεί password, εφόσον έχουν γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις, παρατηρώ ότι από windows, η συσκευή είναι άμεσα προσβάσιμη μέσω explorer από το network και μάλιστα χωρίς password. Βέβαια άμα εγκατασταθεί το προγραμματάκι της Apple, μετά ζητά password κανονικά! Πολύ περίεργο μου φαίνεται πάντως αυτό. Εκτός αν εμένα μου διαφεύγει κάτι. εχουνε μεσο ορο ζωης 18 μηνες
xalia Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 του έχω αλλάξει δίσκο και σε 2 μήνες κλείνει δύο χρόνια... για να δούμε αν θα την βγάλει!
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 ενδιαφερομαι για το wd tv live και θελω να ρωτησω αν θα μπορω να το συνδεσω απευθειας (μεσω ethernet) στο time capsule το οποιο ειναι hfs+ και κλειδωμενο και να παιζει τα αρχεια απο εκει χωρις να χρειαζεται να ειναι ανοιχτο το mac... αν οχι τι αλλες επιλογες εχω??
xalia Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 USB Storage File System Support • • • NTFS FAT/FAT32 HFS+ αλλά για USB δεν αναφέρει ξεκάθαρα αν θα διαβάσει το δίσκο στο lan μέσα από το user guide που μπορείς να διαβάσεις και στο scribd http://www.scribd.com/doc/20941103/Western-Digital-WD-TV-Live-HD-Network-Media-Player-USERGUIDE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.