NatCat Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Εδώ και λίγες μέρες (ίσως μετά από αναβάθμιση του Firefox σε 3.6.3; ) τα scroll wheels και των δύο ποντικιών μου αρνούνται να ανταποκριθούν. Το παράξενο είναι ότι αυτό συμβαίνει μόνο στον Firefox και μόνο στον δικό μου λογαριασμό χρήστη! Μου έχει κόψει τα χέρια. Αναβάθμισα το λογισμικό του ενός ποντικιού αλλά δεν έκανε καμία διαφορά. Ο υπολογιστής τρέχει WinXP. Τι μπορεί να φταίει; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
macabre_sunsets Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Έχεις Plugins/Addons στον firefox? Αν ναι δοκίμασε να τα κάνεις disable. Παρόμοιο πρόβλημα είχα κι εγώ με μια παλαιότερη έκδοση όμως.
NatCat Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μπα, δεν έκανε διαφορά το disable. Άλλωστε στους άλλους λογαριασμούς, τα addons είναι κανονικά enabled και το scroll wheel δουλεύει μια χαρά. WTF???
Βασίλειος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Για δες εδώ ...Δοκίμασε τη λύση με το about:config. Βοηθάει καθόλου;
NatCat Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Το είχα ήδη δοκιμάσει αλλά, για κάθε ενδεχόμενο, το ξανάκανα. Τίπ'τις... ---------- Προσθήκη στις 14:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:50 ---------- Δεν βλέπω χαΐρι... Θα κάνω επαναφορά συστήματος και ας ελπίσουμε να γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.